САМОКОВчето за вън реве, мама форума чете \new3\

• 8 975
  • 293
  •   1
Отговори
# 210
Ася, не знам къде ще ходим. Thinking М каза аз да избера, а аз се чудя м/у Сл.бряг, Несебър (то все тая почти) и Созопол. newsm78
Леле, колко перални имам да пусна и изгладя, а още се моткам пред компютъра! Twisted Evil

# 211
Честит имен ден на всички с името Мария-бъдете живи и здрави ,а на малкото Мими Да расте хубаво и умно дете.Честит Рожден ден и на Дани.Бъди жива и здрава.

# 212
Това е за малката Мими -Истинска принцеса Барби.

# 213
честит имен ден на всички с красивото име мария,бъдете живи и здрави Hug
А на малката мими целувки от Ачо и ИВО Wink,както и за другото меме Wink

чЕСТИТ рОЖДЕН ДЕН НА  Дани,много щастие и лека бременност Hug

# 214
  • Високо в планината на изобилието
Честит имен ден на всичките малки и големи хубавици Марии!Да сте живи и здрави!Много щастие и късмет в живота да ви носи това прекрасно име!
Честит рожден ден на Дани!На здраве!

Ели,лек път и попътен вятър!Да знаеш,как ти завиждам за моренцето!

# 215
  • в Надежда-та
Честит имен ден на малката Мими \на Поли\ и на кака Мими \на Ели\ да растът здрави и весели детца за радост на мама и тати
Честит имен ден на Мими, мн здраве и любов
Честит рожден ден на Дани да е мн обичана от 3-та й мъже

Последна редакция: пт, 15 авг 2008, 14:53 от ViFresh

# 216
Честит празник и от нас на двете малки Мимита-на Елия и на Поли и на едното голямо Миме,на малък Йони майчето!!!
Честит рожден ден на Дани!!!
Нека са ни здрави и да ни радват само с хубави вести!!!

Ние пък утре заминаваме на сватба на Горна Оряховицаи след това за три четири дни някъде ще се запилеем заедно с дететоза почивка.А след рождения ден и кръщенето на 23 август ще отидем и на море за седмица.Така,че и нас ще ни хване липсата.
Много целувки и до скив в четвъртък ве4ер!!!  bouquet

# 217
Честит имен ден на малките принцеси Мими на Поли и Мими на ЕлиЯ!!!! smile3525 newsm51

ЧЕСТИТ ПРАЗДНИК НА МИМИ НА ЙОНЕТО!!!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ДАНИ!!!!!

# 218
Ани, весело прекарване на празниците! Мноооооого целувки на Радостинка от кака Ели hahaha и кака Габи! Айде след РД да ни я покажеш най-сетне твоята госпожичка! Колко ли е пораснала, а аз не съм я виждала от бебешенце! Crossing Arms

# 219
  • в Надежда-та
1-во да ви се похваля, че на нашата готвачка снаха й е родила момченце. Много се радвам за нея, защото тя беше бременна когато и аз \2 месеца май преди мен трябваше да роди\ но детето се роди мъртво с увита пъпна връв около главичката.
Та сега радостта тук е мн голяма Laughing
Ани къде ще празнувате рождения ден, къде ще правите кръщенето и къде ще сте на море?
Който дойде в моя район го чакам да се обади Naughty

# 220
Ауууу, никой няма цял ден! ooooh!

# 221
Хей сладурки сладки:)
Ние поръчахме ве4е тортата- http://www.***.com/catalog/albums/userpics/10002/A10.jpg ,  купила съм свещи4ка пееща и надпис Хепи Бърдей,шапки за де4урлигата!Изчистила съм дома,а останалото другия петък.Рожд ден ще е у дома с баби и дядовци,чичковци,лели и братовчед4ета-общо 13 души.Кръщенката ще е сутринта на същия ден в Ал.Невски в 9 4аса.А рождения ден на обяд у дома.
Само за морето не се знае ooooh!
Габи и на вас  love001 - специални от мен и Радостинка.Непременно ще я покажа:) Hug

P.S. копнете си линка,на мястото на звездичките само напишете laguna-bg и ще видите нашата торта,че тези са си засекюритили торти4ките Joy hahaha

Последна редакция: пт, 15 авг 2008, 23:10 от bravy

# 222
Ще чакам да я видя бъдещата рожденичка най-сетне! То това твойто на нищо не прилича! Mr. Green

# 223
Права си Ели,а Габето на сниката в подписа е уникална.Много пораснала ми се вижда>

# 224
Аз кисна,щото си чакам агитката за сватбата за утре да пристигне-обобщено-майка ми,леля ми и Жоро.Спагетите ми изстинаха и сигурно ве4е на нищо не блъскат и сега ще ядат хлеб и зъби.
А вие кой дирите още тук.Къде са ви мъжете бе моми4ета?

Общи условия

Активация на акаунт