Ноемврийчета 2005 - 18 тема

• 17 499
  • 285
  •   1
Отговори
# 165
.....аз редовно съм в ролята на "другата" майка, ама си мълча, де. Дори на една от консултациите доки казва "Виж това бебе, виж Ангел", при което аз "Ми вижте онази майка, вижте мен"  Mr. Green ...................
Болна тема........ Tired..ако някоя майка се оплаче за това, че детето й рано почва да се развива или е нервно и не дай си Боже да сме в кабинета : "Ами тя Криста..." или любимото ми "Спокойно, ние си имаме една Криста, няма по .....от нея, така, че спокойно!!!"  Shocked ...........Или сестра ми се оплаква, че малкия бил нервен(избива му зъб), а личната "Еми той на кака си се е метнал!" Sick
Лично аз отдавна спрях да я слушам и често си я игнорирам! Mr. Green

# 166
  • Карлово
Никики, аз ги приемам нещата по-скоро от веселата им страна. Явно такъв им е гена на децата ми, до едни момент вървят доста по-едри, предимно на кг, спрямо другите деца, а после си влизат в норми. Аз повече си мълча, но винаги се учудвам на дребнички майки, които се дивят на Мартина/преди/ и на Ангел/сега. Ами логично е, щом аз съм с такива размери и таткото да е по-едър, а оттам и децата да са по-едри. Не виждам защо трябва аз или тя да се комплексира за нещо такова.

# 167
Диди, сетих се аз за вас.. но ние бяхме в петък на Етъра - и петле, и ореховки, сусамки, целувки, гевречета.. ммм..

Доминика, с теб сме утре!

микки, много си права за размерите, винаги трябва да се имат предвид родителите и въобще гените (имаме приятели и двамата клечки, нормални на ръст, детенцето върлина - на дядото), и най-вече педиатрите трябва да се съобразяват с това, а не да категоризират глупаво. А затлъстяването е съвсем различен проблем и се вижда от километри.

Майче, ходи ли до ФЖМК?

# 168
Те педиатрите гледат таблицата, и моята така прави и после вика ами тя според ръста си е добре на тегло,
Аз опитах и от двете хубости , едното бебе дебело ,ще се пръсне по шевовете, гънки, гънки, едвам ги чистех на пясъка,
и сега Зейна, фина, малка, под минимума, но здрава, това е най важното,
За размерите на децата си слушайте интуицията, пък те таблиците са нещо средностатистическо, нашите деца са уникални и нека така да си останат

Нищо за среща не се говори  Thinking

Милейди, стискам всичките си палци и силно вярвам, че този път всичко ще е наред и след 9 месеца ще ни зарадваш с едно прекрасно бебче! Ти го заслужаваш!  Hug
![/color]

и чакаме добрите новини

Честит имен ден на вчерашните именници, малко на патерица

# 169
за среща аз съм ок, стига да е съб-нед, че сама с двете не ща.

сиси - да, днес ходих. остранили са ме преди 8 години. кога са минали 8 години, хабер си нямам - изглеждаше ми като че съвсем на скоро се случи всичко... предлагат ми магистратура - казаха че нямало смисъл от бакалавъска степен след като вече съм имала магистърска от първото висше. ще огледам специалностите и ако супер много се влюбя в нещо, може и да запиша. ако ли не, не мисля самоцелно да уча нещо-си само защото съм имала правото да го правя  Peace

# 170
Дааа.. подозирах аз, че са ти прекъснали студентските права, но не бях сигурна до колко години ги пазят и можеш да ги възстановиш, май 5. А магистратури много и навсякъде, в смисъл не е необходимо да ограничаваш избора си на едно място, ако решиш все пак да запишеш нещо поразгледай.

# 171
  • Пловдив
Милейди, вярвам, че всичко ще е наред! Спокойни почивни дни в Гърция пожелавам!  Hug

За размерите на децата - мен ве4е 3-4 пъти ме питат дали Росен е на 4 години Shocked Ами не знам колко е едър - движи се между 14-15 кг и е метър или малко над метър . Странна работа. Изглежда си слаб, ребрата му се броят, но пък след номерата на почивката, които ми извъртя, сега си хапва порядъчно всичко, каквото предложа

# 172
  • Карлово
Аз винаги, когато някоя от вас пусне снимки, се учудвам, колко порастнало изглежда детенцето. То явно и моето е порастнало, но като го виждам непрекъснато и не ми прави впечатление

# 173
  • Gabrowo->Sofia
Микки, наистина не личи, че децата са порастнали когато са ежедневно около теб. Аз за първи път "видях" Ваньо пораснал след като постоя 1 седмица при майка ми без да го виждам.

# 174
  • София-там нейде в западната част
за градината ние ще сме от 01,10 защото нашата е единствената,която работи без почивка и през лятото и до тогава ще са смесените групи а не ми се иска да тръгне с тях ... запознах се с едната учителка,която ще води групата на Ема,другата е в отпуск още,първи впечатления добри ще видим по-нататък как ще са нещата ... при нас искат освен дрешките за градината,кърпа за ръце/лично за всяко дете/,закачалко с лепенка,отделно ще съберем пари за комплекти за рисуване,а родителската ще е към края на септември ... имат и закупени нови легла децата  Grinning
за среща кога я планувате да е  Thinking тази събота и неделя или не ... не ми се рови назад в темата
отделно на мен от 14,09 ми започват очните и планувам през септември да е кръщенето на Деа и лудницата явно ще е пълна но това е живота  Whistling

# 175
Привет,

при нас проблемите не свършват  Confused На Ади не и понася антибиотика, получи силно разстройство! На своя глава го спрях днес следобед и утре сутрин сме при педи. В резултат на разстройството Ади е ужасно отпаднала, без грам апетит - днес не е яла нищичко  Cry Cry Сега и варя моркови и картофи и се надявам да хапне малко поне! Кашлицата съвсееем малко е поутихнала, но си я има.

Та така засега  Confused

# 176
милата тя. Ще имаш няколко ужасни дни още.
Доминика, Деян снощи беше покосен от стрелите на Амура  Mr. Green в лицето на едно девойче негова възраст, което живее отскоро в нашия вход и ще ходят заедно на градина  Heart Eyes казвам го, защото момиченцето много приличаше на Ади.

аз един-два пъти споменавах за среща, ама всички се направиха на ударени, само майчето си каза, че не е в софия.... а сега дали ще стане организация, малко ме съмнява пак  Thinking иначе аз би трябвало да съм на линия.

а в нашата градина държаха на пантофи, шапка и раница, в която да има чифт дрехи. Пижамки имало в градината  newsm78 много странно.

за порастването нали ви писах - Деян след 3 седмици отсъствие ми се вижда огромен. Само 95 см ръст е, 16 кила, обаче има огромни ръце и крака.

Аз опитах и от двете хубости , едното бебе дебело ,ще се пръсне по шевовете, гънки, гънки, едвам ги чистех на пясъка,

Joy

# 177
ок - ами аре да мъчим неделя на самолетите на ВИМ, а?
широко, зелено и няма машинки с парички. та даже времето ще е по-прохладно  Peace
10-10.30?

# 178
идеята е много добра.

# 179
айде срещата да е другата седмица, тази неделя е последната преди рамадан, та сме семейно, а в събота сме на консултация,
Dominika
повечето антибиотици предизвикват разтройство, но аз не бих спряла антибиотика, консултирай се първо с лекър, защото спирането е много опасно . Дано бързо се оправяте

Общи условия

Активация на акаунт