Бъдещи и настоящи мами от общ. Несебър

• 45 657
  • 581
  •   1
Отговори
# 30
Аз ако знам какво да питам  #Crazy  Ако ти се сещаш нещо, което може да ми е от полза  Rolling Eyes

# 31
  • в Надежда-та
Добро утро Светле Laughing
Сложих Никче да спи и вече съм на линия, въпреки че доста трудно се добрах до РС-то. Беше забутано под на М РС-то и куп кабеляци отгоре ooooh!

# 32
  • в Надежда-та
Айде днес на чай, че вчера изобщо не се съобразих, че може би кафе не пиеш
 Blush

# 33
Добър ден Simple Smile Не се притеснявай за кафенцето - виртуално може. Аз и по принцип не пия кафе.
В колко става малкия сладур, че в 10 пак заспива?

# 34
  • в Надежда-та
Ми тази сутрин дойде до леглото ни към 8ч с такава -  Mr. Green усмивка и готов да ми отваря очите с пръс Joy
Но нещо спа мн малко само 1ч, дрг път изкарва поне по 2ч.
Сега вилнее и разхвърля на всякъде Crazy

# 35
Дойде? Сам си става и ходи?  Вече?

# 36
  • в Надежда-та
Ми той спи в преносима кошара, която от единия край има цип и може да излиза сам от нея. Още не може да ходи, но пълзи, върви по мибилите и от 2 дена се пуска и прави по 3-4 стъпки.

# 37
  • в Надежда-та
Ето такава ни  е кошарата (но др. разцветка) и тази час с кръгчетата се отваря (с цип е)

# 38
Браво на него! И аз искам някаква такава кошарка. Удобна ли ти е на теб? Има ли нива на матрачето?

# 39
  • в Надежда-та
Да много съм доволна.
Има 2 нива на матрачето + повивалник + играчка.
Сега ще потърся някъде снимки, за да ти покажа как е горното и как е долното ниво.
И е добре, че когато е на горното ниво, долното може да си го използваш, за да слагаш багаж. Аз си държах там памперси, мокри кърпички .....
Като е сгъната мн малко място заема. Като ходим на гости на наще или при свеки винаги си я взимаме.

# 40
  • в Надежда-та
http://images23.snimka.bg/005119719-big.jpg това е горното ниво, няма нужда да се навеждаш, за да поставеш детето.
http://media.snimka.bg/0645/007544806-big.jpg това е долното ниво.
Другото от което съм доволна, е че когато почна да се изправя, дори да падне няма къде да се удари (е ако не е мн близо до стената де)

# 41
Пу - пу какво сладурче ти е. Да ти е жив и здрав и да слушка Simple Smile

# 42
  • в Надежда-та
Мерси, мерси  bouquet
Има нужда най-вече от последното, че вече почнахме с пакостите Mr. Green

# 43
Добро утро! Хайде днес кафенцето от мен  Coffee   Не е хубаво като твойто,  ама е от Heart

Охо, ще ти трябва малко тръпение за пакостите,ама нека да ти е жизнено детето  Peace

# 44
  • в Надежда-та
Добро утро и мерси за кафенцето. За мен не е важно какво е, важно е да го има.
Аз малко късно се включвам ама докато оправя малкия и тук, че довечера чакам наще.
Отгоре на всичкото ми се развали пералнята (взехме я преди 1-2 седмици) #2gunfire и докато дойдат да я видят плакна на ръка #Cussing out.(Отивам и това да свърша.
Ти как си, обажда ли се бебо Grinning

Общи условия

Активация на акаунт