Дразнят ли ви бабичките?

• 14 974
  • 276
  •   1
Отговори
# 90
А бабичките не са ли нашите майки и баби? Странна тема.
Невъзпитанието няма възраст, а и всички вие сте бъдещи бабички. Някои и настоящи.

# 91
Наистина заглавието е гадничко .

# 92
Сещам се за кой тип възрастни жени става дума, не мисля, че в по-младите си години са има ли по различен манталитет, аз лично гледам да не им обръщам внимание.
  Случва се и мен да ме нервират, примерно като се опитат да се качат първи в трамвая/метрото абстрахирайки се от факта, че това през което връхлитат, като футболни нападатели,  са собствените ми деца, които в момента слизат от превозното средство. Като бяха по-малки децата  редовно са ме предреждали, само защото да се преместя с количка и с дете на 3 г. изисква малко повече манипулации и тн...
   Изводът до който съм стигнала е, че кофти възпитание и кофти манталитета с възрастта стават по натрапчиви и изразени.

Кифлич е казала всичко. "Калпавият" човек си е един и същ и на 20 и на 70. Даже възрастта засилва тези качествата. В този смисъл да, имало е случаи, в които са ме дразнили бабички.

# 93
Ухаеш по-добре? Идва ти мензис? Имаш секс ли?
С какво заслужи по-голямото право на пейка, а?

Не, не ме дразнят бабичките. Дразнят ме парковете.

Чети малко преди да се правиш на много умна!!!

Ухае добре, тогава нямаше как да има мензис (би трябвало да го знаеш).....и секс......хм дай боже секиму като нашия Grinning

Жена ми искаше да каже че тези бабички дойдоха и ни изхвърлиха от пайка в обществен парк, с твърдението че била тяхна.

Никои не оспорва място под слънцето на който и да е, но да дойдат и да ни кажат че това била тяхната пейка на която сядали от 20 години, и ние сме били ненужни........най-малкото е липса на елементарно възпитание, какво за радост на нас не ни липсва и отстъпихме така желанатата тяхна пейка.
Velesa, искаше да каже още че е дразнещо за нея да не можеш да изкараш детето си в този обществен парк, поради окупацията от хора в напреднала възраст, а в същото време да се строят катерушки за деца.
Т'ва беше общо взето, и ние ще остареем някой ден (ДАЙ БОЖЕ) но искренно се надявам да не сме като така дълго коментираните екземпляри.
GL all,  и наздраве Simple Smile

# 94
JoroBoro, предлагам ти да пуснеш тема "как да изтребим бабичките в обществените паркове?

Весе, авторке, от катми (или кътми) дупцето расте, не ги консумирай прекомерно.
Гняв  в комбинация с папкане се отразява много зле на излъчването.

# 95
Жена ми искаше да каже че тези бабички дойдоха и ни изхвърлиха от пайка в обществен парк, с твърдението че била тяхна.

Ужасни и зли бабички, ужас. Да ви "изхвърлят"? Сигурно са били с бръснати глави и нашарени със татуси - свастики. А навремето какви бабички имаше, ей...

# 96
Не ме дразнят бабичките, просто защото не са ми в категорията. Не представляват заплаха за мен. Винаги мога да се преборя с една или повече бабички, ако реша.
Случаи като този на авторката ми предизвикват само смях.

# 97
JoroBoro, предлагам ти да пуснеш тема "как да изтребим бабичките в обществените паркове?

Весе, авторке, от катми (или кътми) дупцето расте, не ги консумирай прекомерно.
Гняв  в комбинация с папкане се отразява много зле на излъчването.

Умно, ще мисля над това тази вечер, след секса.......

# 98
Ахххаааахаааахааа, Жоро Боро, ох, ще накарам и мъжа ми да се регистрира, че да ме защитава в случаи на "кауза пердута".
Антониоооо-ти си мъж-каж' как да го зарибя?
Ще почна да пиша във форум за офроуд или лов. Whistling Joy

# 99

Ужасни и зли бабички, ужас. Да ви "изхвърлят"? Сигурно са били с бръснати глави и нашарени със татуси - свастики. А навремето какви бабички имаше, ей...

Бръснати глави и tatoo яко, не без свастики за сега Simple Smile

# 100
Ахххаааахаааахааа, Жоро Боро, ох, ще накарам и мъжа ми да се регистрира, че да ме защитава в случаи на "кауза пердута".
Антониоооо-ти си мъж-каж' как да го зарибя?
Ще почна да пиша във форум за офроуд или лов. Whistling Joy

Дай да измислим една ловно-футболна тема Grinning

P.S.  Остава и аз да се зарибя с тоя форум..........Simple Smile

# 101
Всички се надяваме, ЖороБоро. Да сме с бели коси, перлени герданчета и свободни от грижи по деца и внуци да обикаляме по белия свят да си харчим парите. Свекър ми също си го е е мислил, даже сигурен е бил, че 'няма да е такъв или онакъв', но сега е със скоротечна склероза и си отглеждаме бебенце на 75г.
Та, точно в това как ще остареем и как ще чувстваме градинските пейки никой не може да каже. Искаме сигурно същото, което и  въпросните 'бабички' са искали за старостта си.
Защото ако за теб 'пейката' не е живот ( аз бих забравила случката след 5 сек, имам си по-важни мисли и случки през деня),  за тая проста бабичка може да е дневната рутина, която да й крепи деня. Ставам, пожелавам приятен ден и заминавам на съседна пейка. Какво има да се обсъжда изобщо.

# 102
Темата върви по шаблон. Начукахте му канчето на момичето и някой ще спят като къпани тази вечер.

# 103
Умно, ще мисля над това тази вечер, след секса.......
Секс!???
Че ти с една бабичка не си се справил бе момко!
Жена ти драма е изживяла докато папка катмичка...

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 104
Хасъл по шаблон- тъкмо да напиша, че не бих чукала по ничие канче, ако се появи и другата страна в спора, и дошъл съпругът. Класика! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт