В услуга на Милото

• 37 355
  • 401
  •   1
Отговори
# 75
Вечер (когато няма мач) му изнасям забавна програма - скечове, народни танци, в петък - кабаре. Когато съм му скучна, ми дава знак, като ме превключва с дистанционното и аз започвам друга програма. Сега през лятото в сряда и събота му разигравам и шампионската лига, но на малки вратички.

Иначе със закуската не се е случвало да не справя, защото Милото държи да има блок-маса, той не е много претенциозен, да ми е жив и здрав, и все нещо от 12-те ястия, които приготвям за закуска, му допада.

# 76
Аз мойто мило го облекчавам както мога-нося чувалите с цимент за ремонта, бъркам гипса, лягам върху локвата, ако навън е валяло да не се изкаля, родих детето, аз го направих, поела съм всичките грижи за него, и аз като м Лу бръсна краката, ама не само краката, но и мустака, че нали съм Фрида.
Всяка вечер поне три ястия готвя, сутрин закуска му правя и това винаги по гол задник, без значение дали зиме или лете е.
Ако проима желание докато минава край мен на път към тоалетната аз изпускам все нещо и го облекчавам съвсем.. та той така мимоходим както се вика.
Високи токчета не нося, ама си имам малко гестаповско столче, наш'та разлика е към 30 см, та се качвам на него да не се навежда-кръста го боли.
Естествено е, че спя гола, той пък ме отвива и ме държи цяла нощ на течение, така казвал съм била по-страстна в нощните прегръдки.

# 77
нов хит се е родил тука!!!
изпускам аз, знам си...

като прочетох Фнимателно жертвите за Милото, оставам с вЧепатление, че съм поддръжник, даже основател на натуралистично-екзистенциалното движение.
Лягам си със собственото оперение, похръквам, точа лиги чат пат, произвеждам - неволно макар - различни естествени звуци. Сутрин съм чорлаво-чаровна и през повечето време на деня дудна и кълна.
Милото си е добре, пълнее, бузите му червенеят, спи и не слуша изобщо. т.е. всичко е на 6

Ако си сложа грим и си легна с високи токове, мигом ще ме заподозре, че нещо се подмазвам и край на идилията и любовта.

# 78
А аз имам леопардови чаршафи и нощница с пухчета. Смятам, че ме разбирате.

# 79
А аз с подобна нощница и такива чехли, но в розов пух, мия колата на милото.

# 80
  • При хората, които обичам
Ох, пухчетата не ми влязоха в работа - алергичен е и киха. Но грешката е изцяло моя - трябваше да знам Embarassed. Държа ги в раклата, ще ги предам наследство на щерките, защото и те ще трябва да градят семейно щастие.

# 81
Анджи, не ти вярвам, дай снимка!

# 82
Ах, не мога, милото не дава да публикувам снимки в нета, а аз не искам да му противореча  Heart Eyes
Искай на Флор.

# 83
  • При хората, които обичам
Ако ще се надцакваме - аз колата на милото я мия безконтактно. Без ръце, ако ме разбирате Blush

# 84
Флор, разбирам те.

Момичета, радвам се, че тук, в този форум, откривам много сродни души. Дори се осмелявам да предложа, да основем собствен къжец, да се събираме понякога на кафе и сладки(диетични, разбира се), да обсъждаме опита си, да разменяме идеи и изобщо, да се чувстваме сплотени. Дори бих стигнала по-надалеч в мечтите си- да се обединим и противодействаме на разни упадъчни екземпляри, като Ламята Спаска например, които в еманципационното си заблуждение стигат до там, че дори си позволяват да демнстрират, вместо тайно да си носят срама, пренебрежението към щастието на Милото.

# 85
О, да, прекрасна идея. Ще направя кекс, любимия на милото, ще направя два. Единият ще донеса да се почерпим.
Цунки и гуш!

# 86
Уау, де Ваня, какъв език имаааааш!

# 87
Ако ще се надцакваме - аз колата на милото я мия безконтактно. Без ръце, ако ме разбирате Blush

С мигли!?  Flutter

# 88
  • София
Аз ходя на балет всеки понеделник; на латино танци всеки вторник; в сряда съм на курсове по тае-бо; в четвъртък на пиано (за да му стоплям душата с някоя симфонийка, когато е изморен след работа); в петък съм на курсове по стриптийз и вечерта показвам новите техники; в събота съм по магазините, за да се снабдя с най-ефектното бельо и да му купя нещо новичко; в неделя готвя гола най-любимите манджи на милото. В свободното си време съм на маникюр, педикюр, всякакви разкрасяващи процедури, на работа също се старая да съм ефективна, за да припечелвам за милото.
Този талк ме заинтригува, доскоро му слагах на Estee Lauder, но мисля да мина на Clinique, ако е по-добър.
Днес ще скачам с парашут, защото на милото му е тъпо и иска да го разведрявам.

Че и свободно време ли ти остава???? Сподели тайната как го правиш

# 89
  • София
Моето Мило да е благодарен, че не съм му посегнала... със сатър! По-голям жест не си спомням да съм правила в живота си...

Лигли.

Общи условия

Активация на акаунт