"Първокласно" пазаруване :-)......

• 34 073
  • 402
  •   1
Отговори
# 225
  • Ланкър, планините Овнерог
Момичета, а виждали ли сте тетрадки с Карибски пирати? Или нещо за обличане на тетрадките с тази тема... ooooh!

В магазина при нас с раниците  Mr. Green със сигурност има. Мисля, че са с тесни/широки редове.

Сега остава да ми кажете къде има тетрадки с големи квадратчета  newsm78 У наш'то магазинче нЕма такива(само с малки)

# 226
Аз днес купих, без проблем, ама това е книжарница в Гоце Делчев, сигурно ти е далеч. Сигурна съм, че и в книжарницата до нас има, ако имаш сериозен проблем, казвай, да ти купя. Hug

# 227
От Метро взех и с големи квадратчета и с широки и тесни редове. Но са със Спайдърмен. Имаше и Мечо пух. Гледах само за момчета.

# 228
  • Sofia
В Метро тетрадките излизат по 18ст., опаковани са по 15 бр. с по 24листа. Взех и блокчета А4 - 10бр. за 3.00лв.

# 229
Аз мисля, че купих по 10 тетрадки за 2.20 лв. Тези, за които писах по-нагоре.

# 230
Метро не ми е вариант. Утре ще скокна до Кауфланд. От момичето в магазина останах с впечатление, че едва ли не няма такива, а явно не е мисия невъзможна. Как щях да се мина, ако имаха налични-при тях 1бр. тетрадка е 0.60лв(картинки на Дисни  Crazy)

# 231
http://prikachi.com/files/314394o.jpg

Ето го и нашия избор на раничка, на мен лично ми хареса друг модел но не можахме да се разберем с бъдещата първокласничка   Crazy

# 232
Хихихи Аника81 и нашата девойка си е харесала тази,но още само обикаляме и зяпаме.А иначе ми харесва и на мен сладурска е .Но се опасявам,че сега като пътуваме из други градове може да хареса нещо друго и затова не бързам.

# 233
  • в зоната на здрача
Аника81,
на мен много ми харесва раницата. Peace

Сега..да разбирам ли, че трябва да търсим тетрадки между 0.18 и 0.25 стинки за колко листа-24. newsm78

# 234
  • Варна
Ние стигнахме до маратонки,обувки,гуменки... Ако някоя мама от Варна сподели какво е взела и откъде ще съм много благодарна  Praynig Praynig Praynig

# 235
  • София
Искам да питам за тетрадките от списъка-има ли изискване и за броя на листата?

# 236
  • София

Сега остава да ми кажете къде има тетрадки с големи квадратчета  newsm78 У наш'то магазинче нЕма такива(само с малки)[/b]

Само незнам защо търсите тетрадки с големи квадратчета newsm78 в нашия списък са с малки,а и питах една приятелка която е начална учителка и тя ми каза-малки

# 237
  • в зоната на здрача
В нашия има тетрадки с малки квадратчета- 10 бр.
и отдолу има и тетрадка с големи квадратчета-1бр.,за какво ще им е не знам.
Дори имаме и тетрадка с бели листи-малък формат-1 бр... Thinking

# 238
  • нейде там, където ....
Аз съм накупила една камара тетрадки, по 10 ст. със шарени корици, от едно магазинче зад спирката за София прес. С малки, с големи квадратчета, тесни и широки редове, само широки . . малък и голям формат. . за упражнения, за домашни, за в клас . . всякакви има. От София прес купих пакет хартия за принтер. Навсякъде я има, де. Става за всичко. Тетрадки с бели листи съм виждала в Кауфланд.

# 239

Сега остава да ми кажете къде има тетрадки с големи квадратчета  newsm78 У наш'то магазинче нЕма такива(само с малки)[/b]

Само незнам защо търсите тетрадки с големи квадратчета newsm78 в нашия списък са с малки,а и питах една приятелка която е начална учителка и тя ми каза-малки

Защото това ни искат. Днес купих от Кауфланд.

Знаете ли дали има детски тънки чорапогащници в телесен цвят? Не съм виждала май.

Общи условия

Активация на акаунт