Омъжени за Деви

• 127 582
  • 861
  •   1
Отговори
# 705
Привет на всички, моето мнение по въпроса е следното:Явно много съм "прегрешила" защото господ ме е наказал все с Деви да си имам работа.
Преди да се омъжа имах 3 годишна връзка с дева -август месец.Омъжих се за дева-септемврийска.Приятели от мъжки пол деви- бол.И стигнах до следното закл.Родените деви през август-без да се засяга никой- ЖЕНКАРИ! Септемврийските домошари! и двата вида са работохолици и мрънкялници. Само за протокола аз съм телец т.т магнит за идиоти. Joy

# 706
Според мен всички са женкари, ама септемврийските са по-дискретни.  Laughing Иначе за домошар е такъв наистина. Иззе ми почти всички функции - почна и да готви редовно, много по-добре от мен. Simple Smile Това след като ми забрани да готвя, на мен не ми се удава - но на него сякаш му е в кръвта.

# 707
Привет,

Мога ли поискам съвет от вас  Rolling Eyes

Не съм омъжена, но скоро се сблъсках с мъж зодия дева - дали е обвързан - не знам, не ми е споделял, не съм и питала, но предполагам, че щом е започнал флирт с мен -не е . Знам, че темата е само за женени с мъже от тази зодия, но не знам към кой да се обърна за съвет. Сега по същество - въпросния мъж сам започна да ми обръща "по-специално" внимание. Или поне според мен е по-специално, за него може и да е номално, не знам. Комуникацията ни започна в интернет само, иначе се познаваме и на живо, но засега не сме излизали. Та....започна да ме ухажва един вид, комплименти, ала бала....а аз не му отвръщах с нищо с което да разбере, че не съм безразлична, защото не знаех дали не го прави само на майтап. После по едно време спря с "ухажването",докато най-накрая взе да се държи грубо   Sad  От последния ни разговор ме нагруби малко и аз прекъснах контакта, тъй като сметнах, че го прави умишлено - за да ме засегне и да постигне точно това отдръпване.

Как мислите вие.....дайте ми съвет - дали се е обидил, задето първоначално не му обръщах същото внимание или просто наистина всичко е било на шега?
Аз четири години живях с Дева и това е най - голямата ми любов . Още имаме някакви приятелски отношения даже ... ноооо , така и не разбрах как може , както всичко е цветя и рози , да се извърти и да се сопне по ужасен начин  Rolling Eyes
Страшен характер просто - казваш му здрасти , той ти вика - я си гледай работата ...
Обаче , поне при моя това до голяма степен е защитна реакция . Всъщност е страхотен човек , но много се пази от всякакви чувства ... то и затова , на 37г. още не е женен , нито има сериозна връзка  Rolling Eyes
Аз наистина не му се дразнех за нищо / което е странно , защото съм кибритлийка  Simple Smile Скорпион съм / и той лека - полека , разкри , че всъщност е много , много готин ...
Така че , не знам какво да те посъветвам , освен да поизчакаш малко  Simple Smile

# 708
Всъщност е страхотен човек , но много се пази от всякакви чувства ... то и затова , на 37г. още не е женен , нито има сериозна връзка  Rolling Eyes
... абсолютно споделям всяка дума... Само че моята голяма любов Дева е на 38 Simple Smile .. не е женен ... и сериозности около него не се завъртат Simple Smile

# 709
Моят най-добър приятел е дева и той като описаните от вас се страхува да не бъде наранен и затова не иска да се жени (казвал ми го е в прав текст). И той много изстрада - гледах го с насълзени очи докато жалеше бившата си, после не знам дали и аз не му причиних малко травми. Не съм мислила да имам връзка с него, но пък знам ли той на какво се е надявал... Може би беше хлътнал по едно време. Сега живее с някаква мадама и може дори скоро да имат бебе. Пожелавам му да бъде много щастлив с нея - той заслужава!
Иначе моят мъж не е от тия дето се страхуват от чувства - изобщо не се страхува, може би защото не е имал особени проблеми със жените. Обикновено ми е разправял как сами му се натискали и никога не му се е налагало да печели жена. Казва че аз съм първата жена в живота му, за която се е наложило да се постарае и затова толкова е хлътнал по мен. Затова казвам на жените да не бъдат много лесни и да не тичат по мъжете - моя не уважава жените дето тичат по него.  Peace

# 710
Аз да внеса една лека сексуална нотка в темата Grinning
В разните му там хороскопи пише, че най-ерогенната зона на мъжа дева била коремът. Важи ли това за вашите половинки?

