Отговори
# 75
  • там където ме зове сърцето!!!
Добро утро!!! Hug

lika
, имаш един глас и от мен -снимките са страхотни Peace !Не съм от разбиращите , но тази със хвърчилото ми е фаворит , много ми допадна  Hug!!!
И Калоян е в групата на неговорещите!!На повечето места казват (ако няма и други симптоми ), да се изчака  до към 3-тата годинка и тогава  да се търси помощ !

Калоян  отново не е на  ясла ! Sad  Ходи една седмица след, което започва една кашлица  ooooh! и си стои две седмици   в къщи и после отново и така.... , от 24.06 до сега се ходил около 14 дни  ooooh! !

petenceto, значи твоето бебче ще е изненада  Laughing !Да е живо и здраво и лесно да се роди  Praynig , пък  ако полът не отговаря на очакванията  ......  Mr. Green!

liliq, няма да реве "много " ! Mr. Green Аз като оставих Калоян първия ден и тъжно си стоях от страни, докторката , като ме видя ми вика " Не се притеснявай , че плаче , значи ти е интелигентно детето и бързо се е усетило какви ги вършиш!Ако не ревеше си е за притеснение!!" Предполагам ,че е права , но си е трудно да го оставиш !После пък им харесва и се чувстват добре сред връстниците си , а на теб ти е тъжно , че не те търси както преди !!Ей прави са хората " Майка да имаш , майка да не си "  Mr. Green!

Бързо оздравяване на болните дечица!! Hug

# 76
petenceto, значи твоето бебче ще е изненада  Laughing !Да е живо и здраво и лесно да се роди  Praynig , пък  ако полът не отговаря на очакванията  ......  Mr. Green!

Ако не отговаря на очакванията - трето!!!  Laughing То и без това сматам да имам още едно, ама доста по-натам  Mr. Green

Вивка, и моя Калоян беше така с болестите - седмица ходи, после две - не! И все си кашляше (не че сега е спрял много...). Първата година са така! Ей, го на - да чукам на дърво сега два месеца няма пропуск  Praynig

windy [YES], това за тапталона беше много сладко  Wink И Калоян почна да говори със сложни думи в началото - казваше бормашина, но на водата викаше "я-я-я-я-я"  Crazy А онзи ден разправя "Ще чакаме тати на съкровището" (вм. кръстовището)  hahaha

# 77
  • Варна
Моето ясленче върви към оздравяване-да видим. Ще го водим сега на контролен да го чуят. Вивкееее, тъй са децата със заведенията. После като ходят по дискотеки дали ще кашлят? Twisted Evil

# 78
  • там където ме зове сърцето!!!
Вивкееее, тъй са децата със заведенията. После като ходят по дискотеки дали ще кашлят? Twisted Evil
Peace Ще кашлят мами , ще кашлят - тютюнджийската  Mr. Green Wink
Браво на Саши , дано да е здрав вече ! Hug
Знам , че в яслите е така , но си е и до дете !!Зорница почти не ми е боледувала , а и на ясла и градина ходеше редовно !!Калоян обаче си ми е бройлерче  ooooh!!

Ако не отговаря на очакванията - трето!!!  Laughing То и без това сматам да имам още едно, ама доста по-натам  Mr. Green
Peace Много е хубаво да имаш пълна къща  Hug !Изчакай с третото , че после големите като тръгнат да излизат и ви оставят сами да има кой да ви пълни душата и да ви развлича!! Wink

Дес, за изгонване съвет не мога да ти дам(Калоян дори не обича да спи при нас -доспи ли му се и си отива в леглото) , но ако и малката започне да идва при вас ooooh! -сменете стаята -ти и таткото Mr. Green !!

# 79
windy [YES], това за тапталона беше много сладко  Wink И Калоян почна да говори със сложни думи в началото - казваше бормашина, но на водата викаше "я-я-я-я-я"  Crazy А онзи ден разправя "Ще чакаме тати на съкровището" (вм. кръстовището)  hahaha
Моята пък доскоро почти не говореше , а сега - от 3- 4 дни взела много да приказва  newsm78 (така казва бабата де , сега е при нея..нямам търпение да дойде събота - тогава ще си я приберем  Hug)
 даже днес като я питал дядо й : "къде отива този самолет ?" и тя казала : "на летището "  Shocked
 направо ми е трудно да го повярвам , но щом казват ...   Mr. Green 
А майка ми снощи я питала :"какво правиш" а Мимито  отговорила : "работя ..." (и показала че държи лопатката с метличка с която събират трохите от масата  Rolling Eyes)
Аз нищо не съм чула от приказките й , защото като ида след работа в 1,30 (вече трети път ) я сварвам заспала... Майка ми каза че всеки ден заспивала около 1 ч. и се събуждала в 5 ч.
Днес опита да я задържи будна докато дойда от работа , но когато влязох , тъкмо я намяташе с чаршафчето (току що заспала...) Heart Eyes

Последна редакция: ср, 20 авг 2008, 19:11 от Мимито & Светла

# 80

Peace Много е хубаво да имаш пълна къща  Hug !Изчакай с третото , че после големите като тръгнат да излизат и ви оставят сами да има кой да ви пълни душата и да ви развлича!! Wink

Точно това е идеята  Peace А и имам време да предумам мъжо, че още не е навит съвсем  Joy

Светле, те наистина така почват да говорят - с поняколко думички, а после изведнъж сложни изречения и думи дето не можеш и да предположиш, че знаят  Laughing

sea woman, как сте? Оздравя ли окончателно твоето ясленче?

Анту, а на Стефанаки мина ли му?

# 81
Вивка,дано си права,че няма да реве(тайничко се надявам).Плами плачеше до предучилищна сигурно,защото е много "интелигентен" Laughing Laughing!!!???

Пете,шапка ти свалям,че мислиш даже за трето.  bouquet

за говоренето много са сладки и спонтантанни милите.На свеки едната сестра като види Бети и казва:Ооо,пеперудке къде ходиш?",съответния отговор е ти си п---а.  Другата сестра на свеки веднъж и каза,кажи и ,че е" дърта пеперудка "и не беше нужно да и го повтаря веднага го усвои.А пък вчера с колата попаднахме на задръстване(който май са ежедневие),когато и да тръгнем нанякъде все задръстване,спряла съм аз а тя отзад се провиква"калай бе тапанал".Хем ми стана смешно,хем и се скарах,Плами даже я плесна.Ама тате като използва такива епитети така е.!И още нещо се сещам-понеже цяло лято вилнеят майстори при нас-вижда чувалче от някакъв материал и ме пита"това цимент ли е?"-явно е чула от майсторите??? newsm78

Успешен ден на всички!Мисля да релаксирам на плаж.

# 82
  • Варна
Лилия, може строителна инженерка да стане! Whistling Joy

Петенце, още точим секрети носни. Ще го оставя и другата седмица у дома, че кръстниците ще идват на гости, а и да се доизлекува съвсем.

Аз на 8-ми започвам работа, дано разредим ясленските боледувания....

# 83

Петенце, още точим секрети носни. Ще го оставя и другата седмица у дома, че кръстниците ще идват на гости, а и да се доизлекува съвсем.

Аз на 8-ми започвам работа, дано разредим ясленските боледувания....
И Мимито в началото на месеци беше 1 седмица със сополи , после следващата седмища - температура газтройство и повръщане  (всички го прекарахме вируса , и баба Мими и тя  ...)  Tired
ама вече седмица всички сме добре ...
а онзи ден пък я ужили една оса  Crazy  И сега като види някоя муха - не я изпускала от поглед, докато баба й не я утрепе  Mr. Green
Сега е още при баба , но в събота ще си я вземем , а от понеделника ще е пак в яслата , няма начин ...
 Дано бързо ви мине хремата  Hug

# 84
  • София
Хе-хе, Светле, точно същото станало и с Мъри. Оня ден го ожилила пчела. И той все карал баба си да трепе мухите, даже вчера както говорим по телефони той се развика: -Бабооо, муха, мухааа, ей тааам!

Баба му го научила на няколко гатанки, много ми е сладичък, на мама котето!

Телмаааааа! Айде, пиши нещо за Боянка и Андрея, как сте, забравихте ни!
Галитке, а твоите малчуганчета как са, кака Вики помага ли с бебо?

# 85
И аз намирам секунда време.
Ади е болна.Т.,кашлица и сополи.А и яслата няма да работи от 1-5 септември.Та така сме поздрави и целувки на всички.

# 86
Къде сте мацки?

Пепито,къде се разболя Ади?Да преборите бързо болестта.

# 87

Да ви развеселя с малко весела музика Laughing

# 88
  • Варна
Ние вече сме добре. Но и тази седмица го оставих в къщи, имаме гости, та и да се застраховам, че наистина се е излекувал докрай. От понеделник пак на заведение.

# 89
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Привет, мами!

petencetoq, анту, дес, windy [YES] - благодаря ви, момичета!
Дес - Алекс сам поиска да си спи в негоия креват, малко след като започна да ходи на детска градина.
windy - благодаря за успокоението! А Борката, сега ходи ли на забачка /нали така се казваше при вас или се бъркам newsm78/? За емблемите на колите - явно им е в кръвта ... нали са мъже! Алекс е луд на тази тема!
тапаталон  Joy
VIVKA - и при нас положението с болестите вследствие на ходенето на детска градина е същото! Ще пораснат и ще заякнат! Гледам каката в снимката ти ... страхотна хубавица ти е!
liliq - не се притеснявай! Алекс още от първия път го оставих цял ден! На следващия мрънкаше, на по-следващия повече, но на 5тия ден вече спокойно го оставях. Не че изгаряше от желание, но се стараех по никакъв начин  да не показвам, че съм притеснена от нещо и че това е напълно нормално - мама на работа, Алекс на градина - мама свършва работа и взима Алекс. Така се уговаряме всяка сутрин! Успех! Всичко ще е наред! /не че нямаш опит де/
petenceto
- ех, какви приятни трепети! Дано третото не остане само в мечтите - от сърце ви го пожелавам! Ние сме три деца и винаги е било страхотна веселба в къщи!
sea woman - успех с работата!
Пепито - бързо да се оправя Ади!
Мимито & Светла - много музикалли тез мишоци!

Алекс от вчера е поти цял ден без памперс и съм безкрайно щастлива, че имаме някакъв напредък в това отношение! Освен това е безмно щастлив, че се е научил да скача трупешката и сега по цял ден това прави. Много труд положи милия, близо месец и половина постоянно се упражнява!
Момичета, я кажете дали и/или какви стимуланти или витамини смятате да включвате в началото на есента?  Една прияелка ми прати много интересна статия за зелените водорасли и съм в чуденка дали пък да не пробваме!
Много ми е притеснено и при кой лекар да запишем Алекс, защото се оказа че неговата спира практиката си?

Лека нощ на всички

Общи условия

Активация на акаунт