Ноемврийчета 2005 - 18 тема

• 17 347
  • 285
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Привет!
Доминика, много е сладка Ади, особено на тази снимка http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=6985506 - с шише и раниц Joy
Майче - ти си с породени, а пък аз и с едно повече от 30 сек на едно място не стоя, лудница
просто липсата на яслата се усеща много

Олгарита, и нас ни тресе пубертета на тригодишните Confused
Отделно от пубертета е въпросът "защо" за абсолютно всичко : напр. "каква е тази кола?" -" Рено" - "Защо?" и това е за всяко нещо ooooh!
на всчико отгоре върви по улиците и пее песнички, в магазиа също; днес установих, че знае "когато бях овчарче " - щях да падна
Днес минаваме покрай група французи - туристи, коит си говорят и Росен: тези какви глупости говорят? нищо не разбирам Joy

Какво ли ме чака докато почне яслата Whistling

# 76
Хахаха, при нас пък на мода е след като например срещнем някой и човекът си тръгне Ния да пита "Кой беше това?" при положение, че много добре познава хората и им знае имената Simple Smile Също на мода е да ме пита "Как е казва буквата на едикой си" и аз трябва да я произнеса на глас Simple Smile

# 77
aneleto Какво приказваш, та вие сте добре! Shocked

Олгарита, и нас ни тресе пубертета на тригодишните Confused
Отделно от пубертета е въпросът "защо" за абсолютно всичко : напр. "каква е тази кола?" -" Рено" - "Защо?" и това е за всяко нещо ooooh!
на всчико отгоре върви по улиците и пее песнички, в магазиа също; днес установих, че знае "когато бях овчарче " - щях да падна
Днес минаваме покрай група французи - туристи, коит си говорят и Росен: тези какви глупости говорят? нищо не разбирам Joy
Криста като види кола и бяга към нея "КОЛААААААААААААА" за да се качи! #Crazy Няма въпроси, няма нищо!А като говорим за въпроси на нейния език "Бищо е?" значи "какво е"! newsm78
 За магазина, писна ми!Все влиза с каките и излиза с по нещо(което не яде) , а мама бяга да плаща! hahaha
 Ехи ако трябва да съм честна, Криста като види някой непознат (на този етап) и го мисли за лекар! Laughing Обръща му гръб и се прави, че го няма в стаята! Mr. Green Голяма е фога!
 А за детската градина, тя е общителна, ходим насам натам и все се закача, но дали ще им е лесно на новия персонал, остава да го разберем в бъдеще! Crazy
 Тъй, аз съм на вълна да замина, гложди и тресе ме от няколко дена!Засега няма навитаци от моите, но ще продължавам да настоявам.Дилемата(ако мога така да я нарека) е между Трявна, Рила, Родопи или дирекшън към Мальовица!Тъ, ше видим!Да й излязат на Криста добри резултатите от изследванията, че са ми на първи план и после да се метнем на нейде - където и да е! Laughing
Всичките ни дечица здрави ли са?А дано да са!!! Hug

Последна редакция: пн, 18 авг 2008, 22:05 от nikiki

# 78
  • Карлово
Ето "малко" снимки от сватбата на девера в събота. Със всичките му традиции.

# 79
Добро утро!
Благодаря сърдечно за мненията по нашите тоалетни тревоги    Wink  Heart Eyes  При нас също преди доста време имаше етап с отказ за акане поради страх от болка- този път е нещо доста различно. Просто не иска ей така- от инат или знам ли. Говорим си, измислям цели трилогии с тематика и пак- нищо. За сега гледам да съм спокойна, да не я притискам, но и да не я успокоявам, че кога иска ще върши нещо, понеже се хваща за тези думи и ги повтаря като мантра дни наред  Tired Положението ни е най- сходно с това на Angel_Dust. Ще видим как ще се развие.

Еххо, какви са тези хомеопатичните илачи? Просто като информация да ги имам, пък дано не опирам до тях.

