Ноемврийчета 2005 - 18 тема

• 17 501
  • 285
  •   1
Отговори
# 150
доминика, нека ади да е здрава!

милейди - стискам палци за двете чертички  Peace

тити - а твоето педи какво казва? аз лично бих се притеснила. 200 гр. са си малко, считам аз. много е възможно наистина кърмата да не стига. моето лично мнение е, че чайчета, супи и ядки не правят чудеса. аз бих изчакала още месец макс и ако положението е същото, бих давала добавка, въпреки силното ми залитане към кърменето  Peace

аз си бачкам поръчките ис големи стъкмистики действам по разни затлачени битови задачи. добре сме, здарви сме, та даже не се и дразня на децата. по план другата седмица и двамата тръгват на ясла, а след седмица прехвърлям петра към градината. дано ремонтите и на 2те места да приключат в срок, за да не се бъркат и домашните ми задачки-закачки.

# 151
като заговорихме за детските градини, подготвяте ли ги с разни обяснения за там или не? аз се опитах да й разкажа на кейти какво се прави в детската градина, колко много деца има, колко играчки. но тя стигна до въпроса: а ти, мамо, нали и ти ще дойдеш. и като й казах, че майките не ходят на дг и такъв рев му удари.  Rolling Eyes та спрях да разказвам или споменавам каквото и да е.

# 152
петра знае и чака момента с нетърпение. даже не иска да ходина ясла вече, че била за бебета. но аз я водих да види двора, който е супер. очите на децата лесно се замазват, поне на моето - един угледен двор направи чудеса  Mr. Green

# 153
 Laughing Аз много завоалирано наистина го обясних  Whistling
Всъщност двете чертички са налице от преди седмица и нещо, но проблемът сега е, че в понеделник докторицата видя освен точката на видеозона и някакво петънце кръв в матката, което според нейните думи ако се резорбира или изтече тази кръв, то надали ще има проблем, но ако тръгне към Точко може да го отлепи и да се стигне до аборт. Предписа ми Дуфастон два пъти по едно на ден и това е за сега.
Сега не мога да ви обясня какво ми е, защото не знам как бих преживяла още една загуба в рамките на една година  Sad  Сега в четвъртък заминаваме за Гърция и когато се върнем чак съм на лекар, за да видим дали има сърдечен ритъм и изобщо на къде вървят нещата....
За това и ни смея да се обявя официално пред обществото, освен в темата на Априлките, където се отбелязах по най- тъпия начин- по грешка пуснах ЛС в самата тема и не можах да го изтрия- нямаше къде да ходя освен да се включа  ooooh!  Mr. Green

Еми оплаках се....

Еххо, нямаше как да те викна- бях далеч от теб, а ти точно влизаше в Сисли, ама бях сигурна, че си ти! Жалко, че се разминахме  Confused

# 154
Милейди стискам палци!

# 155
о, има по-важно нещо от нашите килограми - Милейди, дано  е само сплашване  Peace че нали знаеш - таз година булка, догодина люлка!

тъй, тъй, благодаря за куража - по принцип мога да оборя всякакви теории. С личен пример ме успокоихте повече, отколкото със статии, понеже и аз като майчето смятам, че супи, чай и ядки не правят чудеса, че даже и от внушение не го докарват. А днес като отидохме на консултация, се появи поредното дебело бебе на 20 дни, чиято майка, също два пъти колкото мен на размери, възкликна: а, ами той изглежда по-малък от нас! на което отегчено трябваше да вкарам подходящ лаф, нали се сещате, все някой ме предизвиква  Mr. Green но новините не са зле, Ясен е наддал 400 грама за 2 седмици, и закова на 4 кг, което си е приемливо. И 2 см преко сили на дължина.

Деян е подготвен теоретично за гаджетата, които го чакат в детската градина, а също че там има играчки и ще ги учат на песнички и стихчета.

Доминика - съчувствам за Ади  Hug

# 156
Милейди, миличка, стискам много, много силно палци!! Praynig Представям си какво ти е, но се опитай да изкарате една приятна почивка само в позитивни мисли! Вярвам, че всичко ще е наред!   Hug

Доминика, честита ви именичка! Да е здрава!! Пиши как е!

тити, мисля, че Ясен си е добре! Юлиана 1-вия месец ми беше наддала 1 кг., после 900 гр., а в 3-тия месец само 400 гр., но и до днес така и не е опитвала адаптирано, удържах, ти си ги знаеш нещата как - постоянно кърмене, даже я будех през нощта, защото беше започнала да спи непробудно, вода не е пила до годинката, но аз се наливах. Той как е с водата?
Колкото до размери, бяхме през уикенда на гости в Габрово (приятна разходка до Етъра, Соколския манастир), детенцето, на което гостувахме е с 14 месеца по-малко от Юлиана, но са с еднакви килограми - 13,600.

