Хайде покажете си спалните! 3

• 90 989
  • 455
  •   1
Отговори
# 210
  Eva Beva, поздравления за страхотната спалня!!! Simple Smile Много ми хареса!

Скоро и ние ще сме на етап спалня, та от сега съм започнала да го мисля как най-практично да използвам пространството под спалнята и в гардероба  ooooh! Може ли да ми кажеш какви са размерите на спалнята и гардероба? Матрака на спалнята ще се повдига ли?
И ако не е нахално да пооткрадна някоя идейка от теб, мога ли да те помоля да снимаш и да покажеш как си измислила цялото  разпределение на шкафчета, рафтчета, преградки и т.н.?  Embarassed (може и на лични) ...
  bouquet

# 211
Няма никакъв проблем Hug
Леглото е 164 на 200см, матрака няма да се повдика, а от всяка дълга страна има по 2 чекмеджета (максимално големи) и така стават общо 4.
Гардероба е към 240 на 200. Посредата долу сме измислили  място за прахосмукачка, че я използваме доста често и ни трябва удобно място.
Ще снимам по подробно другия път. И не се притеснявай да питаш  Grinning

# 212
Много ти благодаря! Hug
А виж, това за прахосмукачката хич не съм се сетила! Страхотна идея  Peace
Ще чакам снимки   bouquet

# 213
Много ти благодаря! Hug
А виж, това за прахосмукачката хич не съм се сетила! Страхотна идея  Peace
Ще чакам снимки   bouquet

# 214
благодаря за предложенията! Hug Hug
да ви кажа харесаха ми ..ще измисля нещо подобно ,но май ще трябва да се поръчва наистина,че почти навсякъде продават стандартните гардероби.

# 215
# 216
Ето го нашия гардероб вече сглобен http://www.album.bg/viliko/images/10415975/
пфу, като наредя и останалата част от спалнята, което явно бавничко става у нас, пак ще кача.

# 217
  • София
Радвам се, че имам възможност да споделя с вас снимки и от нашата спалня:

Би ли ми казала вашата спалня по поръчка ли е или готова?И ако може/на лични/-каква е цената и?  bouquet

# 218
  • Там....където всичко е възможно ....
Записвам се и почвам да ви чета Grinning
Сега съм на вълна спалня,искам сама да си я проектирам . GrinningЩе разгледам вашите модели и ще си открадна от всяка по нещо Blush.
Искам да попитам колко ще ми се увеличи гардероба на спалнята,ако е с плъзгачи Rolling EyesИ колко струва оринтировъчно един плъзгач?
  bouquet

# 219
нашият плъзгач струваше 300лв

# 220
  • Там....където всичко е възможно ....
нашият плъзгач струваше 300лв
ShockedДа не е златен.Толкова ли е сложен този механизъм Rolling Eyes

# 221
# 222
Eva_Beva, спалнята ви многоми хареса....а и е подобна на нашата....а приликите с гардеробите ни  са поразителни Simple Smile
ето твоя http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1381/1208612856.JPG
ето и моя http://valia777.multiply.com/photos/album/21/Apartament#74

# 223
valia77 
Разгледах снимките надома ти - много е изискан и стилен. Поздравления!  Simple Smile

# 224
valia77 меката мебел не е ли на Ивекс - Стара Загора?

Общи условия

Активация на акаунт