В услуга на Милото

• 37 374
  • 401
  •   1
Отговори
# 90
Флор, разбирам те.

Момичета, радвам се, че тук, в този форум, откривам много сродни души. Дори се осмелявам да предложа, да основем собствен къжец, да се събираме понякога на кафе и сладки(диетични, разбира се), да обсъждаме опита си, да разменяме идеи и изобщо, да се чувстваме сплотени. Дори бих стигнала по-надалеч в мечтите си- да се обединим и противодействаме на разни упадъчни екземпляри, като Ламята Спаска например, които в еманципационното си заблуждение стигат до там, че дори си позволяват да демнстрират, вместо тайно да си носят срама, пренебрежението към щастието на Милото.

И да ме накажете като ме изпратите на 2-седмичен семинар по пърхане в услуга на Милото, и ме заведете на педикюр, маникюр и други ужасни мъчения
 Joy Joy Joy

# 91
Аз ходя на балет всеки понеделник; на латино танци всеки вторник; в сряда съм на курсове по тае-бо; в четвъртък на пиано (за да му стоплям душата с някоя симфонийка, когато е изморен след работа); в петък съм на курсове по стриптийз и вечерта показвам новите техники; в събота съм по магазините, за да се снабдя с най-ефектното бельо и да му купя нещо новичко; в неделя готвя гола най-любимите манджи на милото. В свободното си време съм на маникюр, педикюр, всякакви разкрасяващи процедури, на работа също се старая да съм ефективна, за да припечелвам за милото.
Този талк ме заинтригува, доскоро му слагах на Estee Lauder, но мисля да мина на Clinique, ако е по-добър.
Днес ще скачам с парашут, защото на милото му е тъпо и иска да го разведрявам.

Че и свободно време ли ти остава???? Сподели тайната как го правиш
Аз съм голям логистик - в неделя вечерта, след като Милото е заспало невинно като ангелче, сядам и с тефтер и химикал отбелязвам как ще протече седмицата след това. Всяка свободна минутка я посвещавам на Милото, даже като получа момент на вдъхновение, му пиша поеми... Но, да не се отплесвам - трудно намирам свободно време, затова съм намерила решение - всичко ми е на едно място - фризьор, маникюр, спа.

# 92
  • София
аз за милото гол в банята влизам !

Нали решихме, че темата е затворена за мъже????

# 93
Ивонска, ако обичаш не ме наричай лигла. Войнстваща еманципантка такава. Днес размахваш сатър, утре току-виж си накарала Милото да простира. Направо ме боли сърцето за заблудени души като теб, но ако искаш, ела на някоя от нашите сбирки, ще те почерпим курабийка, ще ти разкажем за щастливия си семеен живот и ти сама ще се убедиш, че няма по-голяма радост от тази да служиш в името на благоденствието на Милото.

# 94
Аз довечера ще попитам милото дали ми разрешава да се запиша в кръжеца и веднага ще ви пиша.  Hug Не му е много приятно да общувам с други хора, не знам дали ще се съгласи. Прав си е човекът, и мен ме е страх, такима жени има, със сатъри дори, но нали за него го правя.  Heart Eyes

# 95
За милото всеки ден разглобявам и почиствам компютъра и всички джаджи около и в него. Гола, естествено. Всички ги знам подробно.
Понякога когато му е скучно преинсталирам уиндоуса за да се развесели, всеки ден търся нови антивирусни програмки и различни софтуерчета, с които да е едни гърди напред пред главния програмист на Майкрософт.
Сервирам перфектни ястия върху широкия плот на бюрото в кабинета му досами монитора. Гола, естествено
Знам всички части на автомобила и веднъж месечно разглобявам и мия двигателя.
Гола, естествено

Не е много, но дерзая  Embarassed

# 96
Добри идеи натрупах. Ценни.

Аз си лягам с подготвен презерватив в устата и грим+перука а ла Анджелина Джоли.  За Милото го правя. Да му е приятно.

