Бъдещи и настоящи мами от общ. Несебър

• 45 653
  • 581
  •   1
Отговори
# 60
приятеля ми е от сл. бряг а аз съм от влас.
майка му е чула по новините на скат ама не е разбрала много добре(последния момент чула нещо си)
дано да не е верно.

# 61
Търся лаптоп с костенурките нинджа, да сте виждали някъде?

# 62
аз не, ама не съм се и оглеждала  Rolling Eyes как така с костенурките нинджа?

# 63
  • в Надежда-та
За първи път чувам за подобен.
Дай повече инфо или снимка Thinking
Светле как е принцесата, дай да я видим, не я крий от моя момък Mr. Green

# 64
# 65
Привет момичета,
виждам че темата се е оживила аз все още не мога да се похваля с положителен резултат,но не сме се отказали от опитите все пак на коледа стават чудеса! Praynig

# 66
  • в Надежда-та
Честита Коледа (с леко закъснение Blush)

hriseq ще чакаме с нетърпение добрата новина Wink Hug

# 67
ViFresh, благодаря за подкрепата  bouquet

# 68
Здравейте мами,
По странно стечение на обстоятелствата на семейството ми предстои преместване в Несебър. Детето сега ходи на ясли.Можете ли да ми кажете, Вие, несебърски майки, има ли изобщо ясли в Несебър /Нов град/ и отделно ако някой знае какви документи са необходими за преместване в нова ясла. Имам предвид дали отново трябва да правим изследвания и кога мога да сменя личния лекар, че нали, за да тръгнем на ясли, ни трябва бележка, че детето е здраво.
Благодаря предварително!

# 69
Не съм от Несебър,но педиатъра може да го смениш веднага.Не се налага да чакаш м.юни PeaceКогато аз местих сина ми от една ясла в друга не ми искаха допълнителни изследвания.Само подадох някаква молба при директорката на новата ясла и те по служебен път си взеха всичко необходимо от старата ясла без да ме занимават мен Peace

# 70
А, супер!!! Аз вече мислех за най- гадния вариант- да ми доставят бележки от личния в Пловдив по рейса за Несебър. Laughing

# 71
  • в Надежда-та
Здравей, да има ясла. И аз смятам да пращам сина ми, но в момента още си сменям адресната регистрация понеже трябва поне единия родител да се води по л.к. в община Несебър.
Малкия сме го записали при д-р Ташкова, но тя отсъства повече от 1/2г. и замесничка и е д-р Захариева. Нямам забележки и съм доволна от нея през тази 1г. Peace
Ако има нещо още питай, дано и другите мами да се включат и да ме допълняк ако съм пропуснала нещо Hug

# 72
Благодаря за включването. А дали има свободни места в яслите? Проверявала ли си?

# 73
  • в Надежда-та
Ми не съм проверявала, понеже имаме познати които могат да ни съдействат да ни приемат.
Току що прочетох във вестника, че от 1-април ДГ в общината вече ще са платени - 20лв на месец. От края на 2006г са били безплатни.

# 74
Здравейте,момичета!Не сме от Община Несебър,а смятаме да почиваме там. Grinning Дано не сметнете за много невъзпитано,но искам да ви попитам за един хотел - Аурелия,м/у Равда и Несебър.Знаете ли как е?Интересуваме най-вече самото място на което се намира - дали не са само хотели край пътя,дали има магазинчета и някакви заведения там?От сайта им не мога да добия представа за това.Не е откъснато от Равда и от несебър?Дано разбрахте какво имам предвид.....Много ще съм ви благодарна ако ми помогнете.......  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт