Ноемврийчета 2005 - 18 тема

• 17 351
  • 285
  •   1
Отговори
# 225
Синьо безвремие..., препоръчвам да си запазите маса до прозореца, гледката си заслужава и въобще всичко в Саса!
тити, браво на батко Дидко! Аз чакам новини от прословутия 3-ти ден, в който вече се усещали, че това е за постоянно.
Майче, хич не ги мисля аз твоите камъчета - смели, железни, оправни като мама и тати! Wink

# 226
Сисии -честит рожден ден и от мен на големи патерици! не ми е нова работата е е много...да не съм се объркала нещо newsm78

еххо - и аз ти завиждам за концерта - чудесна възможност! въпреки, че знам подробно за концерта в Ница как е минал, ще чакам с нетърпение отчет. Като писа за лещата, се сетих, че и вчера Ники ми каза, че много обичала леща, а аз никога не съм готвила такова нещо Sick май ще трябва да запретвам ръкави и да търся рецепта.

majceto   да ти е чеситта СВОБОДАААААА- та. Заслужи си я Hug

# 227
Здравейте  Grinning

Сисии, на патерица - бъди здрава и щастлива!   bouquet Hug

тити, и от мен голямо БРАВО на Дидко!

Ади тръгва на детска градина от 15 септември. Днес занесохме всички документи по записването и там.
За номер обувки - 24 (даже мъничко са и големи, а 23 са малки).

Момичета, намерих си 2 работи  ooooh! На едната искат да почна на 15.09, тъпото е, че днес се видях с останалия екип и осъзнавам, че ще трябва да ги обучавам и ще трябва да ръководя целия офис. Другата работа трябва да я започна след 2-3 месеца. Дотогава голяма фирма ще трябва да закупи административна сграда и да наеме персонал. Във втората фирма ще имам много големи шансове за развитие и доста по-висока заплата. Сега съм в огромна чуденка има ли смисъл да започвам в първата фирма, след като след около 3 месеца ще ги напусна  Thinking Thinking Между другото съм предупредила първата фирма, че вероятността да ги напусна скоро е голяма, и въпреки всичко ме искат  ooooh! Охххх, ако можеше някой да реши вместо мен .... чувствам се много зле  Cry Да ми се чуди човек на акъла, станала съм май ужасно капризна Embarassed

# 228
доминика, аз не бих почвала изобщо в първата фирма, а на спокойствие ще си изчакам започването на работа след 2-3 месеца. стига финансовият въпрос да не определя нещата. аз също съм много капризна. що оферти отказах и още подбирам, не бързам. аз лично търся когато започна някъде работа, да остана поне няколко години.  Peace
сисии, благодаря за съвета! мъжът ми има скоро рожден ден и ще открадна идеята от теб и ще го изненадам със запазена маса там  Wink
тази седмица ще пазарувам дрешки за кейти, есенни, за детската градина. някой да знае къде има нещо интересно, разпродажби и т.н.
а освен изследвания, имунизационни талони и прочее документи от личния лекар, нещо друго трябва ли да се носи в детските градини като документи?

Последна редакция: вт, 02 сеп 2008, 17:55 от Синьо безвремие...

# 229
ами то тези неща са предостатъчни...аз лично видях зор с документите от личния лекар, понеже не ми ги бяха обяснили добре.

Thinking
хора, в нашата градина вече всички познават момчето-което-не-иска-да-си-тръгва-следобед.
Такъв цирк направихме днес - не ще да тръгва и това е, реве и вика "не". Иначе като ме видя, ми се зарадва, махна ми по обичайния начин, обаче не ще да тръгва! Иска и играчка да си вземе. Дойдоха и децата от по-големите групи да видят какво става/и бебето да видят в кенгуруто/... нашата госпожа нещо не ми хареса, не се опитва нищо да направи. Не намерила шапката му, не намерила жилетката му, абе....
Тръгнах си, изядох един сладолед да се успокоя  Wink и се върнах - Деян седеше на една пейка с една от госпожите на по-големите и тя му обясняваше, а той клатеше нещастно крака. И пак рев, и пак цирк....и по пътя също, и вкъщи лиготии...
Сисии, и на мен ми е интересно какво ще стане - и на прословутия трети ден/за който педи твърди, че всички на третия ден идват болни при нея/ и до края на седмицата.

# 230
и моите маймуни са ужасно лигави днес след яслата. не знам дали понеже днес беше СРАХОТНО ПРЕКРАСНО БОЖЕСТВЕНО тихо край мен, но вечернта какафония днес ми се струва нетърпима. нямам търпение да дойде утре и край мен пак да цари тишина.
тити - дишай спокойно. ако това не помогне, купи си 2ри сладолед. ако и това не помогне, купи дебел колан от ест. кожа и почвай да налагаш диването. или пък го курдисай наказан в ъгъла с високо вдиганти ръце за неопределен период от време  Mr. Green шегувам се, ъф корс. аз лично заплашвам петра, че ако не направи нещо /винаги нещото е разумно и не спекулирам със заплахата/, топросто няма д отиде на ясла и ще заведа само камен. действа  Peace
за 3я ден - тъй като гледам, деян мисля, че ще мине направо на 4я. или на 40я. а относно края на седмицата - давай осцилококцинум сутрин и вечер в следващите 3 дни и ти гарантирамл,че ще прескочите злата прокоба на първата седмица. btw, камен се сдоби с ангината си на 8-я ден  Peace

доминика - оказва се, че и аз съм супер капризна и придирчива. считано о т миналия ноември, до сега съм получила над 6 оферти за работа извън къщи и всичките бяха със стартова заплата поне 1200 лева. което е повече от добре като за начална заплата и като за човек, който вече 3та година е извън работните отношения и пазара. е не ща пък. ако ще е гарга, да е рошава. ще отида там, където наистина си струва да бъда, ако ще заплата да е МНР. т.е. да, имам желание и готовност да работя, но не на всяка цена и къде да е. та, моят съвет е да прецениш дали искаш да правиш толкова стъпки и в различни посоки сега, за кратко време, тутакси. не забравяй, че до навършване на 60 г. все ще работим. работа много, пазар голям - експериментите няма да ни се разминат дори и да искаме да ги избегнем  Peace 

# 231
а и да се оплача - гледачката ми отказва вече да идва у нас защото децата са трайно настанени по ясли/ДГ. нямало какво да прави, казва тя. а аз очаквах да си остане за помощ в домакинството, а и за да имам човек за случаите, когато са болни. е, ще трябва да се измисли нещо  Rolling Eyes

# 232
  • Измир
Здравейте И от мен!

ТИтИ, Интересна работа  newsm78! Явно на Деян много му харесва в градИната, а И тИ беше споделИла, ако не се лъжа, че добре се заИграва с ИграчкИ. Може бИ точно това го прИвлИча там.

Аз само последнИте няколко поста  прочетох  Blush, заЩото мИнавам колкото да почерпя!

Имаме сИ вече апартамент!

Вчера 3 часа съм ИзбИрала от Техномаркет хладИлнИк, пералня, съдомИялна, фурна И котлонИ за вграждане, а отделно И 3 бр клИматИцИ! #Crazy
Сега мИ предстоИ само боядИсване И Избор на мебелИ   Laughing!
Между другото в Техномаркета прИ покупка над 3 500 лв правят отстъпкИ (но само ако сИ поИскаш).

# 233
честито, олга! Това в Свиленград ли?
Обичам ремонти  Mr. Green мисля, че и еххо обича  Laughing пък ако бързаш, звънни на майчето, тя е ударна бригада, а и й харесва Simple Smile

в Техномаркет правят отстъпки по какви ли не поводи, само да си поискаш. Ние на два пъти купихме последни бройки уреди, за които искахме отстъпка, че са - единият мостра, другият - неопакован. Обаче вечно имат разни проблеми с гаранцията, с документацията и такива....

с  кеф да си живеете там   bouquet

аз пък чакам времето, когато ще ме молят да работя някъде. И ще ми викат "ама нищо, че не отговаряш на изискавнията, ти само ела при нас"  Mr. Green

# 234
Привет на всички Heart Eyes

Моят стаж приключи, но все още не си знам оценката, че ръководителката ми се разболя.
Днес съм в почивка, майка ми си заминава Sad, а след малко ще ходим до детската градина да разпитам утре как ще се развие първият ден там. Thinking
И утре Поло тръгва на градина. Дано всичко мине добре, че от петък ще съм на работа ooooh! и ще има да го мисля...
Ще замествам ръководителката си на стажа, докато е в отпуск - почти месец. Но и на това съм доволна Party И няма да работя всяка сряда, защото тук учениците и децата от детските градини в сряда почиват.
Олгарита, честито и от мен  bouquet Grinning
Майче, и на теб за свободата Flutter
Пък на мен ми е криво за утре Rolling Eyes
Следобяд ще понапиша повече Flutter
Лек ден на всички  bouquet
Тити, сега прочетох, за детето, което не иска да си тръгва - много искам и Поло като Деян да хареса детската и да не му е мъчно за нас Praynig Praynig Praynig

