САМОКОВчето за вън реве, мама форума чете \new3\

• 8 993
  • 293
  •   1
Отговори
# 195
аз ти благодаря за кафенцето и за почерпката. може ли за мен и от двете торти Embarassed,страшно обичам сладкото Embarassed

Последна редакция: чт, 14 авг 2008, 09:39 от aspina

# 196
bravy  80 набор съм,учила съм първо в Максимов и след това в Текстила,може би не се познаваме,но тук е добро място за това smile3525

« #189 четвъртък, 14 август 2008, 01:12 »--МЕГИ пък не е спала  тази нощ!!!:)

# 197
Бубе,желая да си здрава,весела,щастлива и много слънце да струи от погледа и усмивката ти!!!!Наздраве за теб,е... дове4ера де Joy
И това е за теб от нас с Радостинка

Аспина,май се сетих за теб,ама не съм сигурна.И аз съм учила три години в Максимов.Живея почти до у-щето.Тио ж класа на Дарина(Вангелова-Б клас) ли си била или на Коце(А клас)???

# 198
 "А" клас бях,виж ти какви подробности знаеш?аз пък не мога да се сетя коя си,така чисто визуално си ми позната ,но newsm78 не мога да се сетя

# 199
бубе,мерси за богатата почерпка,пак да си жива и здрава  Hug
Асе -спах от 2-6ч,ама съм свикнала,така съм от 5г Shocked

# 200
Здравейте мами, само да ви кажа, че снощи се прибрахме за около седмица и после живот и здраве пак ще ходим да постоим във Враца. Цвети ми е болничък и много набързо вчера си събрахме багажа и се прибрахме в София. По - късно ще ви чета и ще пиша пак с подробности. Усмихнат и весел ден на всички! Целувки!!!

# 201
здравейте момичета Бубе Честит Рожден ден,пожелавам ти много здраве,щастие и много късмет в живота.Силве моето дете е родено  на 27.05.2008.г и се казва Георги

# 202
МЕГИ,как издържаш ти се чудя.моите не са ме държали никога будна нощем(с изключение на редките случаи в които са били болни) Йоана от много малка,започна да си спи от 21-6 ,после като се роди Ицко за около 2 месеца и той влезе в този ритъм.Май съм имала късмет с кротки и поспаливи деца,но пък казват че като са малки било по добре да са буйни,че после се укротявали,а тези кротичките ,по-късно си го наваксвали.Така че не ми се мисли за по нататък.Кротки или не,ДА СА НИ ЖИВИ И ЗДРАВИ,другото се преживява smile3503

waveyjananest
 waveykatia6q.bg

# 203
  • Високо в планината на изобилието
Честит рожден ден на Бубето!Да си жива и здрава,щастлива и много обичана!

# 204
  • в Надежда-та
Само да ви кажа, че се прибрахме в 6ч сутринта и съм скапана цял ден, та затова си лягам.
Кате не бях сигурна, но утре ще го запиша при първа възможност.
Бубе ей сега ще ти звънна, че се бях сетила следобяд, ама от умора не намерих време \поне е преди 00ч и не е минало\ Mr. Green
Хубава вечер и до утре Hug

# 205

Бубе, честит рожден ден! Да си жива и здрава и мноооого щастлива с малката Лати!
Съжалявам, че на толкова патерици Embarassed, ама нямах време за компа! ooooh!

# 206
Тази сутрин предлагам тук да пием кафе! Hug Или тук, ако ви е студена водата! И моля - без деца! Joy

Момичета, довечера или по точно през нощта заминавамееееееее на моренце! Laughing Laughing Laughing

Аз днес цял ден ще оправам багажи. А в какво да изнеса половината покъщнина newsm78 направо не знам. Имам само 2-3 сака. Thinking

# 207

днес е голям християнски празник
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ИМЕНИЯ СИ ДЕН ДНЕС!!!!  bouquet  bouquet  bouquet

за малката МИМИ   за МИМИ на Ели                 

за голямата Мими

а май някой има и рожден ден днес-ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Дани

Последна редакция: пт, 15 авг 2008, 18:08 от aspina

# 208
МОРЕНЦЕ newsm53 ЕЕЕЕ, ЕЛИ КОЙ Е КАТО ТЕБ!!!пожелавам ти много хубаво и слънчево време  Nature Sunny, и да си изкарате страхотно!!!Къде ще бъдете?

# 209
Честит имен ден на малката послушна Мими на мама Ели! Да расте все такава сладурана и да дава на мама да ходи на работа!  bouquet

Честит имен ден на Мими на Поли! Да е все така послушна сладурка и й пожелавам весело прекарване и много подаръци!  bouquet

Честит имен ден на Мими на Йони! Пожелавам й скоро приключване на ремонтите (за да почне да пише пак при нас Laughing) и да има най-уютния дом с най-добричките мъже!  bouquet

Честит рожен ден на Дани! Весело прекарване на празника и чакаме снимки!  bouquet

Последна редакция: пт, 15 авг 2008, 14:15 от elina_king

Общи условия

Активация на акаунт