# 711
О, да! Незнам дали коремчето му е ерогенно, но думите са му "Ох, не, да, ох, коремчето ми, ОХ!"
Обожавам девата си. Обожавам го. Мрънкало, работохолик, отговорен, грижовен, загрижен за всички, желаещ да помогне на всички, притеснителен и "не е стиснат (както казва той), а "имащ отношение към парите". И момичета запомнете - това си е от зодията. Знаете ли го, единственото, което трябва да направите е всячески да му помогнете да намали нервното напрежение и проблемите, които те самите обичат да си създават. Дайте му любов и нежност и ще е ваш за цял живот. При девите е много важно да гонят жената, могат и с години да го правят и колкото повече това се проточи, толкова по-силно го желаят. Това май е само принцип, защото при нас нещата се стекоха толкова бързо и страстно, че беше любов от пръв поглед за 1 нощ... и следващата и следващата... Непрестанното му мрънкане го възприемам като медоносно чуруликане и гледам веднага да го погаля и успокоя и той млъква, като бебе с биберон. Обичаме се до полуда и той само шепне - Не съм срещал друга като теб, толкова мила и нежна!

# 712
Аз да внеса една лека сексуална нотка в темата Grinning
В разните му там хороскопи пише, че най-ерогенната зона на мъжа дева била коремът. Важи ли това за вашите половинки?
Моят няма неерогенна зона.  Laughing Имам чувството, че той и от въздуха се пали.  Laughing

# 713
  • България
Запис  Grinning

И ММ е дева (аз козирог). Много мълчалив с ченгел му вадя думите в къщи, иначе в компания не е така, потаен е, не можеш да разбереш нито какво мисли, нито какво чувства, никак
 не е пестелив (с разтворени пръсти е  #Cussing out), изключително спокойствие има Crazy. В общи линии е това.
Ще следя темата  Peace

# 714
i az imam priqtel deva ot 3 g ,dnes me iska utre ne ,e taka sme tri god,no ne me i puska,obi4a me,posle nikoga ne me e obi4al,ne otgovarq na tel s dni posle se poqvqva,bila sam prosto seks no nie sme ot razli4ni gradove i nego ne polu4avam,pomognete mi da razbera ozna4ava li ne6to za nego ili 3 god podigravka

# 715
От няколко години се интересувам живо от астрология. Хубавото е, че когато видя у някого дразнещ недостатък, го оправдавам със зодията и не се сърдя; същевременно не градя предразсъдъци, защото знам, че зодията или т. нар. слънчев знак не е всичко. Астралната карта, включваща по една планета във всеки дом е много по-изчерпателна и заради нея не всички представители на една зодия си приличат. Предполагам, че го знаете. Както и да е, аз обръщам внимание на зодиите на мъжете в живота си и никога не съм очаквала, че ще се сгодя за дева! Като един истински овен, девите са ми били винаги най-непонятните същества. Започнах да ги разбирам след няколко години със съквартирантка дева, но пак будеха моите подозрения. Винаги се палех по лъвове, близнаци, водолеи, а накрая бях разбита от козирог и неговия особен нрав. Всичките гореизброени обаче нямат нищо общо с девата. В крайна сметка, впечатленията ми са, че девата не е това, което изглежда. Скитат, търсят приключения, но само докато не открият правилния човек, с когото да се установят трайно; перфекционисти, анализатори, любопитни, малко домошари, но и доста креативни. Те не са на гребена на вълната що се отнася до приключения и хумор, но винаги откликват на доброто с още по-добро, нежни и отговорни са, и най-вече спокойни. Овенът в мен никога не е откривал такъв извор на спокойствие . Като сумирам това, което знам и от другите си познати и приятели деви- те реагират в унисон с държанието на човека отсреща. Всички лошо в девата излиза наяве при натрупване на провокации- тоест след последната капка в чашата. Това никак не значи, че трябва да се стъпва на пръсти покрай тях- просто им дайте свобода да изразяват мнението си, за да не се таи негативизъм в отношенията.
Деви... как да не ги обичаш Simple Smile

i az imam priqtel deva ot 3 g ,dnes me iska utre ne ,e taka sme tri god,no ne me i puska,obi4a me,posle nikoga ne me e obi4al,ne otgovarq na tel s dni posle se poqvqva,bila sam prosto seks no nie sme ot razli4ni gradove i nego ne polu4avam,pomognete mi da razbera ozna4ava li ne6to za nego ili 3 god podigravka
За теб , Мая, мога да кажа, че и аз имах такава връзка, но не търпях толкова време, затова го поставих на тясно и го накарах да се изясним. Каза ми, че е глупак и не знаел какво иска в живота, но щял да се промени отсега нататък заради мен. Аз го оставих няколко дни да си мисли, че сме ок и да лети на крилата на самодоволството си, след което му казах чао. Мисля, че беше все някакво отмъщение. Такива мъже са незрели и не ни заслужават.

