В услуга на Милото

• 37 410
  • 401
  •   1
Отговори
# 135
Бианка, Василиса, много съжалявам за семейните ви проблеми, но смятам, че гнева на съпрузите ви е справедлив. Надявам се сте си взели поука, все пак мъжете ви ви обичат и може би ще ви простят, ако положите усилия. С каквото мога, бих искала да помогна- например, мога да помоля Милото докато е на работа или няма нужда от мен, да идвам у вас и да ви помагам със съвети и демонстрации. Възможностите ми са скромни, но ще положа максимално старание, защото сърцето ми се свива като си помисля, че всъщност в момента вашите мъже са необгрижвани и самотни.

# 136
  • София
Бианко, по-добре късно, отколкото никога, да почувствате, че грижата за милото, трябва да е ГРИЖА за МИЛОТО.

# 137
Знаех си аз, че тук човек винаги може да разчита на помощ.
Ели, ще се старая да съм добра ученичка. Даже сега ще припна да си купя дълбоководолазен грим, перо и к'вот още трябва, за да съм в услуга на милото.

Бианко, по-добре късно, отколкото никога, да почувствате, че грижата за милото, трябва да е ГРИЖА за МИЛОТО.

Зад мен се чува: ха-ха-ха, ама идея си нямаш колко злорадо звучи. Mr. Green
Има и предложения за почерпка. Crazy

# 138
Всичко правя за Милото Heart Eyes, но то иска и тишина и спокойствие. Ненаситен е. Не мога да се разкъсам. Crossing Arms

# 139
А в тоалетната? Какво правите за него в тоалетната?   Crazy

Преди да влезе в тоалетната ме вика, за да смачкам хубаво тоалетната хартия, за да е мека като кашмир. Толкова съм се усъвършенствала, че от картон правя сатен.

# 140
  • София

Зад мен се чува: ха-ха-ха, ама идея си нямаш колко злорадо звучи. Mr. Green
Има и предложения за почерпка. Crazy
bowuu, за почерпката ще го обсъдим като се върна от ваканция.

# 141
А в тоалетната? Какво правите за него в тоалетната?   Crazy

Преди да влезе в тоалетната ме вика, за да смачкам хубаво тоалетната хартия, за да е мека като кашмир. Толкова съм се усъвършенствала, че от картон правя сатен.

Колко интересно! Много ме заинтригува, макар да смятам сатена за непрактичен, твърде хлъзгав е и може да омажеш милото, защото ти го бършеш, естествено, нали? А не би искала това, нали? Затова и не позволявам на моето Мило да ползва тоалетна хартия, той по принцип е и много екологична личност, страда за всяко отсечено дърво. За сметка на това му купих от един антикварен магазин чудесен ибрик, меден, помолих един златар да гравира "Аз и Милото сме семья от 7 лет" и го чакам права до тоалетната чиния, докато ака. Дори надавам окуражителни викове и му стискам ръката, ако случайно не върви като по масло. После с много любов и веща ръка го подмивам. Препоръчвам подмиването пред тоалетната хартия, вярвай ми, тогава спокойно можеш да се кръстиш Фукла на квадрат, защото ще можеш още повече да се фукаш с доволството на Милото.

# 142
Сори за спама, ама как успява Василиса в 17 и 56 часа на 6 август, температура над 25 градуса, да ЗЪЗНЕ? Или това е вид грижа за милото? Ако е така, то тя сама може да основе кръжок!
Аз се грижа за милото, като не му готвя, за да отслабва по9лесно Mr. Green

# 143
Василиса зъзне от студа, сковал сърцето й.  bowuu

# 144
праскова, очевидно е, че си новак, всъщност зъзненето е съвсем обяснимо, това е нервна треска, тремор, породен от чувство за вина и мъка по обятията на Милото. Любовна абстиненция.

# 145
сатена за непрактичен, твърде хлъзгав е и може да омажеш милото, защото ти го бършеш, естествено, нали? А не би искала това, нали?

Мисля, че ледена завист скова сърцето ти и зъзнеш като Василиса върху куфар. Моето мило е толкова префинено от моите нежни грижи, че дори сатенът вече му боцка. И не го бърша аз, аз подавам деликатно ръка през вратата, като на ръката ми виси сатенът, намотан на руло, за да не нарушавам уединението му.  Crossing Arms

# 146
Ама моля ти се, подавам ти миролюбиво ръка(само чакай да я измия, че Милото току-що излезе от тоалетната). Все пак темата е за взаимопомощ, размяна на опит и изобщо на самоусъвършенстването ни, за да ставаме все по-добри в грижите към Милото.  Дори, бих те помолила, на следващата ни сбирка, да демонстрираш техниката със сатена, а аз обещавам да направя показно с ибрика, да могат другите дами да изберат това, което е най-приложимо за техните домакинства. Ще те моля само да си ми спаринг партньор в показното, благодаря.

# 147
Разбрахме се. Извинявай, ако съм те засегнала, но съм много чувствителна на тема грижите за Милото.  Heart Eyes

От твоя ибрик ще открадна една малка идейка - ще бродирам на сатена любовни послания към Милото, за да си ги чете, докато ака.

# 148
Какво знаете вие за акането. Пък семейство Бекъмови си монтирали 2 тоал. чинии, за да си държат ръцете, докато акат.

# 149
Дайте една снимка да го видя тоя ибрик?  newsm78

А как се отнасяте към роднините на Милото, по-точно към майка му например?

Общи условия

Активация на акаунт