# 97
  • София
Флор, разбирам те.

Момичета, радвам се, че тук, в този форум, откривам много сродни души. Дори се осмелявам да предложа, да основем собствен къжец, да се събираме понякога на кафе и сладки(диетични, разбира се), да обсъждаме опита си, да разменяме идеи и изобщо, да се чувстваме сплотени. Дори бих стигнала по-надалеч в мечтите си- да се обединим и противодействаме на разни упадъчни екземпляри, като Ламята Спаска например, които в еманципационното си заблуждение стигат до там, че дори си позволяват да демнстрират, вместо тайно да си носят срама, пренебрежението към щастието на Милото.

Доста ще да те е ядасала Ламята Спаска....Глътнала си от възмущение някоя и друга буквичка, внимавай, че може да ти попречи на икебана, извинете за странната дума Embarassed

# 98
  • Galaxy 13197853088

това беше за запис. все пак трябва да разбера да ли и колко съм ощетен от към внимание .....
разбира се темата ще бъде разпечатана и размножена в приличен тираж и раздадена на всички мъже в околията ....

# 99
  • При хората, които обичам
Уау, де Ваня, какъв език имаааааш!

Flutter

# 100
  • София
За милото всеки ден разглобявам и почиствам компютъра и всички джаджи около и в него. Гола, естествено. Всички ги знам подробно.
Понякога когато му е скучно преинсталирам уиндоуса за да се развесели, всеки ден търся нови антивирусни програмки и различни софтуерчета, с които да е едни гърди напред пред главния програмист на Майкрософт.
Сервирам перфектни ястия върху широкия плот на бюрото в кабинета му досами монитора. Гола, естествено
Знам всички части на автомобила и веднъж месечно разглобявам и мия двигателя.
Гола, естествено

Не е много, но дерзая  Embarassed

Поне спестяваш страшно много пари от дрехи:) гола, разбира се

# 101
  • София

това беше за запис. все пак трябва да разбера да ли и колко съм ощетен от към внимание .....
разбира се темата ще бъде разпечатана и размножена в приличен тираж и раздадена на всички мъже в околията ....

А, Лабрадоре, недей, че ще ми нарушиш семейната идилия....добре ми и без икебана и разни там други извращения...

# 102
  • София
Ненаточени ножове в кухнята му подсказват самотните следобеди, които прекарвам без него.
Не мия колата, понеже неговата кола се мие от приятелките ми, които ни идват уикенда на гости, облечени по хавлии само.
Къпя него само.

# 103
Аз не си гримирам пеперудката, а подреждам икебана по нея.
Освен това умея да сгъвам оригами по френски, като не броя връзването под различна форма на дръжките на черешките.
Милото е достатъчно разглезено вече и търси да ме прати на курс по тантра масаж.

# 104
  • Galaxy 13197853088

А, Лабрадоре, недей, че ще ми нарушиш семейната идилия....добре ми и без икебана и разни там други извращения...

икаш да кажеш че не:
- приготвяш закуска преди да е отворил очи
- го даряваш с френски ласки за да ги отвори
- му сервираш с мини поличка по без бикини
- си във перфектна форма пред него
- си гримирана подходящо
- владееш всички пози от кама сутра
- знаеш програмата на дискавъри и 7 дни спорт за 2 седмици напред
- изброиш националите по футбол, волейбол, борба
- знаеш класирането до 10-то място за последните 10 кръга на формула 1
- играеш с него на любимата му игра
- си подредила специален кът посветен за него който с гордост да показваш на приятелките ти
- уреждаш двоен тайландски масаж
- миеш колата по трикини докато той стои отвътре
- съчиняваш поеми за него
и т.н. и т.н.

ти каква съпруга си !!!!
за такива като теб задължително присъствие на кръжока и мониторинг по 1 месец докато не наредиш икебаната както трябва!

Общи условия

Активация на акаунт