Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какво може да помогне при гадене по време на бременност?
Какви са препоръките за превръзки за болница при раждане?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Какво може да помогне при гадене по време на бременност?
-
Какви са препоръките за превръзки за болница при раждане?
-
Какъв размер превръзки се препоръчва за болница при раждане?
-
Какви са препоръките за избор на бельо след раждане?
.Снощи така ми движеше корема,че ми стана много лошо.Миличката,колко ли и е отесняла хралупката вече,ама има още да стои вътре.А защо на мен ми става лошо (все едно ми пада кръвното) не ми стана много ясно
.
и на мен много ми харесаха патетата!Абе изобщо всички се справяте страхотно с покупките,а пък аз нищо че съм първа по термин още едно боди не съм си купила
и моето мишленце така шава, че ме изцъкля буквално понякога
И през нощта не се спа, ама като легна наляво и явно го притискам и малкия започва да почуква, подритва и ако не се поместя направо дупка ще ми пробие 
. На мен ми помагаше като хапвах най-обикновени бисквитки или има едни "закуска". Понякога хапвах по 1/2 на 15 мин. и успявах да ги задържа. Все пак е някаква храна в стомаха. Другото което ми помагаше е чай от гюзум( той ми помагаше и при коликите на Дени после) 

. Направо ми се свива сърцето сега че се оплаквам от бебо, изпитвам и вина че аз провокирам по някакъв начин това негово състояние като се тревожа за това или онова, но какво да направя не мога да се променя, такава съм си. Та като чета че и при вас е така поне се успокоявам, че не аз го карам да се чувства неспокойно милото, просто му утеснява местенцето
и ще разберем, че всяка жертва си е заслужавала!
. И Параходка сигурно е така, ама си мълчи. Аз не повръщам, но толкова ми е зле, че не мога да се стърпя да не се оплача. Вчера пак замятах на една страна, тръгнах си в 17 (ние работим до 19), а днес от сутринта още се задушавам, май рано-рано ще се предам и ще подпаля гумите. Тук просто не се диша. И Ел, сигурно има връзка прилошаването ми с желязото, на мен само хемоглобин ми изследват, вечно е нисък, а иначе си пия железни таблетки от 2-я месец без прекъсване. Въпреки това честичко не съм в кондиция. Центрум Матерна ми изписа док, малко се поосвестих, но недостатъчно. Всичко си ям както трябва, най-вече плодове и зеленчуци.......май ще ме излекува само едно раждане...след 2 мес.
Чак сега го оправиха и съм вече доволна 

Но се е кротнал от няколко дни, само хълца отвреме-навреме и ми дава по някой единичен ритник, колкото да не забравя за присъствието му
Като разказвах на Енигма, много ми се смя, ама аз докато не отслабна, няма да се омъжа, пък ако ще и турско да е

чакам потвърждение от повече от 10 дни, някой може ли да ми помогне, моля ви!
Незнам на какво се дължи.