Ноемврийчета 2005 - 18 тема

• 17 352
  • 285
  •   1
Отговори
# 210
Във вторник и сряда сме на концерт на Мадона в Амстердам Simple Smile
аууу мадона! че и в амстердам! разби ме!

за обувките - настана време да извадя маратонките от бата, дето и награбих в перу. мъчно ми е да съобщя, но явно не съм била права да не купувам маратонки /изпитвам отвращение към тоя вид обувки/. децата ходят супер стабилно и даже камен не се спъва и пада толкова често. инак цяло лято ходиха със сандалки хъшита - доволна съм от петранчените; на камен нещо се поолющиха и загубиха вид много бързо вероятно щото непрекъснато пада и се търкаля по земята. а за зимата имат едни кларкове на active wear, накупени от ла редут + още едни, които грабнах от русе. вързала съм гащите за есента и зимата  Wink.

ся чакам отчет за новите ученици
Peace

Последна редакция: пн, 01 сеп 2008, 08:24 от majceto

# 211
Здравейте. Ние се върнахме от почивката - ходихме на Трявна. След един месец без нас Кити се лигави страшно много, като ни видя. Държи се като бебе - хленчи, сочи с пръст, а не казва какво иска, абе ужас. Когато обаче реши се държи супер - като пораснало дете. И ние ходихме да Етъра, но в петък. Много е безстрашна. О непознати я е страх в началото. Ако постои с тях 5-10 мин и завързва разговор. И аз мисля да тръгва на ясла на 15.09. Но тези дни трябва да видя кога всъщност ще започнат да приемат отново деца.
Кити, вече е изписана от яслата. А тя все още не е  при мен. Аз съм сама във Варна, трябва да се работи.
Честито на всички, които съм пропуснала.
Ето снички  и от нас - http://good-times.webshots.com/photo/2147575040101665460xvlyJj
Исках да пиша още на всички, ама нещо не помня какво се е случило. Надявам се да ме извините.

Последна редакция: пн, 01 сеп 2008, 15:32 от buba_katinka

# 212
Благодаря на всички, които ме поздравиха за р.д!  Hug Отпразнувахме с много приятели в японския ресторант Саса, беше чудесно - обстановката, обслужването, сушито и въобще храната, виното! Получих прекрасни подаръци, имам си и чисто практични неща от Георги - нов лаптоп, парфюм..

еххо, аз очаквах един от подаръците ми да е именно свързан с концерт на Мадона, но не би! Не можахме да се организираме нито за Амстердам, нито за Будва. Sad Следващия път няма да чакам изненади, а сама ще действам. Ще чакам с нетърпение да разказваш, а и с шопинг съчетано.. екстра.
Майче, хич не се помайвай, стягай се за Мадрид, докато важи офертата! Wink
simka, и вие добре да си изкарате в Созопол.
buba_katinka, много е пораснала Кити!
Sissa, кажи повече за новата ти работа. И не мисля, че трябва да се притесняваш от комуникативността на Ники, просто й обясни.

Обувки - 24 номер.
Палачинки - Юлиана много обича и въобще правенето им е любимият ни семеен ритуал, аз правя смес, Георги ги мята, Юлиана си придърпва едно столче до печката и "помага" - маже ги с масло и вика "Браво, тате, хайде пак!". Яде ги с кашкавал и сирене, опитвала е с шоколад и мед, но предпочита в солен вариант. Пролетта се радвахме на зелени палачинки с коприва, лапад..
Детска градина - Юлиана ще я пускам на 1-ви октомври, дотогава ще се сборни групи, а може и на 6-ти, ще реша допълнително. И аз очаквам новини от първите ученици, всъщност има ли днес такива?

Последна редакция: пн, 01 сеп 2008, 10:57 от Сисии

# 213
деян на тити май тръгваше днес. поне тити беше казала, че тяхната ДГ отваря на 1ви септември.

сиси - честит лаптоп. да си го ползваш дълго и безпроблемно. моят беше коледно-НГ подарък и се оказа супер лошо изпълнение. за 4 месеца му паднаха 4 букви от клавиатурата. опитаха се да ме убедят, че съм ги изчоплила сама с нокът  Shocked  реших да не си хабя нервите и да се обяснявам на висок тон, и изпратих тарана филков. е, намести ги кой където му е мястото. и сега си имам нови букви. очаквам обаче пак да се отключи някакъв проблем - явно машинката си е боклук. знам си аз, че ако не струва 2 бона, значи не струва, ама айде - нали е харизан кон, не му се вглеждам в зъбите. да ми работи в рамките на гаранционния си срок, пък после ще го сменям. а и до тогава ще си е избил парите  Peace

# 214
  • Карлово
Бубе, наистина много е пораснала Кити, една малка госпожица е вече.  Heart Eyes
Обувки-26 номер, засега, наесен вероятно ще вземам 27.
Покрай тези разговори за палачинки тук, през ден вкъщи ядем палачинки.  Grinning Мартина ги яде, сладки, солени, всякакви. Но тя определено си ми е доброто прасенце, нищо не отказва. Макар, че не й личи много.
Докато пиша тук, Ангел научава значението на "НЕ", опитва се да ми изключи компа  Mr. Green

# 215
  • Gabrowo->Sofia
Сисии, много на патерици... Да си жива и здрава!

Понеже се заговорихме за лаптопи, ако на някой му трабва да подсвирква за съвет. На Дани все пак това му е работата  Wink А от известно време насам си има и свой интернет магазин, та може да осъществи пълно обсулжване - съвет, избор, доставка..... поддръжка..

Ние все още сме ергени, а тази събота и неделя по изключение си бяхме и у нас. Странното е, че хем успях да изчистя и преподредя квартирата, хем не ми е изморено. Вчера следобед се метнахме в баба "Астра" и тръгнахме в посока към Панчерево. Преди него от лявата страна има едни кортове, та спряхме там... Леле какво спокойствие. Освен трима души на корта, персонала и нас нямаше никой друг. Аз тенис не умея да играя, но ми беше много приятно да пия кафенце край басейна.. все едно басейна си е в двора ми  Mr. Green

# 216
мда, Деян отиде днес за пръв път.  Влязохме, седна на пейката, събу се. Показаха му шкафчето, директорката го хвана за ръка и го заведе в стаята - нямаше чао, нямаше мамо... на излизане чух, че някъде там реват много деца и се пиртесних леко да не реши и Деян да ревне от солидарност, но не...
отивам към 16.30 да го взема - чува се отвътре рев и "неееее, ощееее"  Tired на три пъти го извеждаха. Имат си те там някакъв подход, майката в него не участва, само дето не ме накараха да се скрия Simple Smile но изобщо не можахме да си тръгнем, докато не се пусна по всяка една пързалка в двора за последно... и истерии, разбирате ли - "нееее, ощеееее". Убеждаването, че утре ще отидем още щом слънцето изгрее, не вървят. Надявам се да не ме вдигне в 5  ooooh!

докладваха ми, че е самостоятелен, активен, тепърва ще свикваме с реда в градината/май трудно ще бъде, беше доста възбуден и леко непослушен на прибиране/, ял, спал, не са го преобличали....ми това е, доколкото знам, след 3-4 дни си проличава как ще се държи занапред.

не знам колко ще му продължи меракът, но засега ме устройва  Mr. Green

# 217
  • София
хаххаха, все такъв ентусиаст да е Simple Smile

# 218
тити, браво! дано все така да е! завиждам много... при нас положението ще е драматично, усещам аз.
ей, диди, и да не се обадите. дето се вика басейнът е почти в нашия двор  Laughing
майче, моят лаптоп е 2 бона. и пак не струва. не вярвам да издържи и до края на гаранцията. какви са тези машини, не знам. та не се коси, поне не си се набутала с пари.
сисии, откога се каним на този ресторант и все не стигаме до него.
еххо, страхотно изживяване ще е! аз се пристрастих напоследък към концертите. 

# 219
тити браво! Все така да е! Аз май другата седмица ще споделям. В четвъртък правя изследванията и като станат веднага тръгва. Нейно приятелче, с което за в една група днес е било вече там.

# 220
  • Карлово
Тити, все така е да е и занапред.
Аз леко завиждам, защото ме отразяха-ще тръгва чак, когато стане на три години. Правили им проверки от ХЕИ. Ами в София що може?

# 221
моите маймуни днес тръгват на ясла.
СВОБОДАААААА  Laughing
и да ви кажа, хич не ме интересува дали камен е забравил как е било на училище и дали лесно ще се адаптира  Mr. Green

# 222
после да се похвалиш. Деян днес благоволи да ми каже едно щастливо "чао" и ми прати целувка. Но лелята го посрещна много хубаво.
Юка, не се притеснявай предварително така. И не завиждай  Mr. Green - аз съм в другата крайност, все едно детето не иска да ме вижда, все едно го тормозя вкъщи и затова не ще да си ходи  Mr. Green

еххо - страхотно  е това с Мадона, ще чакам и аз разказ!

# 223
  • София
Тити браво на Деян  Peace .И аз благородно ти завиждам. За подобна реакция не мога и да мечтая - при нас ще е една драма  ooooh!. Само се надявам да не продължи дълго. Определено това е по-добрия вариант. Иначе и аз съм се чувствала така като го оставяме при бабите и най-спокойно си ни казва чао, но това е малкото зло. Така е по-добре.
За номера на обувките - в момента 24, но за есента ще взимам 25.

# 224
Здравейте.
Всички деца са много пораснали. И много много сладки.
Тити, дано все така да е щастлив там. Другия вариант е по-гаден.
Номер на обувките - 24-25. За зимни не знам още. За сега ще кара с пролетните, а ботуши ще търсим ноември декември.

Общи условия

Активация на акаунт