"Първокласно" пазаруване :-)......

• 34 093
  • 402
  •   1
Отговори
# 210
  • Sofia
Купих раница от Метро, на Габол, за 32лв.
Ученичката ми гласува пълно доверие за избора на цвят и модел, не за друго, а защото не и се мърда от къщи. ooooh!

И тетрадки, боички, блокчета... всичко от списъка без тетрадка А5 с чисто бели листа - е, такова животно няма - откъде да търся вече, не знам. Crazy

# 211
Да ви кажа моя опит с първокласничка, наложи ми се да купувам поли и почти цялата учебна година беше с пола и чорапогащник. Оказа се, че с панталон и е трудно да ходи по малка нужда в тоалетната на клекалото.

Мдаааа! Rolling Eyes Има логика. Ще го имам предвид, благодаря за споделения опит. Hug

# 212
Добри ли са наистина раниците на Gabol, защото аз съм харесала ето тази   http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/2484 и тъй като в нашия град ги няма мисля да я поръчам от тук.

# 213
  • София
Ми в магазините казват,че ги бива.Ние също сме купили на Габол,защото ми се струват сравнително качествени,на сравнително разумни цени.А иначе времето ще покаже Wink

# 214
Нашата е с един голям, един с една идея по-малък и още по-малък+от страни два малки. Мисля, че е удобно големите да са два, за да може нещата по физическо да са в отделен джоб.

Благодаря! С два големи джоба наистина ще е по-удобно, днес ще ходя да разгледам. В Джъмбо дали има хубави раници? Тетрадките и всичко останало, ако се купи от Метро по-евтино ли излиза, от книжарниците? Дали си струва да ходя чак дотам? newsm78

За дрешките, за първия ден, и аз много се чудя. Дънково костюмче, поличка и сако, би било страхотно, и аз ще търся.

# 215
И аз много се чудя за дрешките за първия учебен ден newsm78
Засега съм харесала това http://www.smenzamen.com/product_reviews_info.php?products_id=37 … mp;reviews_id=370      http://www.smenzamen.com/product_info.php?products_id=3764 
Още незнам

# 216
 Aз моя ще го водя в Том Тейлър да му сглобяват тоалета, то тук в Бс нищо интересно по така няма. Crossing ArmsА там гледах симпатични спортни ризки, никога не съм му обличала риза. newsm78

# 217
Ji пусни после снимчица на тоалета.И аз още нищо не съм им взела, единственото купено нещо са едни маратонки на Наик ,но след малко излизаме за раничка на първокласничката. После ще пусна снимка(само да вземем де),а на баткото миналата година му взехме на АДИДАС и смятам и тази година да кара с нея ,тя не е мръднала.

# 218
  • София
ZuzyM тоалета, който си хареса е много хубав Simple Smile
Ji има разлика от спортна до спортна риза, но по принцип ризите се водят официално облекло или ако е спортна полу-официално.

На Дияна още нищо не съм и сглобила като тоалет. Явно ще е беличка Simple Smile

# 219
В Джъмбо има много раници, за всеки джоб и с всякакви герои.

# 220
 Аз под спортна разбирам такава дето върви с маратонки и дънки.Щото не сме фенове на обувките. Grinning
Аника81, ще пусна, но това ще другата седмица, че в момента децата не са в Бс, пък искам да меря как стои, че не ми се рискува. Simple Smile Пък може и да му харесам нещо друго, Grinning
 Давайте и вие снимки на манекенчетата. Laughing Да споделяме идеи. Simple Smile

# 221
  • нейде там, където ....

Къде е това? Не че не съм набелязала неща, ама . . Мислех, че в началото на септември има в НДК "Всичко за ученика" или нещо подобно, но не видях сега такова мероприятие в календара им. Sad Предишни години и за малчовци под 7 години имаше доста неща.

# 222
  • Ланкър, планините Овнерог

Къде е това? ....

Бул. България до Била

Ровейки се в Продавалника, попаднах на нещо готино, момчешко. Ето го. Струва ми се идеално като за първия учебен ден( с някакъв сив/черен спортен панталнон с много джобове......)Пич.

Последна редакция: вт, 26 авг 2008, 19:42 от Гита Ог

# 223
Момичета, а виждали ли сте тетрадки с Карибски пирати? Или нещо за обличане на тетрадките с тази тема... ooooh!

# 224
В Джъмбо имало голямо разнообразие, и аз бях тръгнала натам. Обаче минах преди това през една голяма и заредена книжарница и напазарувах оттам, всичко, за максимум 30мин., с избирането на раница, несесер, и картинка за всяка тетрадка. Laughing Купих за всички тетрадки прозрачни подвързии. Баш за карибски пирати не погледнах, понеже имам девойка. Ама сигурно има и такива. Взехме и етикети, ок. 20 бр., пак с картинки. ooooh! Въобще от тая шарения, как ще се съсредоточат да учат, не ми е ясно.

Общи условия

Активация на акаунт