# 716
Да си кажа и аз по темата- моите гаджета винаги са били дева или рак. Аз не съм ги подбирала нарочно, те ме намират.Simple Smile  Девите всички са били женкари и флиртаджии. Душата на компанията. Не си показват лесно емоциите. Обаче подпалят ли за нещо, скачат на бой. Но ако не ги нервират са много мили. Не са стиснати, напротив, имат широки пръсти, винаги трябва да имат най-доброто, умират си да им завиждат и да ги възхваляват. Те са лидери по душа.

# 717
Аз имам чувството, че тук пишете за някоя друга зодия направо.  Joy Изводът е, че мъжете дева са толкова различни и пъстроцветни, колкото и представителите на всяка друга зодия и мъжете като цяло по принцип. Един с един няма еднакъв.  Wink

# 718
В крайна сметка, впечатленията ми са, че девата не е това, което изглежда. Скитат, търсят приключения, но само докато не открият правилния човек, с когото да се установят трайно; перфекционисти, анализатори, любопитни, малко домошари, но и доста креативни. Те не са на гребена на вълната що се отнася до приключения и хумор, но винаги откликват на доброто с още по-добро, нежни и отговорни са, и най-вече спокойни. [...] Като сумирам това, което знам и от другите си познати и приятели деви- те реагират в унисон с държанието на човека отсреща. Всички лошо в девата излиза наяве при натрупване на провокации- тоест след последната капка в чашата.

Не съм чела  цялата тема, но и не се сещам за по-добър начин, по който може да бъде описан мъжа-Дева!

Девите си имат една доста нелицеприятна маска за пред света. Доста време и доверие от тяхна страна се иска, за да я смъкнат. Ако този мъж не те е обичал и не те е допуснал до себе си, може въобще да не си го познавала. От тук идват грандиозните разлики в описанията.

Девите мислят много и анализират много, кошмарно интелигентни са, но до последно ще се мъчат да избегнат откровения, сериозен разговор, при който да ти изложат истинската си мотивация да (не) направят нещо. Те може да са неоспоримо прави, с много рационални доводи, но не им се занимава да ти се обясняват и за по-лесно ще ти хвърлят най-идиотския и повърхностен отговор, който им дойде на езика, ако ще това да ги представи в най-лошата светлина.  

Ако те обичат или поне те харесват, ще ти търпят всички магарии и недостатъци с нежност и толерантност, ако не с разбиране. Ако не те харесват или им прелееш съвсем чашата, ще ти го кажат грубо и безскрупулно в лицето, при това наред с детайлен списък на всичките ти недостатъци. Понятия като тактичност, уважение и елементарно възпитание доста ги затрудняват.

По същия начин мъжът-Дева може да те върти на пръста си в комплект с още 4-5 дами и да те изхвърли като парцал, като му омръзнеш, след което да се влюби в една и да не погледне повече друга до края на живота си.

Девите могат да бъдат най-хубавото и най-лошото нещо, което ти се е случило. Важното е да им дадеш въздух, за да ти се покажат с истинското си лице, а то е значително по-приятно от това, което първо представят (особено на хората, показващи се враждебни и резервирани от самото начало).

Везна, шеста година "женена" за Дева

# 719
Здравейте, примете ли нови попълнения? Виждам, че темата е замряла малко.
Накратко, имам сериозна връзка с мъж Дева и правим планове за дете заедно. Други Деви не познавам, но ще поразкажа малко за моя. 
Изключително грижовен и направо маниакален на моменти към семейството си, отговорен и крайно независим. От много време сме заедно, но все още се притеснява на моменти да споделя някои неща. В тази връзка изключително трудно разкрива чувствата си, но май само нежните и любовните, ако е ядосан му личи отдалече.
Ще подкрепя последните коментари, които прочетох, че малко или много е женкар. Просто го виждам, как му доставя удоволствие женското внимание. Вярвам му, но на моменти това ме изкарва извън равновесие.

Общи условия

Активация на акаунт