Омъжени за Деви

• 127 592
  • 861
  •   1
Отговори
# 690
298, абе ти да не си "Тартора" на форума?????????????

Айде да не започваме словесна престрелка, но това е свободно пространство и всеки си е свободен да си влиза където си иска, в които теми си иска и да си пише и пита каквото си иска!

А ти с какъв акъл си, че се държиш толкова грубо и неоснователно (като се има предвид, че не съм адресирала нищо към теб точно) с напълно непознати хора, за които не знаеш нищо? Аман от хейтъри!  ooooh!

Като не ти е по вкуса....не чети, много е просто  Wink

П.П. И все пак за да има мир в темата, си редактирах постовете. Не че вярвам, че точно в моите писаници някой ще заподозре мъжа си, но......нека 298 да може да СПИ СПОКОЙНО Wink

Последна редакция: чт, 21 ное 2013, 16:05 от mirrorr

# 691
298, абе ти да не си "Тартора" на форума?????????????

Айде да не започваме словесна престрелка, но това е свободно пространство и всеки си е свободен да си влиза където си иска, в които теми си иска и да си пише и пита каквото си иска!

А ти с какъв акъл си, че се държиш толкова грубо и неоснователно (като се има предвид, че не съм адресирала нищо към теб точно) с напълно непознати хора, за които не знаеш нищо? Аман от хейтъри!  ooooh!

Като не ти е по вкуса....не чети, много е просто  Wink

Хайде да се поуспокоиш малко, а?

# 692
Аз съм си спокойна, много...по природа Wink , но ти нещо попрекали с емоциите, и то негативни!

И само за сведение, щото питаш , а е неучтиво да не отговоря - на 32 г. съм, а ти?

# 693
Мъжът Дева е под чехъла на жена си и никога няма първи да предприеме някакви действия,въпреки че го обожават всички жени.

# 694
Аз съм си спокойна, много...по природа Wink , но ти нещо попрекали с емоциите, и то негативни!

И само за сведение, щото питаш , а е неучтиво да не отговоря - на 32 г. съм, а ти?

Подразних се, та може и да съм била малко по-груба, но пък негативни емоции няма как да има - не те познавам, не питаш за моят мъж... Simple Smile
Не рискувай връзката си, заради един флирт с неясно развитие!
Как би се почувствала, ако жената на този мъж пише в тази тема?
На 44 съм.

# 695
Ето така вече, когато тона е нормален и спокоен съм съгласна ,

+ това си права в забележката. Приемам я и искам да се извиня за проявата на нетактичност от моя страна. Даже, ще помоля и дамите, които са цитирали моите постове, да ги редактират(да изтрият моите думи), за да няма повече дразги. Не искам да ставам повод за такива драми, още по-малко искам да ставам причина за съмнения към мъжът на някоя дама.

Пък и моите постове бяха ориентирани по-скоро в моите симпатии към един мъж, а не неговите към мен ( което честно казано ме съмнява ). А все още не е престъпление, че някой (като мен) се е загледал по друг човек, нали? Ще приема, че този човек е просто любезен и толкова.  Peace

# 696
Ето така вече, когато тона е нормален и спокоен съм съгласна ,

+ това си права в забележката. Приемам я и искам да се извиня за проявата на нетактичност от моя страна. Даже, ще помоля и дамите, които са цитирали моите постове, да ги редактират(да изтрият моите думи), за да няма повече дразги. Не искам да ставам повод за такива драми, още по-малко искам да ставам причина за съмнения към мъжът на някоя дама.

Пък и моите постове бяха ориентирани по-скоро в моите симпатии към един мъж, а не неговите към мен ( което честно казано ме съмнява ). А все още не е престъпление, че някой (като мен) се е загледал по друг човек, нали? Ще приема, че този човек е просто любезен и толкова.  Peace

Ами то първо трябва да се скараме, а после да се прегърнем Simple Smile
И аз се извинявам за проявената грубост!

Моето мнение за девите е, че не предприемат първата крачка, освен ако не са със сериозни намерения.

# 697
Ами тогавааааа  Hug

Относно девите .... вече няма значение...няма да се занимавам (поне не и с този). Добър "словесен шамар" ми извъртя и си взех поука - никакво занимаване с женени!  smile3503

Но пък евентуално мога да остана, да чета само...... ехх любопитството ми ще ме убие някой ден може би  Crazy

# 698
Ами тогавааааа  Hug

Относно девите .... вече няма значение...няма да се занимавам (поне не и с този). Добър "словесен шамар" ми извъртя и си взех поука - никакво занимаване с женени!  smile3503

Но пък евентуално мога да остана, да чета само...... ехх любопитството ми ще ме убие някой ден може би  Crazy

Hug

# 699
Ами тогавааааа  Hug

Би ли споделила, че ми стана интересно?

# 700

Ами тогавааааа  Hug

Би ли споделила, че ми стана интересно?

Joy

Имах предвид, че 298 ми даде с думите си урок, че не трябва да се заминавам със семейни  Wink
Винаги това съм го мислила сериозно, но не знам как залитнах този път (и то само в мислите си). Иначе с мъжа....абсолютно никакво продължение не е имало, няма и да има.  Peace

# 701
Привет,

Мога ли поискам съвет от вас  Rolling Eyes

Не съм омъжена, но скоро се сблъсках с мъж зодия дева - дали е обвързан - не знам, не ми е споделял, не съм и питала, но предполагам, че щом е започнал флирт с мен -не е . Знам, че темата е само за женени с мъже от тази зодия, но не знам към кой да се обърна за съвет. Сега по същество - въпросния мъж сам започна да ми обръща "по-специално" внимание. Или поне според мен е по-специално, за него може и да е номално, не знам. Комуникацията ни започна в интернет само, иначе се познаваме и на живо, но засега не сме излизали. Та....започна да ме ухажва един вид, комплименти, ала бала....а аз не му отвръщах с нищо с което да разбере, че не съм безразлична, защото не знаех дали не го прави само на майтап. После по едно време спря с "ухажването",докато най-накрая взе да се държи грубо   Sad  От последния ни разговор ме нагруби малко и аз прекъснах контакта, тъй като сметнах, че го прави умишлено - за да ме засегне и да постигне точно това отдръпване.

Как мислите вие.....дайте ми съвет - дали се е обидил, задето първоначално не му обръщах същото внимание или просто наистина всичко е било на шега?

# 702
Сигурно му е през оная работа...

# 703
Хмммм, ами от начало не показваше това...даже тъкмо обратното  Sad

# 704
Искам да кажа, че надали мисли в момента ти защо си реагирала по не знам си какъв начин. Мъжете са такива - пробват се със всяка. Ако върже - става нещо. Ако се прави на интересна, зарязват и търсят нов обект. Ако той иска да е с теб, ще положи усилия, за да те има. Ако не полага такива - много му здраве и няма какво да го мислиш. Ако ти решиш да се стараеш за него, това е много губеща тактика. Ще се самопрецакаш един вид. Остави се той да те завладее. Ако има желание - ще го направи. Ако няма - жив и здрав!

Общи условия

Активация на акаунт