Без бели следи

• 34 129
  • 346
  •   1
Отговори
# 225
Знае ли някой дали върнаха на пазара крем-стик"гъбата"на Дав?
От него бях най доволна 
Аз не съм виждала.Иаче всички рол-они на Дав са в нова опаковка-едни такива като триъгълниче/как го обясних само..

# 226
  • София
Нееее ролоните са друго нещо "гъбата" е кремообразна и кремчето излиза от една дупчица и се размазва.....

# 227
Нееее ролоните са друго нещо "гъбата" е кремообразна и кремчето излиза от една дупчица и се размазва.....
Embarassed Хих,ми обърках се,значи...Ама тази "гъба" не съм я виждала,въпреки това. С какво е по-хубава от рол-она?Оставя ли бели петна?
Аз питам,ама така или иначе като е спряна няма и да разбера от личен опит 
Laughing Close

# 228
Embarassed Хих,ми обърках се,значи...Ама тази "гъба" не съм я виждала,въпреки това. С какво е по-хубава от рол-она?Оставя ли бели петна?
Аз питам,ама така или иначе като е спряна няма и да разбера от личен опит 
Laughing Close
Някой ще ми отговори ли   smile3506

# 229
Тази гъба не съм я виждала от години

# 230
  • Belgium
Гъбата е спряна от производство.

# 231
Ох ,утре ще си купя на vichy зелената ролка ,че гледам ,че много я хвалите, пък дано да ми помогне не само за белите петна, а и за изпотяването

# 232
Ох ,утре ще си купя на vichy зелената ролка ,че гледам ,че много я хвалите, пък дано да ми помогне не само за белите петна, а и за изпотяването
Аз,както вече писах,съм недоволна.Аз по принцип не се изпотявам много,но откакто започнах да използвам Vichy  Sick потене,ама потене!!!

# 233
Аз,както вече писах,съм недоволна.Аз по принцип не се изпотявам много,но откакто започнах да използвам Vichy  Sick потене,ама потене!!!

И аз останах НЕдоволна от нея. При все, че струва повече пари..

# 234
Много съм доволна от това -

Някой използвал ли е друг аромат от серията?Също ли не оставят бели следи?А рол-оните им?

# 235

охх ми кво тогава да си взема ,макар че то при всеки е различно newsm78

# 236

охх ми кво тогава да си взема ,макар че то при всеки е различно newsm78

Ми,мила ако искаш пробвай,то при всеки е различно..

Много съм доволна от това -

Някой използвал ли е друг аромат от серията?Също ли не оставят бели следи?А рол-оните им?

Да се самоцитирам

# 237
всичко ще пробвам,кво да се прави  #Crazy

# 238
всичко ще пробвам,кво да се прави  #Crazy
Всички сме така,мила  Rolling Eyes

# 239
Zdraveite i ot men momi4eta!Az da se pohvalia kato za reklama po4ti Simple Smile
oba4e i az i ob6to vse to po4ti vsi4ki blizki polzvame LYCIA (Original) ima i (fresh) i nz kakvo no ob6to vzeto ima mnogo priaten aromat, niama gas, i absolutno ne se izpotiavame.

Общи условия

Активация на акаунт