Синьо безвремие..., Юлиана също чака с нетърпение тръгването на детска градина и е подготвена, разказва какво ще прави там и ясно подчертава, че ще е сама, ще видим на практика. Аз ще ходя тези дни да говоря с директорката за започването, ако са сборни групи в началото предпочитам да я пусна по-късно, ако е възможно.

# 157
  • София-там нейде в западната част
доминика честит имен ден на сладуранката и стискам палци за скорошно оздравяване  Peace(
милейди много се радвам за двете чертички и се надявам този път всичко да мине безпроблемно  Grinning
тити тъй като на мен педката и за Ема и за Деа само ми дуднеше,че били дребни,че не наддавали много,с което се подразбира да се напълнява по 1 кг. и кусур... понякога освен със споделения опит и това,че се ръководя основно от децата си,откривам доза истина в неща,които прочитам ... прегръдки от мен,знаеш че съм си такава Hug
за градините тези дни ще ходя и аз защото лекарката е още в отпуск при нас а тя обработвала документите,разбрах че от 1,09 започват сборните групи а от 15,09 или 01,10 редовните но сме щели да имаме нещо като родителска среща  ooooh! запачна се  Laughing
ние сме цял ден на рожден ден на едно приятелче на Емата и купона е пълен,двете големи беснеят/поне вечерта ще се спи добре  Mr. Green/ а бебешор ги наблюдава и ... вика  Joy това е ново преоткриване на гласа й

# 158
Да е жива и здрава Ади! Все такава чаровница да расте!   bouquet Как е днес тя? Доминика, пиши като имаш възможност.
Милейди, лека и безпроблемна да бъде! Само положитена нагласа на теб! Heart Eyes
Майче, добре се завърнала! Чудесни снимки! Hug
Детската, ние чакаме заветното класиране на 5 септември. Аз също съм на принципа - обяснявам много и предварително за играта, съня, госпожите, децата, тоалетните, водя до двора на градинта....
Юка, а във вашия случай не бих и  говорила известно време за градината, но пък бих я водила да играе в по-големи групи с деца и то предимно непознати.

# 159
  • Gabrowo->Sofia
Доминика, много, много здраве желая на Ади.
Милейди, стискам палци да няма проблеми Hug.
... бяхме през уикенда на гости в Габрово ....
и ние, и ние. От Кюстендил директно към Габрово, а в събота на Етъра за захарно петле  Joy Жалко, че не съм ви мернала.

# 160
стискам палци след 2 седмици да се чуе сърчице. или пък две  Blush  Blush

# 161
Благодаря ви много за подкрепата и стиснатите палци  Hug Дано наистина този път съдбата се смили над мен и най- накрая успея да родя едно братче/ сестричка на Нана  Praynig

тити, браво за наддадените кг! Как ще има по- важни неща от това бебе Ясен да става голям и порядъчно пухкав- сигурна съм, че скоро щете изненада с размери. Пък ако не, то ще е манекен като порасне  Wink

# 162
Много много благодаря за пожеланията от името на Ади  Heart Eyes  bouquet
Празнувахме в тесен семеен кръг.

Милейди, с цялото си сърце ви желая да видите едно здраво и тупкащо детско сърчице!!! И всякакви други точки, които сте видели, да са някакво петно на монитора на ехографа и никога повече да не ги видите  Heart Eyes Hug Приятна почивка в Гърция!

Майче, снимките са чудесни! И банските също ми харесаха - малки сладки сърфистчета са Камен и Петра  Grinning А новата прическа страшно ти отива! Жалко, че не се видяхме  Tired

тити, желая на Ясен да не ви плаши с малкото наддадени грамове и да започне да качва повече със захлаждането на времето!

Клара, честита първа годинка на Зейна, на голяяяяяма патерица! да ви е здрава и много радост да ви носи! И да - сладурски аватар  Heart Eyes

Момичета, стискайте ми палци утре  Praynig

# 163
*MILADY* Нали знаеш, че стига да го искаш силно и да вярваш , че ще стане - то ще се случи!!!Но нито за миг не губи вяра, повтаряй си "Аз искам, аз мога!" и ще видиш, че ще стане! Hug Heart Eyes  bouquet

# 164
  • Карлово
Милейди, стискам всичките си палци и силно вярвам, че този път всичко ще е наред и след 9 месеца ще ни зарадваш с едно прекрасно бебче! Ти го заслужаваш!  Hug
Тити, аз редовно съм в ролята на "другата" майка, ама си мълча, де. Дори на една от консултациите доки казва "Виж това бебе, виж Ангел", при което аз "Ми вижте онази майка, вижте мен"  Mr. Green Какво пък, 180 см и 85 кг, няма да се дам я  Mr. Green Да не мислиш, че е лесно дебело бебе да се гледа, особено ако като второ си го научила на ръце  Mr. Green
Честит имен ден на Ади!

Общи условия

Активация на акаунт