В услуга на Милото

• 37 412
  • 401
  •   1
Отговори
# 225
Люта завист гризе душата ми. Нито мога да меся, манго мислех че е прост циганин, пък то било нещо за варене на конфитюр (макар да смятам, простете за буквализма, че от един прост циганин може да се добие солидно количество мармалад, зависи от кога не се е къпал). Дърворезба? Боже, колко още имам да се усъвършенствам. Понеже хич ме няма в дърворезбовите миниатюри, засега използвам просто езика си- хем му правя гъдел на Милото, хем го стимулирам- в "Мъжа и жената интимно" пише, че ушите са много силна ерогенна зона на мъжа. От гледна точка на психоанализата, проникването с клечка в ухото му мъжа би могъл да приеме като хомосексуален акт - демек клечката като фалически символ и туй-онуй. А и откакто Дон Философио е у дома, а аз полагам за него същите грижи като за моето Мило, та откак е у дома, ако трябваше да дърворезбовам и бродирам и за двамата, как щеше да ми остава време за друго?

# 226
Бъръльо, риспект!

диксън, кощунство е това твоето, моят съвет е да започнеш да даваш дежурства до хладилника, така на Милото няма да му се налага дори да става, защото ако му се хапне нещо посред нощ, ще си готова да реагираш веднага.

# 227
бъръльо-бъръльо, благодаря, благодаря! Някой ден ако имаш нужда от помощ, само кажи! Готова съм да ти помогна във всичко свързано с комфорта на твоето Мило.

Сега отивам да му ушия нови чаршафи за довечера.

# 228
 Изумена съм какви сте романтички  Laughing Създавате друго впечатление по принцип  Thinking

# 229
Море я кат ви гледам как висите цял ден в Клюкарника и словоблудствате, да бях на мястото на Милото, веднага ви натирвам.

# 230
  • При хората, които обичам
Мадам Х! Висенето в клюкарника е просто една от жертвите, които правим за Милото. От тук, а и от ДиС, се учим. Тук - от опита на по-добрите, а в ДиС - от грешките на неполагалите грижи за Милото.

# 231
Всичко е свършено вече, нали? Всичко опропастиииииих, какво ще правяяяяяя  Cry Cry Cry Cry
Помогнете ми, моля, да омагьосам Милото отново, моля!!!!

Никога не ми се е случвало подобно нещо. Ти си се отнесла твърде безотговорно към смисъла на живота на всяка жена - да бъде в услуга на милото си и трябва да се засрамиш.
Все пак като за първи път има изход. Когато нещо сгафя (веднъж бях изгладила един чорап с розова вода, вместо с лавандулова, и милото много се разстрои), му предлагам да играем на една игра: Златната рибка. Аз плувам във ваната, а той ме хваща с една въдица (милото ми то, връзва червея направо на кордата, за да не се нараня от кукичката, като лапна червея). И му изпълнявам три желания.

# 232
ДеВаня, смятам, че с последната мъдрост заслужи титлата Гуру. ДеВаня, ти си моето Гуру.

# 233
  • София
бъръльо-бъръльо, благодаря, благодаря! Някой ден ако имаш нужда от помощ, само кажи! Готова съм да ти помогна във всичко свързано с комфорта на твоето Мило.

Сега отивам да му ушия нови чаршафи за довечера.
Ми да питам тогава. Имам проблем. Бях решила в интимен план само аз да правя физическите усилия, сещаш се, нали? Той да почива, а аз да стягам кръшна снага. Но той, Милият, иска и той да се поти. Разнообразие искал.  Heart Eyes Да го оставя ли да се напряга така или? Ама така да направя, че да не се чувства притиснат. Ох!

Изумена съм какви сте романтички  Laughing Създавате друго впечатление по принцип  Thinking
Цък! Практични сме. Така задържаме Милото винаги до наШТа щедра гръд.

# 234
 bowuu
Благодаря за високата оценка. Вие, младите, сте много напред с материала, но нищо не може да замени дългия житейски път и натрупания семеен опит.

# 235
Да попитам и аз, то човек не може всичко да знае, извинявайте, но с какво забърсвате лигите на Милото си, след акт? Аз използвам "Нивеа бейби софт кеър", обаче напоследък се дърпа и не ще да стои мирен, докато го обработвам. Благодаря за отговорите предварително Embarassed Rolling Eyes newsm78  bouquet

# 236
Да попитам и аз, то човек не може всичко да знае, извинявайте, но с какво забърсвате лигите на
Кои лиги, мишон? Устните ли?

# 237
Оф, Касиди, не ме затруднявай тука да обЕснявам, многото подробности нарушават изказа. Кажи ти как забърсваш, независимо кои лиги.  bouquet Благодаря.

# 238
Помощ дами
Милото го боли зъб и се чудя колко от моите да дам на зъболекаря да извади , за да се облекчат неговите страдания без обаче Милото да изпитва каквито и да било страдания  ooooh!

# 239
Мишон, и най-нежните кърпички са напоени с химикали. Съветвам те да използваш памучни тампони /най-фините, естествено/, напоени в преварена вода. Но току що преварена, не престояла! Охладена до телесна температура.
Ей, че мързеливи сте станали... Пакетирани кърпи... За единственото Мило!  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт