В услуга на Милото

• 37 324
  • 401
  •   1
Отговори
# 60
Аз ходя на балет всеки понеделник; на латино танци всеки вторник; в сряда съм на курсове по тае-бо; в четвъртък на пиано (за да му стоплям душата с някоя симфонийка, когато е изморен след работа); в петък съм на курсове по стриптийз и вечерта показвам новите техники; в събота съм по магазините, за да се снабдя с най-ефектното бельо и да му купя нещо новичко; в неделя готвя гола най-любимите манджи на милото. В свободното си време съм на маникюр, педикюр, всякакви разкрасяващи процедури, на работа също се старая да съм ефективна, за да припечелвам за милото.
Този талк ме заинтригува, доскоро му слагах на Estee Lauder, но мисля да мина на Clinique, ако е по-добър.
Днес ще скачам с парашут, защото на милото му е тъпо и иска да го разведрявам.

# 61
  • При хората, които обичам
Знаех си, че има какво да науча...
А аз, в негова услуга, научих котката да лежи върху чехлите му, за да са му топли. Не и стига ентусиазма, за да му ги носи...

# 62
  • София
Днес ще скачам с парашут, защото на милото му е тъпо и иска да го разведрявам.
rotfImao
Гениално! А аз в такива дни се опитвам да паркирам семейното возило. Много разведряващо и/или отрезвяващо му действа. Според зависи.

Чеша го зад ушичките докато заспи, подавам му клечките за уши една по една и предварителто затоплени, да не хване отит. Изпадам в несвяст всеки път като го видя гол, за да поддържам мъжкото му его високо. Не пропускам да шепна сладострастно на публични места "Ко-о-о-олко ти е голям-м-м-м! " и "Малей, къф бицепс вадиш, милоо-о-о!".

Знаех си, че има какво да науча...
А аз, в негова услуга, научих котката да лежи върху чехлите му, за да са му топли. Не и стига ентусиазма, за да му ги носи...
А ти носиш ли му ги на четири крака, извивайки се в котешка походка и естествено гола, само по изкуствена опашка?

# 63
Баси, гениални идеи прочетох! А тия залупените дето въртят яхнии и маат с парцала по цял ден си мислят, че са добри съпруги! Ууууу!

# 64
Сега е ред да попитам, отблагодарява ли ви се милото за тези "жертви" или толкова е свикнал с тях, че ги приема за даденост?  Laughing

# 65
  • Насред хаоса
От ръба на килима скачам и чорап на бос крак обувам!

# 66
Сега е ред да попитам, отблагодарява ли ви се милото за тези "жертви" или толкова е свикнал с тях, че ги приема за даденост?  Laughing

Shocked Не може да си толкова меркантилна! Защо да ми се отблагодарява, че аз само за него живея.

# 67
Тази тема ще остане табу за Милото!  smile3505

Ще има да ми натяква после, какви жени имало!   Laughing

# 68

Shocked Не може да си толкова меркантилна! Защо да ми се отблагодарява, че аз само за него живея.

А, че после да пускам теми, "той е целия ми живот а си тръгва".  Crossing Arms

# 69
Моето Мило не чете във форума. Той всъщност не чете и вестници, всяка сутрин преди да стане правя преглед на печата и му поднасям информацията в подходящ, забавен вид, но избягвам стресиращите новини, за да не го разстройвам. Милото още не знае, например, че в Турция е имало земетресение. Подобна новина би му докарала леко вълнение, а това аз не мога да допусна!

Също като Де Ваня, не мога да си представя, че ще чакам отплата от Милото. Самата мисъл за това ме обижда. Никога не съм се приемала за жертва, дори когато веднъж ми каза, че яйцата не са достатъчно рохки и ме накара да му направя втори път закуската. Поплаках си тайно, но това бяха сълзи от вина, защото никога, ама никога не ми се беше случвало да не се справя със закуската му. Когато ме похвали след това обаче, очите ми грейнаха и с двойно по-голямо желание му направих масаж на петите, толкова бях благодарна за добрите думи!

# 70
Pasilisia Guardiola , няма да си тръгне, нали затова пуснах темата. Как ще си тръгне? Къде ще намери гладени гащи с талк?

Ели Hug Joy

# 71
Pasilisia Guardiola , няма да си тръгне, нали затова пуснах темата. Как ще си тръгне? Къде ще намери гладени гащи с талк?

Тъй тъй, ама мъжете са големи глезанковци и толкова бързо свикват с хубавото, че един път да не си в услуга на милото и току виж си тръгнал.  Confused
За това питам дали се отблагодаряват, в смисъл дали оценят "услугите".  Wink  Laughing

# 72
  • Galaxy 13197853088
аз за милото гол в банята влизам !

# 73
В женската?!

# 74
Гола в банята влизам за милото  Laughing

В една баня ли влизате вие?

Общи условия