Майче, виждам, че с теб сме на идна вълна по отношение на природните занимания  Wink Моята природа започва от четири звезди нагоре- всякакви палатки и преспивания по хижи са далеч от сърцето ми. Още ли ви е такава жега в Русе?

Микки, Доминика- страхотни снимки! Децата са пораснали страшно много- напоследък само ме налягат някакви спомени от бебешките муцунки на ноемврийчетата и колко са различни и големи вече  Simple Smile

По въпроса за т.нар. пубертет- не сте сами в страданието си. От две седмици Яна е невъзможна!!!! Рев до повръщане за почти всичко, ако аз направя вместо нея нещо (сложа и чорапчето, дам и хапка храна или нещо такова) го маха/плюе и го прави отново придружено с истеричен рев и намилане като дърта свекърва! Реве за мен и не дава на никой да ме/я пипне, тръшка се, раздава задачи- "ти ми сложи памперс, тати ще ми закопчае тези копчета, а баба ще ме завие"  Crazy и само да не стане така- рев до откачане (нашето откачане имам предвид). Онзи ден просто се затворих в другата стая и се наревах и аз самата, защото не знам какво да правя с нея и как да постъпвам.
Вече сериозно се замислям дали не се провалям във възпитанието й  Thinking Хем не искам да страда и й угаждам, хем не искам да губи границата на нещата и й се карам от време на време. Не знам- дано да е само фаза и това  Tired

Днес ми е много хубав ден- пожелавам да е още по- хубав за всички вас!  Hug  Heart Eyes

# 80
Милейди хомеопатичните трябва да се предпишат от лекар, защото при всеки човек може да им нужда от различно нещо. Когато имах проблемът с Ния, отидох сама, защото не исках да разказвам пред дедето историята с всичките й детайли и да я шашкам още повече. Разпита ме жената за доста неща, които са важни с лекаря хомеопат и ми изписа препаратите. Тя работи с препарати на Bojron. Лекарката се казва д-р Угринова, ето линк към сайта на центъра в който работи http://www.phytolek.com/showpage.php?PageID=1
Има карта и телефони за записване. Намира се в района в който живее Сердика. В тази връзка къде изчезна тя?

# 81
  • Gabrowo->Sofia
Микки, много ми хареса най-малкият сватбар с вратовръзка  Joy и погледа на Марти, обърната към булката.... Ех, ходи ми се и на ме на сватба...

# 82
  • Пловдив
Микки, с удоволствие разгледах всички снимки, много приятна емоция Heart Eyes

Милейди, кажи къде е разковничето за хубавото настроение Wink
Аз май напоследък повече се нервя и мърморя Embarassed дали има по - голяма мърморана от мен ooooh!

# 83
aneleto разковничето против мърморенето е да си наложиш да не мърмориш  Peace иначе няма спасение...

# 84
  • Пловдив
aneleto разковничето против мърморенето е да си наложиш да не мърмориш  Peace иначе няма спасение...

ще опитам Sunglasses

# 85
вече ни9скам да се прибирам. топло ми е /милейди - да, още е жега тук/, не мога да спя на чуждо легло, пък било то и бившето мое, не мелим добре брашно с бабата/дядото - отвикнали сме да живеем заедно просто, децата са мрънкащи и ревящи - абе искам си къщата и лудият живот с всичките плюсове и минуси Confused

освен това, от 2 дни ми се върти идеята дали да не подновя второто си висше. ако мога де - че аз го бях зарязала без молба, без нищо - може и да са ме отсвирили. тъпо ли е, как мислите? на тая възраст, с 2 деца и работа до шия с нашите вечени ремонти, подобреноия и пътувания - че и да уча нещо, дето не знам за какво ми е... но пък си мисля, щом ми е хрумнало, значи сигурно има смисъл. може би някаква висша сила, а? тъй де - щом от 5 години е зарязано и сега изведнъж ми хрумва, че може би е добре да продължа, навярно има нещичко... до неделя трябва да реша - или в понеделник да драпам пак да ме запишат, или да си оставя нещата както са.

