В услуга на Милото

• 37 426
  • 401
  •   1
Отговори
# 240
Ох, момичета!
Тъкмо бях почнала да правя пет етажна торта с диви плодове, току що набрани, и Милото се обади. Каза, че щял да замине за малко, за да размисли  Cry Cry Cry Това е ужасно! Губя го Cry  Дали има друга? О не!
Каква глупачка съм, не го заслужавам.

А таман бях наловила червеи, за да пробвам и съвета на Фукла.

бъръльо-бъръльо, остави Милото да бъде себе си - тоест силен, издръжлив и доминиращ! Но после трябва да му спестиш всякакви движения, за да не се изтощи прекалено.

# 241

Тъкмо бях почнала да правя пет етажна торта с диви плодове
Надявам се не си забравила да почистиш миниатюрните семчици от малинките и къпинките. Срамота е милото да си вкарва нелепости между перфектните зъбаци, само защото те е домързяло да използваш кулинарен микроскоп. Crossing Arms

# 242
Разбира се, че ги почистих, но понеже цяла сутрин плача очите ми са малко замъглени и за това два пъти прегледах петте кила диви плодове, за да не изпусна нещо.

# 243
Джули, много съжалявам за несгодите ти. Ето, твоят казус е типичен пример за това как понякога семейното щастие се крепи на нишка, тънка колкото лига.
Смятам, че е наложително да потърсиш прошка. Дори, макар и твърде крайно като мярка, бих те посъветвала да потърсиш помощта на Майка Му. Майка Му, вярвам, е по-загрижена и от теб за благополучието Му. Затова съм сигурна, че ще ти окаже морална и логистична подкрепа при опитите за възвръщане на благоволението на Милото. А и най-вероятно няма друга, а Милото заминава точно при нея.

Не знам как бих процедирала на твое място. Но спри да плачеш, размазаният грим никак не е приятен...бъди онази мила, забавна, усмихната и свежа Джули, която най-му допада. Излез с приятелки, за да се разсееш, купи си ново бельо(от любимото му), сготви любимата му гозба(тук задължително се консултирай с Майка Му), пусни лека, приятна музика, няколко свещи тук-там... както  отбеляза Гуруто ни, ДеВаня, в ДиС е пълно със съвети към провинили се съпруги. О, замалко да забравя. Пусни анонимна тема в ДиС, все пак. Там ще получиш компетентна помощ.

# 244
ДеВаня  bouquet Heart Eyes Hug, добре че сте Вие да ме резберете, аз съм млада и объркана, имам нужда от насочване! Искам да ти се отблагодаря с турски локум. Напиши ми адреса си да ти го пратя!

Последна редакция: пт, 08 авг 2008, 10:33 от Мишона

# 245
Ужасна лига, ужасна.
Сега ще се обадя на Майка Му. Дано бъде благосклонна към мен и да ми помогне  Praynig

След това ще пусна анонимка в ДиС. Дано се включат най-вещите в даване на съвети към подобни идиотки като мен.

Момичета, внимавайте! Едно непремерено слюнкоотделяне може да разруши това, което градим  с години!

Благодаря, Ели!  Hug

# 246
  • При хората, които обичам
Мишоне, под аватара ми има адрес: При хората, които обичам. Разбирай - Милото и децата Му. Ако позволиш, ще дам от локума и на Него. Благодарение на Него съм натрупала опита, който споделям Hug

# 247
  • София
Наближава една светла дата за мен - рождения ден на Милото. Зачудила съм се, дали да не му подаря едни големи, красиви, благородни рогИ? За декорация на семейното гнездо, де...

# 248
Леле, тъкмо си помислих, че малко се закротихте - 2ч10 мин. и наистина свършихте нещо за Милото, а то пак.

Ам, кво до ти кажа ,Ивонска, за Милото - всичко. Явно си проучила пазара, естествено - най-големите и най-благородните.

# 249
Мадам Х., никак не харесвам иронията и пренебрежението, с които говориш за грижите на тия от нас, посветили се на каузата. Вероятно това се дължи на отношението на Мосю Х., но ако взимаш пример от нас, скоро и ти ще станеш същата жизнерадостна, руменобуза, пъргава и задоволена дама. Повярвай ми, неописуемо е задоволството от една добре положена грижа за Милото.

Бих препоръчала, в твоя случай, нещо леко като за начало. Сготви Му. Не бих поискала от начинаеща да прави чак такива жертви, но все от някъде трябва да се започне. Та какво ще кажеш  за меню от две предястия(нещо леко - суфле, пандишпанен солен кейк, рибни пръстчета панирани в прясно разбити белтъци и сусам), основно- бьоф строганов, бял трюфел върху канапе от пъдпъдъчи езичета, салата със свежа рукола и сос беарнез, а за десерт- малиново парфе, току-що разбит сладолед и чаша кафе за храносмилане. Кафето трябва да е смляно по начина, описан по-горе от една дама.

# 250
Мадам Х., никак не харесвам иронията и пренебрежението, с които говориш за грижите на тия от нас, посветили се на каузата. Вероятно това се дължи на отношението на Мосю Х., но ако взимаш пример от нас, скоро и ти ще станеш същата жизнерадостна, руменобуза, пъргава и задоволена дама. Повярвай ми, неописуемо е задоволството от една добре положена грижа за Милото.

Бих препоръчала, в твоя случай, нещо леко като за начало. Сготви Му. Не бих поискала от начинаеща да прави чак такива жертви, но все от някъде трябва да се започне. Та какво ще кажеш  за меню от две предястия(нещо леко - суфле, пандишпанен солен кейк, рибни пръстчета панирани в прясно разбити белтъци и сусам), основно- бьоф строганов, бял трюфел върху канапе от пъдпъдъчи езичета, салата със свежа рукола и сос беарнез, а за десерт- малиново парфе, току-що разбит сладолед и чаша кафе за храносмилане. Кафето трябва да е смляно по начина, описан по-горе от една дама.
О, елист, благодаря, че не ме пренебрегна. Завиждам, да. И , макар че съм на години, ще се поуча от  Вас.

# 251
Ох, необятно знание и жертвоготовност струи от вас, момичета. Благодаря! Благодаря!

# 252
Не мога да опиша с думи чувствата, които изпитах, когато прочетох за вашите искрени старания.
Аз...мисля, че намерих пътя си в живота.
Бях заблудена.
Егоистка.
Аз...не бях жена, преди да прочета...
Посвещението ми в семейните тайни дотолкова ме промени (хвала на този форум, и на създателите му, и на кръстниците му, и на неговия Бог - Милото, че без него ни една отдадена до сълзи жена не би могла да се зове Майка...!), че прозрях...
Аз прозрях какво е женското предназначение!
Само ако можех да узная как вие сте намерили тези прекрасни Мили, които обгрижвате, за да не се занимавам с фалшиви диаманти, за да знам...!  Praynig
Аз съм толкова млада и глупава...

# 253
Нека да поговорим и за друго важно нещо - как поддържаме чистотата в светлата обител на милото - нашият дом. Както знаете, моето мило не е много претенциозно, така че чистенето е един малък празник за мен. Не прекалявам - минавам с доместос всички подове на всеки кръгъл час, мисля, че е достатъчно, когато не влиза никой с мръсни обувки. Прозорците мия само по веднъж на ден. Когато милото е в командировка, свалям плочките в банята, за да ги преваря и после пак ги слагам, става бързо и лесно.

# 254
  • София
glafira ти си еретичка ! за наказание твоя мъж ще бъде просветен за нещата които правят истинските съпруги за своите МИЛИ мъже. Възможно е някоя от доброволките тук да му даде една демо касета от това което се случва у тях.
След това ако не се поправиш, ще ще си говорите с василиса

Аз, Лабрадоре, нямам нищо навъпреки да бъде просветен, но особено много държа да е от твоята съпруга с много нагледни примери. Чак след това смятам да си взема поука и да се призная за виновна

Общи условия

Активация на акаунт