Хайде покажете си спалните! 3

• 90 973
  • 455
  •   1
Отговори
# 270
  • На края на света !
Идеята беше на съпруга ми преди 10 години ,но сега искаме да я подновим  Peace Дано  наистина стане скоро  Hug

# 271
  • На небето
Идеята беше на съпруга ми преди 10 години ,но сега искаме да я подновим  Peace Дано  наистина стане скоро  Hug

А това висящо легло дали ще е стабилно и удобно?  newsm78 Като се опитате да се обърнете насън, няма ли да се залюлее цялото и някой да се изтърси или нещо подобно.  newsm78

# 272
Висящото вегло определено е интересно и оригинално решение, но и на мен ми се струва нефункционално - дори лягането ще е усложнено някак  newsm78

# 273
По повод на леглото от кованото желязо - много много романтични са, и има такива ето тук на много нормални цени - http://www.hop-mebeli.com/index.php?cid=3&sub=5&product=228 , е, разбира се в сравнение с останалите магазини, където съм виждала такива на цени от 2000 нагоре.
Синджиреното легло е идеален вариант за малко помещение или такова, което се ползва и за хол - сутрин го вдигаш и стаята се осводождава, вечер се смъква. Но зная, че и тези спални си имат крачета , на които се опират, не висят като хамак

# 274
  • На края на света !
Момичета ,синджирите са опънати за горната и долната плоча ,леглото е закачено ,няма нищо неудобно ,даже е супер  Peace

# 275
Предлагам дружно да посетим Чародейка и да се обедим сами в качествата на спалнята и  Joy

# 276
  • На края на света !
Предлагам дружно да посетим Чародейка и да се обедим сами в качествата на спалнята и  Joy
Заповядайте  Hug

в момента монтират гардероба ,,дано не бъда разочарована ,от избора ми на цвят и стъкло  Praynig

# 277
един въпрос само - с какво чистите стъклата на гардеробите?
Моя е с черно стъкло, но явно е някакво по-специално, защото с препарат за прозорци се замазва и побелява  #Cussing out

# 278
  • На небето

О и аз съм съгласна току виж се превърнало в мода.  Twisted Evil Идеята за висящо легло е страхотна.  Peace

# 279
Заповядайте  Hug

в момента монтират гардероба ,,дано не бъда разочарована ,от избора ми на цвят и стъкло  Praynig
Моля те, покажи снимки като е готово леглото, много ще ми е интересно да го видя, з-то някак не мога да си го представя как е окачено.  Hug

# 280
Е ВЕЧЕ ИМА СНИМКА  Crazy

# 281
  • На края на света !
Разбира се че ще кача снимки  Peace

А от гардероба съм разочарована ,вместо стъкло са сложили по светли плоскости  #Cussing out много тъпо  Twisted Evil

# 282
абе и на други места чета - докарали са ми не това , което исках...извинявайте, ама защо го взимате тогава? Аз като купувам/поръчвам - няма да взема нещо, което е различно от очакваното!

# 283
  • На края на света !
това е старата  Peace

абе и на други места чета - докарали са ми не това , което исках...извинявайте, ама защо го взимате тогава? Аз като купувам/поръчвам - няма да взема нещо, което е различно от очакваното!

ами не ни се разправяше  Embarassed миналата година за кухнята имахме много разправии и сега просто си замълчахме  Peace

# 284
Чародейка, не става дума за разправянето, аз също не обичам да се разправям. Но едно е да ти направят врати в някакъв друг нюанс, съвсем друго е да ти сложат само от плоскост вместо огледални.  Смятам, че имаш основание да си търсиш това, което си поръчала и съответно платила, ааааа, ама може ли такова нещо?  Дори и само цвят да са объркали, пак би трябвало да ти ги сменят.

Общи условия

Активация на акаунт