освен това, гледам тук едни хотели в гърция и се чудя ходи и ми се или не ми се ходи. всъщност, децата е добре да отидат още веднъж на море, но направо ме втриса като си помисля по тоя въпрос  Rolling Eyes

# 86
Добър вечер Flutter

благодаря за топлото посрещане Heart Eyes

Тити, преди година се записах на едно обучение от разстояние за "медико-социална секретарка", че тук е пълно с клиники и мед. кабинети. Стаж намерих много лесно - от 16 изпратени молби на 5 имах положителен отговор, но и защото е сезонът на отпуските.
 До 2 септември ще ми приключи стажът - в център за възстановяване за след оперативна намеса и т.н. Онзи ден директорката ми предложи работа(да замествам една колежка), но така и все още не ме е викнала да доуточним детайлите - дано не се е отказала.
Толкова бумащина през живота си не бях виждала и доста се бях стреснала в началото, но сега вече се ориентирам Laughing И да е жив и здрав GOOGLE Joy За четене така и не намерих време, че Поло е ужасно енергичен ooooh! Поне работа да започна.... пък имам диплома уж за инж.А снимките са от предишното градче, в което живеехме и от гостито при свекитата в Тurballe. Сегашното е малко по-невзрачно, но съвсем близо до предишното.
Доминика, Ади е чудесна - ето на тази снимка и двете сте страхотни http://www.snimka.bg/album.php?album_id=274702&pid=6984885
Майче, хубаво е да си довършиш второто висше, ама как ще намериш време?
Микки, снимките са разкошни Simple Smile
Ох все още сме затрупани с кашони, кога ли всичко ще се подреди newsm78 

# 87
Здравейте
леле мики, чудни са снимките, Мартина много ми хареса, като принцеса, а за малкия думи нямам, много сладък,
Майче, не знам как ще намериш време да учиш, аз нали уча, но в къщи нямам секунда да отворя да прочета, и каквото там ми влезе в главата това е, а ти си предцени дали ще ти е достатъчно само от слушане,
За детски побертет, нас ни тресна преди около година, лиготии ревове, всякакви екстри, и много въпроси, сега вече следи и светофарите и дава нареждане дали да се тръгне или не, лошото е че понякога гледа и насрещните  hahaha . Фазата ни в момента на питане е: това от къде го купихме, като говоря с някой, как се казва каката или чичото, къде отива, ние къде отиваме, какво ще правим, и тем подобни до побъркване,
Отделно е станала изключително стисната, егоистче голямо, това не знам откъде го усвои,
Малката ми принцеса онзи ден стана на годинка, не мога обаче да качвам разни вкусотийки и ще ви черпя по скромно

За колите в чужди не се качва, и нашата и харесва най-много, не ще и да чуе за смяна, а пък ако някой подкара нашата кола, леле какво стара, реве и пита къде отиде нашата колааааааа, защо този или тази ни я взе, и други такива

# 88
малеее, клара! много съм смотана. ама много!!!

да ти е жива и здрава зейна! да ти е бандитка, ама с акъл, и да омайва мъжете от километър разстояние! и нур така да е! и третото да е момче! и луис все така да ви гледа тринките! и в ливан, а и другде, да отидете когатоп си искате и за колкото си време поискате. и къщата да си натъкмиш, и много здраве и усмивки край вас да има. СПОЛАЙ ТИ!

искрено и от сърце се извинявам, че ви забравих. и много, много ме е срам!

# 89
majceto   Hug мерси за хубавото пожелание, а дано да се сбъдне, и ти е простено като знам какво е две диванета, нали и аз съм на туй гайле
ето малко снимки от събитието
http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=9336&AlbumId=121817

Общи условия

Активация на акаунт