Бъдещи и настоящи мами от общ. Несебър

• 45 655
  • 581
  •   1
Отговори
# 75
  • в Надежда-та
Аз нямям идея къде се намира този хотел, но със сигурност трябва да има магазинчета и заведения Laughing
Пък и то вече Равда, Несебър и Сл. Бряг са на едно - на коата и където ти видят очите.
Приятна почивка Wink

# 76
ViFresh благодаря ти много!Притеснявам се защото тази година за 1-ви път ще си резервираме хотел,само по снимки от интернет и се страхувам да не се окаже съвсем различно от това което изглежда на снимките.В такъв случай,щом са като едно - май ще потвърдим резервация. Simple Smile

# 77
  • Пловдив
Здравейте мили момичета,от Пловдив съм и имам идин въпос към вас:Знаете ли къде точно се настаняват участниците от конкурса"Слънце,радост и красота".Забравих да попитам днес ръководителката на групата а сега ми дойде наум,че мога  да се обърна към вас.

# 78
 newsm78 Да си призная, не съм го и чувала този конкурс  Embarassed

Най-добре звънни да питаш ръководителката, ако имаш тел  Peace

# 79
  • Пловдив
Ръководителката ми е  съученичка,но както си седях снощи и ми щукна че мога да попитам тук,но днес  се свързах със хората от хотела  те ми дадоха информация.Много сте любезни вие хора то Несебър.желая на всички Ви красиво и щастливо лято. Hug

# 80
eй здравейте и от мен, и аз искам да се включа по темата. Казвам се Боряна от СФ със Силвето се познаваме, събирахме малките миналото лято , мисля и това да сме там през цялото време и ще ми е приятно да се запозная и с другите майки, Силве нямам търпение да съберем ВАЛДИ и НИКИ

# 81
  • в Надежда-та
Е айде де от кога Ви чакаме..... Hug
Деси се обади, че от 01.06 ще са тук Party
А аз открих и една друга мама, но няма нет тук (от Сф е, но държат 2 магазинчета тук и целия сезон са тук), детенцето и е на 10м. (от един др. форум я намерих Mr. Green)

# 82
Браво Силве , супер си , все намираш разни майки! Ако не пиша тук нямаме шансове да се засечем по скайпа , как е Ники , как си ти , пиши ми тук

# 83
  • в Надежда-та
Ми нали знаеш който търси намира Wink
Ние сме добре, Ники прави пакости, слуша само с глухото ухо Joy и така. Преди обяд нещо все се мотаем и не ни остава време да излизаме или само пред нас се помотаем и следобяд правим голямата скитня. На последък мн ме ядосва, че не дава ръка като върви.... ама дано бързо да отмине този период Praynig
вие как сте, кога идвате? Как е Валди, слеша ли те или и той като Ники Mr. Green

# 84
и той като Ники , един ден слуша 3 дни не , много е палав и неудържим , ами съвсем скоро ще дойдем , имаме още задачки тук да вършим , ще поддържаме връзка

# 85
  • в Надежда-та
Ние сми си тук, имаш ми и тел. звънкай ако нещо.
И да го нацелуваш ония чаровник от мен Hug

# 86
 Stop Stop Stop  здравейте на всички ....  вие като сте от несебърския район ясно е че ние тука болница нямаме ... къде сте раждали в бургас или в поморие и кой/я док. ви е водил ЖК.
аз съм при дорийска в бургас ... нещо да ми кажете за нея ? неиска да разточваме лукуми с въпроса ми може да ми пишете на лични ... но искам малко инфо за нея !

# 87
  • в Надежда-та
Бързо се отзова Hug
Аз раждах и ходих на ЖК в Пазарджик \родителите ми живеят там\. Но за следващия път, понеже вече се замисляме за №2 май няма да пътувам всеки месец до там, че ще ми е малко трудно вече с "ремъркето" Mr. Green \а пък и съпруга ми няма възможност да отсъства през сезона и сама си пътувам\. В Поморие ходя при Димитрова и съм доволна от нея за момента.
Кога ти е термина, в Бс ли ще раждаш newsm78
Леко бременеене и раждане Hug

# 88
ами най - вероятно ще е в бургас,  а термина ми  е уж на 23.08 обаче когато хохид миналия месец на 4д във варна и там док. ми каза че даже и на 10-15 .08 може да се прибера с бебче. така че Simple Smile

# 89
Привет,
Е супер, че има раздвижване на темичката ни  Hug

Хрисе По ЗК ходих при Скочева, в Света София. Не съм доволна особено  Naughty  В по-големите месеци посещавах и Попов в Поморие. Там и раждах. От него съм много доволна, много обяснява и ти иотговаря на всички въпроси. Условията в Поморие не са перфектни, но пък персонала е човечен. Аз лично изпитвах ужас да родя в Бургас, Варна ми се стори прекалено далече, затова избрах Поморие и не съжелявам.  Peace

За Дорийска мненията са противоречиви - едни я хвалят, други се оплакват. Аз съм ходила само веднъж преди да забременея и бях доволна. Ако има нещо което да те притеснява най-добре поискай и второ мнение.

Желая ти много лека бременност и успешен финал  Hug

Между другото и аз съм от Влас, но живеем в Несебър  Wink

Ей, Силве как си? Как е Ники? Ние таа и не се видяхме  Confused Сега като се стопли не идвате ли насам? Как ви е графика за разходки, че да вземем да се запознаем най - накрая  Hug

Общи условия

Активация на акаунт