Последна редакция: чт, 04 сеп 2008, 00:22 от Pollia

# 235
  • Измир
Поля, успех в новата работа, а съЩо така И на малкИят тИ ученИк! Hug
ТИтИ, в СвИленград е апартамента. Хубавото е, че е на 2 годИнИ И почтИ не е жИвяно там. Има готова кухня.  Ремонта е само козметИчен за освежаване.
Сега за да успокоя майкИте на ученИцИте Ще кажа, че след 2 месеца ДГ СевИ вече не плаче! Grinning Иначе все оЩе сИ пИта ''ЗаЩо трябва да ходя на ДГ?'' Аз продължавам с теорИята, че когато децата пораснат И не се возят в колИчка, не ползват бИберон И могат вече самИ да ходят И говорят е време за ДГ.   

Утре мИ е последнИят ден с Интернет! Няма да плаЩам вече тук, направо жИвот И здраве в новИят апартамент след 15_тИ.
А И да споделя, че бебето е вече много актИвно въртИ се И подрИтва Laughing

# 236
  • Карлово
Олгарита, много е хубаво да споделяш за бебето и тук, на мен понякога ми липсва коремчето. Странни сме ние хората, все изпитваме носталгия по отминали неща. Зимата-за лятото, лятото-за зимата. Докато бях бременна си мечтаех вече да бутам количката, сега пък се умилявам като видя бременна...

# 237
ва-ва спря да пише, а някъде четох, че и Марина тръгва на градина.

В градината наричат Деян Ди . защото толкова може да си каже името. Обаче той се кефи, защото вижда, че е интересен  ooooh! тази сутрин го посреща госпожата с думите "ето го детето, което е съгласно на всичко, само да стои в градината"/това понеже Деян съдейства за обувки, за подреждането на шкафчето, носи си раницата и т.н....|/ 
и друга госпожа пита "Аааа, това ли е детето-дето-не иска-да-си-ходи  ooooh! леле, чак се притесних.
днес и нашата изгора ще е в градината, следобед ще питам дали са се държали за ръка, понеже тя вчера го целуна  Blush

# 238
добре де, за деян си знаехме, че е пич.
я кажи нещо за ясен - реве ли, има ликолики, спите ли през нощта, даваш ли адапте, на поисване ли кърмиш, изнервя ли те? деян е деян - голем е и се оправя чудесно без теб, както усещам. ама дребното много ли е проклето?
на вашата възраст миналата година камен се съдираше от рев. беше през юни, страшна жега, прозорците отворени и той се дере ли дера. и така 8 часа в дневното време. вечер беше по-добре - пак се бъдеше х 10 пъти, но потушавах всичко с кърмене. познатите ни, живеещи на 50 метра от нас, загрижено се изреждаха да ни питат добре ли е детето, да не е болно нещо и как се чувства каката в тая обстановка  Wink а приятелите ни съвсем съзнателно ни избягваха първите 3-4 месеца. няма да забравя как всички си тръгнаха облекчено от погачата на камен и чак тогава се сетих, че ние пита не сме чупили - беше невъобразим рев  Mr. Green

ана мен пак ми се беменее. пак ми се гушка малко бебе. явно година- година и половина е съвсем достатъчно да се забави лошото. луда работа. филков не иска, както се знае  hahaha

# 239
май много плямпам, а  Thinking спирам.
Ясен е кротък, яде, спи и си зяпа играчките или нас. По цял ден го разнасям в кенгуруто, спи, а нощем рита и сумти. От 4.30 до 6.30 бодърства, когато яде и заспива. Тогава пък става Деян. Кърмя на поискване, плюс в изключителни случаи забъркано адапте/ако излизам някъде, където ми е неудобно да кърмя/. Не е проклет, да му се не види. И колики засега няма. И ако реши да се дере вкъщи, вече не се шашкам като първия път, ами  давам да суче. а навън рядко се дере, защото е в кенгуру и спи  Rolling Eyes
дали ще се окалпазани скоро, а?

Общи условия

Активация на акаунт