Хайде покажете си спалните! 3

• 90 990
  • 455
  •   1
Отговори
# 225
valia77 
Разгледах снимките надома ти - много е изискан и стилен. Поздравления!  Simple Smile
Благодаря ти  bouquet! Не на  всеки му харесва, но е нормално-различни хора, различни вкусове....

valia77 меката мебел не е ли на Ивекс - Стара Загора?
Да, от там е....

# 226
valia77  поздравления за новия дом, много ми хареса  Hug

# 227
нашият плъзгач струваше 300лв
ShockedДа не е златен.Толкова ли е сложен този механизъм Rolling Eyes
Не зная какво разбираш под "плъзгач", но един комплект механизми (ако говорим за прилично качество) за гардероб с плъзгащи врати  обикновено включва горна и долна алуминиева релса, к-т ролки, обтегачи, кант дръжки и още дребни, но необходими аксесоари. Самите механизми също са  различни видове (и съответно цени) в зависимост от теглото на вратите и конструкцията на гардероба.  Има и някои наистина "златни" механизми, но цените им са над 1000 лв  ooooh!, както и доста по-евтини от 300 лв - пластмасови, но с тях почти сигурно ще си тровиш нервите !

# 228
  • Там....където всичко е възможно ....
Mary PoppinZ  благодаря ти за разяснението   Hug,вече разбрах,че плъзгачите ще ми излезнат по скъпи от гардероба Mr. Green
Утре ще се опитам да кача снимки на това което ми се иска да е моята спалня Grinning

# 229
нашият плъзгач струваше 300лв
ShockedДа не е златен.Толкова ли е сложен този механизъм Rolling Eyes
Не зная какво разбираш под "плъзгач", но един комплект механизми (ако говорим за прилично качество) за гардероб с плъзгащи врати  обикновено включва горна и долна алуминиева релса, к-т ролки, обтегачи, кант дръжки и още дребни, но необходими аксесоари. Самите механизми също са  различни видове (и съответно цени) в зависимост от теглото на вратите и конструкцията на гардероба.  Има и някои наистина "златни" механизми, но цените им са над 1000 лв  ooooh!, както и доста по-евтини от 300 лв - пластмасови, но с тях почти сигурно ще си тровиш нервите !

всичко много точно си описала,само това, че тези от 300 лв,са пластмасови не е вярно Peace.Италиански е комплекта на плъзгачите,но марката забравих Crazy.Гледах каталога им и има много по-скъпи нещо,но това което ми трябваше, отговаря напълно на това което избрах.Пластмасовите са по 80лв
ето плъзгача на гардероба ни ,не са много хубави снимките,правени са с телефон
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=307169&pid=10087666

# 230
  • София
Ако някой има чамова спалня ще помоля да ми покаже снимка и отзиви някакви? Grinning

# 231
mama bi, може би не съм се изразила добре. Имах предвид, че има и механизми, чиято цена е доста под 300 лв., но те са обикновено пластмасови. Убедена съм, че механизъм на цена около 300 лв е доста добър като качество!

# 232
По евтин имат родителите ми #Cussing out при всяко отваряне се разместват вратите,излизат от улейчето

# 233
Действително е красиво с плъзгащи врати, но аз лично не ги харесвам, просто не ми е удобно с тях - аз си ровя в гардероба, а за да си вземе нещо мъжа ми например - трябва да ме изчака, защото едната врата е затиснала другата...но всичко е въпрос на избор и ...мода - нали са така фешън  Wink

След два месеца подредби, и при положение, че има още много неща за изкусуряване, ето и нашата спалня в 80% завършен вид - предварително се извинявам за качеството на снимките, но са правени с телефон и нито цвета, нито датата си отговаря, ама толкоз - като нагласим мебелите - ще останат пари за хубав фотоапарат Joy http://www.album.bg/viliko/albums/66093

Последна редакция: пн, 19 яну 2009, 14:19 от viliko

# 234
Здравейте.И аз вече мога да покажа почти готовата ни спалня.Остават само 2 вратички със стъклада се сложат, матрака и пердетата http://www.snimka.bg/album.php?album_id=211303&pid=10091516

# 235

Доволна ли си от спалнята си ?И аз много харесвам такъв модел но четох някъде че не са особено здрави и леглото скърца, вярно ли е според теб?

# 236
danaia77, сравнявайки я с предишната ни масивна дървена спалня, изработена по поръчка, тази определено е нестабилна. Но е много красива и ефектна, поне на нас ни хареса ужасно. Ползваме я вече година и половина и не скърца  Peace Но не е от мебелите, по които би оставила да подскача 4-годишното момченце  Laughing Така че - правилно са те насочили, не е от здравите спални, по-скоро е нестабилна /паянтова, дето казва баба ми  Mr. Green / но ние си я харесваме за сега - преди имахме здрава, но не много хубава, сега - хубава, но не много здрава спалня. Дано третия вариант след време да е хем здрава, хем ефектна спалня  Grinning Дано съм ти била от полза.   bouquet

# 237
Да питам едно питане.
Искам да си купя кръгло или овално нощно шкафче , тъй като спалнята ни е със заоблени ръбове.
Намерих това в Платан

но е ужасно като материал-дори и ламинат не е, а някакво хартиено покритие.
Някой мяркал ли е на друго място подобно шкафче?

# 238
в Канор имат подобни, за качеството не зная обаче
http://www.kanor.bg/catalog/spalnia/noshtno-shkafche-venge-603.html

# 239
Да питам едно питане.
Искам да си купя кръгло или овално нощно шкафче , тъй като спалнята ни е със заоблени ръбове.

Можеш да поръчаш в РАПИДГРУП. Те изработват такива заоблени, но вероятно е по -скъпичко.

Общи условия

Активация на акаунт