Ноемврийчета 2005 - 18 тема

• 17 356
  • 285
  •   1
Отговори
# 180
Днес имам повод да почерпя - преди 9години официално се бракувах.
  party023 Wine Glass cheers

# 181
Били честито! Пожелавам ми много любов, много радост и късмет!

# 182
  • София
Били честито! Още много пъти по 9 години да сте щастливи заедно  bouquet!
Доминика дано скоро се оправи Ади. Аз също не бих спряла антибиотика без консултация с лекар, защото се получава резистентност. В началото на лятото Калоян пи един антибиотик, който не постигна никакъв ефект поради ниската доза и малко дни прием (така го беше изписала една педиатърка Close) и се наложи да пие после друг и тогава лекарката УНГ ми каза,че  за антибиотика е много важно точно да се дозира и да се пие цялата доза. При алергична реакция обаче не знам как се постъпва. Дано скоро новините при вас да добри.
Милейди, стискам палци всичко да е ОК
Относно наддаването на бебетата Калоян никога не е наддавал много - рекорд е 800гр за месец и то в началото. винаги е бил по-слабичък, но като състоянието му е добро и жизнен и весел не съм се притеснявала. Няма как всички деца да са еднакви- едни са по-едри, други по- дребни  и слаби, важното е да са здрави.
За градината - днес се обадих и ми казаха, че ремонтът не е приключил и е препоръчително да го пусна от 1-ви октомври. Казаха, че ако няма кой да го гледа и аз предпочитам ще го приемат. За щастие това е добре за нашите планове, тъй като градината е в новия ни квартал, в който още не сме се преместили, та ще почакаме до 1-ви октомври.
За среща ще се включим след октомври като вземем Калоян, тъй като сега е при бабите и ние съответно всяка събота и неделя ходим да го видим.

# 183
  • Gabrowo->Sofia
Били, много, много, много години семейно щастие ви желая!

Преди малко си говорих с майка ми по телефона ... и Ваньо го гони летния вирус с повръщане и разтройство. Дано му се размине по-леко, та да не стряска баба си и дядо си  Praynig

# 184
били, още много щастливи семейни морета желая! + ваканции, усмивки и кротки мъже.

връщам се при текста, че нина изведе децата, а само след час започват вечерните панаири по къпане, хранене, приспиване...

# 185
Dominika как сте днес? Hug

котка
Честит празник , да си изкарате много веселяшко тази вечер! Hug bouquet

# 186
Здравейте мили момичета  Hug

Днес Ади като че ли е по-добре. Все още кашля, но вече по-малко. Антибиотика 1 час след като го спрях пак започнах да го давам, въпреки проблема с разстройството. Разрових се в Здравния форум и разбрах, че Аугментина много често предизвиква разстройство и не е алергична реакция. Просто при Ади разстройството е голямо, направо вода тече вече 2 дни. И все така почти нищо не яде  Confused Ходихме при педи и тя каза, че има подобрение. След няколко дни трябва да се стабилизира вече малката.

Били, честита годишнина! Пожелавам ви дълги години щастлив семеен живот и една страхотна романтична вечер!

тити, ами честито първо влюбване на Дидко  Heart Eyes Heart Eyes Много много мило ми стана, да знаеш  Hug

Ади утре я изписват от яслата. На градина тръгва на 15 септември ( звучи ми все едно е ученичка  Laughing )

Лека вечер желая на всички!

# 187
сори, нещо стана с нета и съм постнала 2 пъти  Rolling Eyes

# 188
  • Карлово
Били, още поне 90 години мир и любов!  Heart Eyes

# 189
Коте честит празник на патерица,
Dominika Много хубаво че Ади се подобрява, давай и нещо за разстройството и я храни само с любими храни, колкото толкова, скоро ще и дойде апетита, то от антибиотиците и апетит се губи
приятен и  слънчев ден,

# 190
желая дълъг и здрав живот, щастливи мигове с юлиана, усмивки и пътешествия, и поне още един мъж в живота (може и малък  Wink)
НА СИСИ!
да си свежа и в добро настроение поне до другата година, когато /най-късно/ ще благопожелаваме пак  Wink
  bouquet

# 191
  • София-там нейде в западната част
от вчер три пъти се опитвам да пиша и трите пъти се срива нета в този момент  Twisted Evil
за срещата навита съм в тази неделя защото другата ще пътуваме
били със закъснение   bouquet
доминика радвам се че ади е по добре вече
лек ден от мен  Hug

# 192
сисии - весел празник и всичко най  Hug

нашата детска градина наистина почва от понеделник, много ми е любопитно какво ще се получи.

# 193
сисии, честит рожден ден! бъди здрава, усмихната, щастлива!

# 194
ние стигнахме до самолетите. децата порядъчно се омърляха докато се търкаляха по едно самолетно крило. не се обадих изобщо - бяха пре-доволни.

ДГ на петра е в ремонт още 2 седмици. за яслата нищо не се знае. в понеделник пак сме всички у дома. надявам се във вторник децата да са на ясла. ще гледам от вас какво се случва с адаптацията. после ще можете да давате акъл.

чудя се дали да си купя билети за мадрид за ноември. филков ме пъне да отида някъде сама /с приятели/ки/ - без него и децата, да съм си починела. та много се изкушавам за мадрид. хеле пък и цена ми дават от 40 Е отиване и връщане. да зема да да, а  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт