САМОКОВчето за вън реве, мама форума чете \new3\

• 8 969
  • 293
  •   1
Отговори
# 225
мойте и 3-мата спят

# 226
Ани, мерси! Heart Eyes

Ми ние след малко тръгваме! Аз едва събрах багажа. Здравко, ако види колко дрехи съм взела.......ще получи удар!

Чао и ще пиша веднага щом си дойдем! Hug Laughing Hug

# 227
                                                          ДОБРО УТРО!!!                         

ВРЕМЕ Е ЗА  ЕДНО ВИРТУАЛНО КАФЕ smile3503                                                         И ЗА ЛЕКА ЗАКУСКА newsm53

# 228
Аз изпуснах много, като гледам имаме си бебе, рожденни и именни дни и сума ти празници, но какво да се прави, нямах достъп до нет. Да е честито бебчето на Искрето, да расте обгрижено с много внимание и любов!!! Да са честити и на всички миналите рожденни и именни дни!!! Не споменавам поименно за да не пропусна някои, че и без това още не съм изчела всичко писано в мое отсъствие.
Цвети вече е добре, но доста се бях притеснила. Два дни с 38 - 38,2 Т, разстройство и червено гърло, но от вчера вече няма Т, а мисля че и с разстройството се справихме вече. Във сряда вечерта набързо си дойдохме, че бяхме на селото на мъж ми и като го заведохме на лекар - Остра Вирусна Инфекция. Добре че си дойдохме в София, че селския лекар веднага ни предписа антибиотик!? И аз като чух и веднага звъннах на педи, която и стана зле като чу. Като си го видя на другия ден и каза че няма нужда от антибиотик и добре че не съм го почнала. Абе имам си и аз доверие защото си познава детето. Та както казах вече Цвети е добре. Сега се готвим за Рожденния ден, който ще празнуваме във Враца, та да не се чудите къде съм на 20-ти и защо се спотайвам и не черпя. После ще постоим още малко там и като се прибера ще черпя. Сега да ви покажа и нашата торта:

естествено с друг надпис - ЧРД Цветелин 1г.
А между другото тази на Радостинка не мога да я отворя за да я видя.
Друго за сега не се сещам, ще съм на линия до вторник, пък после.........

# 229
# 230
здравейте как сте мами на нас ни е много топло малък Гого не може място да си намери

# 231
Мммммм, Бубе благодаря за разхладителната напитка!

# 232
katia6q-кога ще ни покажеш малкия гого??? Thinking

# 233
ами заделжжително ще ви го покажа но трябва да отделя никои снимки от фотоапарата

# 234
момичета имам проблем с мойто синче дайте съвет ние не може да се нахранваме с млякото непрекъснато е гладен кажете какво да му давам

# 235
момичета къде се изгубихте

# 236
май никой няма е добре чао за сега ще се чуем по късно

# 237
момичета имам проблем с мойто синче дайте съвет ние не може да се нахранваме с млякото непрекъснато е гладен кажете какво да му давам

Кажи ми първо с какво го храниш.Ако го кърмиш и не му стига трябва да се консултираш с педито и да ти каже с кое от адаптираните млека да го дохранваш.Ние така бяхме след първия месец не и стигаше кърма и не наддаваше и хоп на милумил.

# 238
Ако пък е на такова мл.(адапт.)Можеш да му даваш каши -то зависи колко е малък,аз съм пропуснала за твоя малчо.Обади се на педиатърката и тя ще те посъветва най-правилно.

# 239
ами знаеш ли не го кермя но е на адапт. милумил 1 той е на 2 м.и половина смених на кисело мляко и пак същото говорих и с педиатърката тя ми се скара заштото той много натдава

Общи условия

Активация на акаунт