Бъдещи и настоящи мами от общ. Несебър

• 45 651
  • 581
  •   1
Отговори
# 45
  • в Надежда-та
В момента говоря с мойта бременна позната от Поморие, тя е в 33гс.
Каза че болницата била мн добра, били са я приели за малко, че бебоците искали да излизат. Било мн чисто, в стаята имало климатик.
Каза да идеш да направиш консултация или с д-р Димитрова (тя при нея ходи) или при д-р Попов. Било хубаво предварително да идеш понеже правели някакъв списък и можело да те върнат ако идеш по спешност (мн ми е чудно как ще стане това де newsm78, ще те карат да скискаш, за да не излязат ли Thinking ooooh!). Може да ти деде и тел. номер за да се уговорите.
Ако си осигорина каза, че може и по ЗК Wink

# 46
  • в Надежда-та
0596/2 20 63 това е номера на родилното
Действай Wink

# 47
  • в Надежда-та
И аз съм решила, че трябва да ида на профилактичен Thinking

# 48
здрасти аз съм от Кошарица

# 49
Здравей, Марина! Мн се радвам, че се включваш  Hug  Кажи нещо повече за себе си,ако може Simple Smile

Carolina Herrera   Сори, че не писах,но почти нямах време за форума. Мерси много за тел-а. Днес най-накрая успех да си запиша час за д-р Попов и в сряда съм на преглед и ще разпитам за условията за раждане. Как я караш ти в това гадно време? Добре, че дъжда спря поне.

# 50
  • в Надежда-та
Добре дошла на новата мама (или кандидат мама) Hug ще се радваме да ни разкажеш нещо повече за себе си  Laughing
Светле предположих, че си заета, затова и не съм те притеснявала.
Нас вчера М ни докара в Пазарджик на гости при родителите ми и ще погостуваме за около месец, че той сега ще затваря Бийч бара (пред Хелена) и после има работа в Сф за около 20 дена, та да не стоим сами. Ноември се прибираме, но ще сме на квартира, която още не сме намерили де, но се надявам той да намери ако му остане време.
Тука времето се оправи и сега чакам малкия да се събуди, да го нахраня и да излезем на разходка.
Ще чакам да пишеш какво е станало след прегледа Hug

# 51
В Пазарджик на мен мн ми харесва. Бях там 2 месеца на обучение.
Е, лошо с това търсене на квартира? Но пак сега има повече избор на по-достъпни цени, в сравнение с лятото. В сл.Бряг ли ще търсите конкретно? И мъжа ти ли не е от района  Rolling Eyes ?
И ние скоро/преди месец и половина/ се изнесохме на квартира в Несебър. Малко излишен разход ни идва наема,но вярвам че така е по-добре  Peace И тук времето е сравнително приятно и ско имам късмет ще направя една разходка след работа. Приятна и на вас  Hug

# 52
  • в Надежда-та
Бе на морето си ми е мн по-добре въпреки, че сме си сами. Наще по цял ден са на работа, тук апартамента е голям, малък само обикаля, има много шкафове за отваряне, мн за разхвърляне и мн за чупене Crazy едва го удържам ooooh!
Нямам търпение да се приберем.....а едва от вчера сме тук Tired
За квартирата си права, че сега има мн избор, а и на нас ни трябва целогодишно.
Не те разбрех от къде да е мъжа ми newsm78
Теб за какво са те обучавали тук?

# 53
Добро утро   food010 
Нормално да ти е дисконфортно, но дано има повече слънчеви дни да можете да ходите по разхпднки  Peace
Имах предвид и мъжа ти ли не е от общ. Несебър, че търсите квартира? Ти може да си казала,ама....бременилки мозък, колко ти помни  Embarassed  В Пазарджик бях на курс от бюрото по труда - в българо-немския център - "Икономика и управление на фирмата"

Лек ден ти желая  Hug

# 54
  • в Надежда-та
Той от 10год. живее в Сл.Бряг, иначе е от Самоков.
Имахме апартамент, но го продадохме понеже не беше мн подходящ за целогодишно живеене. Сега мислихме да купуваме, но ни направиха много изгодно предложение да строим къща във вилната зона на Кошарица и затова търсим квартира.
А за бременниския мозък, не се плаши и по-зле ще става. Аз колко бях завеяна и забравях след като родих......ужас ooooh!

# 55
  • в Надежда-та
Къде сте бе мацки Crossing Arms
Аз една седмица с малкия бях на гости при баба ми и затова не бях на линия \само там нямам нет\.
А вие къде се губите newsm78
Светле моята приятелка днес трябва да е родила в Бс.
Ти ходи ли на преглед, какво стана?
Хубав ден и ви чакам на линия Naughty

# 56
  • в Надежда-та
Къде изчезнахте бе хора newsm78

# 57
  • в Надежда-та
Светле, родила си и си траеш Crossing Arms
Честита ти щерка, да ти е живе и здрава ми много да ви радва

# 58
дочух че премахвали помоща от 2000 лв. за новородено от община несебър.
някой знае ли нещо.

# 59
  • в Надежда-та
da__buzz добре дошла Hug
От къде си Laughing
Аз не съм чула нищо по въпроса Thinking

Общи условия

Активация на акаунт