В услуга на Милото

• 37 391
  • 401
  •   1
Отговори
# 105
Сетих се нещо:
Говоря му докато гледа футбол по телевизията, за да не заспи  Joy (съвсем сериозно)
Извинявайте за ОФФ-а  Blush

# 106
Вие се шегувате, обаче на моята приятелка свекърва и и беше казала следното:

"Пенче, вечер като лягаш до моя Мите, слагай нощница, не пижама и без гащи, да му е по-лесно!"Mr. Green

И светнах аз тогаз защо нашите баби и майки все с нощници спят Joy

# 107
Сетих се нещо:
Говоря му докато гледа футбол по телевизията, за да не заспи  Joy (съвсем сериозно)
Извинявайте за ОФФ-а  Blush

Не те ли удря с нещо по канчето, задето си го събудила?  Laughing

Дето имаше един виц:
Мъжа вика на жената: Лай!
Тя почва - бау, бау...
И той: Що лайш, ма кучко!  #Cussing out #2gunfire

# 108
  • При хората, които обичам
Е, не говорим за такива невъзпитани мъже. Нашите си Мили никога не биха могли да са толкова груби. Те са съвършени, за това и ние трябва да сме на висота.

# 109
Лабрадор ме подсети:
- Да, в услуга на милото винаги играя на любимата му компютърна игра. С часове. Ентусиазирано. В паузите за презареждане на нива и/или оръжия тичкам до хладилника за бира. Когато противника надделява или не дай си Боже бие, обличам бързо камуфлажа / на голо / и тичам да се крия, а той ме стреля.

Същото това го правя и когато се върне ядосан от работа, но тогава слагам маска със снимка на шефа му. И не бягам много.

Много е щастлив. Обичам го.

Последна редакция: ср, 06 авг 2008, 15:58 от Simma

# 110
Всяка сутрин за вдъхновение на Милото изпълнявам следното:
http://www.scrolllock.nl/home.cfm

# 111
Аз имам още мно-о-о-го да се уча от вас!

А в тоалетната? Какво правите за него в тоалетната?   Crazy

# 112
  • София
Вдигам седалката винаги. Ако съм забравила, нямам против да го прави под душа.

# 113
  • София
Лабрадоре, обещавам да се запиша в кръжока, ама само ако жена ти ми преподава, иначе отказвам

# 114
  • София
Купувам всяка сутрин вестници.

# 115
  • София
И пак обръщение към Лабрадора: само да споделя, че досега оплаквания то мене не са постъпвали...Нито един от съпрузите ми не се оплакал....или поне не е посмял Joy нищо, че не съм мила колата по трикини, простете отново за грубата дума

# 116
  • Galaxy 13197853088
И пак обръщение към Лабрадора: само да споделя, че досега оплаквания то мене не са постъпвали...Нито един от съпрузите ми не се оплакал....или поне не е посмял Joy нищо, че не съм мила колата по трикини, простете отново за грубата дума
коя е грубата дума?
а и щом не е посмял ..... само мога да ги съжаля.

Последна редакция: ср, 06 авг 2008, 16:38 от Labrador

# 117
"Съпрузи", Лабрадор. Толкова е архаична и груба. "Милото" изразява най-точно емоцията, която изпитвам.

# 118
  • София
коя е грубата дума?

трикини, извинете отново
Не са се оплаквали, защото не е имало от какво:)

# 119
  • София
коя е грубата дума?

Нали сме си просто хорица, обикновените радости ни задоволяват. Всичките тези сложни неща като икебана Mr. Green тайски масаж Mr. Greenтрикини хи-хи, простете, не мога се сдържа, са за по-изтенчени хора, а пък за формула 1 изобщо не може да става дума...много енергия хаби, та не остават сили да се радваме един на друг

Общи условия

Активация на акаунт