Биричка, картофки, плаж - за ВАРНЕНКИ не са мираж!

• 18 868
  • 289
  •   1
Отговори
# 105
Мерси за поетичния поздрав, Daninka! newsm74

малей, туй за родилното на Окръжна, въх мари Божкей - както викат бабките #Crazy, тоя не е в ред да го затвори! Наистина е лудница там, раждат нон-стоп, нали бях 9 дни и правих тегел след тегел по коридоря.. не бях очарована от "лукса", не ми е това разбирането за болница и стерилно родилно отделение.. но предполагам там важи лафа - с толкова пари - толкова. Иначе персонала е избиран с конкурс в добрия смисъл - всички са мили и шеговити, от санитарката до лекарите.. е с 1-2 изключенийца, но всяко стадо си има знаете какво  censored

аз днес се разходих хем с приятелки, хем с мъжо..прибрахме се по нощите от Морската, ама то задух ужасен.. наруших малко ограниченията, ядох Raffy, после 1 "топла царевицааааа..." и вкъщи студено пъпешче пред "Смотаняци 1".. и туйто.. преди туй салата в 17ч, а преди нея мляко с мюсли към 11ч..
абе не ги смятам, ама май ги намалям калорийките..да видим кога и кантара ще го признае, аамаха! newsm78

# 106
За пореден път този некадърник Жан Доревски главния лекар на окръжна болница се гаври с персонала #2gunfire
Майка ми работи там 18г.но откакто този дойде на директорския стол всичко тръгна с главата на долу #Cussing out
А снощи по новините едната от акушерките която интервюираха Росица Грубак беше моята акушерка и искам да ви кажа че ако на беше тя щяха да ме сложат по спешност под ножа ooooh! абе с две думи обстановката нее лукс на пък персонала е супер Peace ама ето ти отношение и като се има в предвид че отделението е винаги пълно ooooh!но от този само лоши неща се очакват #2gunfire

# 107
добро утро,ние сме от ранобудните в7и 20 се кукна,мъньо Crossing Arms рано ще сме в морската,
желаещи за разходка? Rolling Eyes

# 108
Добро утро!
Ние сме за разходка, така че Вале ще се видим след малко  Mr. Green

# 109
..

Последна редакция: чт, 14 авг 2008, 11:07 от synni

# 110
  • морето и сините вълни :)
Охх мойто диване не спа тази нощ и съответно и аз.Ся го мъчат страничните зъби-естествено и аз се мъча с него че да ми е по гадно ooooh!
Събуди се в 4-люлях до 5 накрая го цопнах при мен на леглото и заспа.Събуди се в 6 -и още повече избеснях ooooh!Облякох го и го цопнах в кошарата а аз най нагло си легнах да спя Mr. GreenСпах до 7,20 а той овършал яко.Хвърлял играчки,памперси квото му падне-как не ме е уцелил с нещо незнам,дето така съм го изоставила hahaha.
направо от сега ме боли главата ooooh!
и уж отказва предиобедния сън и ей го на сега спи Sick
лек ден  bouquet

# 111
Май4ета,гледахте ли новините - до месец ще се реши дали ще затворят родилно отделение в ОКРЪЖНА БОЛНИЦА !!!  newsm09майка ми е акушерка там и днес бяха при главния шеф,имаха искания за по- добри условия на труд/ демек да осигури раб.облекло,/ и по- високи заплати ,а той им казал - търсете си другаде работа,аз ако искам ще го затворя

Аз изобщо не вярвам да се стигне до затваряне на отделението.От друга страна жените са си прави да искат повече пари ,но пък Доревски в официалното си изявление до медиите написа -не да си търсят друга работа ,а просто че разполагат с определен бюджет от който мърдане няма.Имаше едни цитирани суми за заплатите около 500-600 лева ,което според мен е цифрата ,в, която масово се вписват повечето работни заплати в страната.

За пореден път този некадърник Жан Доревски главния лекар на окръжна болница се гаври с персонала #2gunfire

Е с това съм съгласна напълно Peace

сега една лична  молба-АКО НЯКОЙ ИМА КООРДИНАТИ НА НЕДЕВОЛНИ АКУШЕРКИ ЖЕЛАЕЩИ ДА ГОВОРЯТ ПРЕД КАМЕРА-МОЛЯ ДА МИ ДАДЕ НА ЛИЧНИ.ДНЕС ИМАМ ЗАЯВКА ОТ СОФИЯ ЗА РАЗШИРЕН РЕПОРТАЖ ПО ТЕМАТА.

# 112
Безобразие е това което се случва в Окръжна болница. Толкова много майки искат да раждат точно защото персоналът е страхотен, а на тъпанарите не им пука #2gunfire

# 113
Мда, акушерката Грубак също е много весела и свястна, на предварителния преглед ми беше заедно с др Славчев. А за него само хубави думи мога да намеря. Заедно с др Якоб, те са най-готините доктори там. Поне за мен.Защото са внимателни и любезни, нямат изкривено чувство за хумор, не се държат надменно, не са алчни. Абе с една дума са ЛЕКАРИ, каквито трябва да бъдат всички, положили Хипократовата клетва. Naughty

Аз и днес ще пропусна Морската, че ме викат в офиса  hahaha * не могат без мен.. за тъпото ISO..барабар с Александър..после ще видим и родата, че са наблизо и .. то мина деня. К'во сготвихте днес?

# 114

hahahaдиня със сирене!!!

# 115
И аз съм много доволна от Окръжна. Не са идеални условията, но като се има в предвид при какви условия родих баткото преди повече от 15 год... си беше направо хотел. А за шефовете - може би ги избират с конкурс за отношение към подчинените Sick. В последните 6 год съм имала шеф и шеф и правя разлика. daninka, дано си намериш такива, на които им е завряло под шапката. Младите сестри знаят английски, търсят се в Европа и бягат от щастливите 500 лв, които са само на кнга предполагам, а не на банкомат. И от опит знам, че не толкова сумата те яде ежедневно, колкото отношението на началството...
нейсе..., тук е 20 гр., духа, вали. Здраво ме лепва депресията вече. Или ще се връщам, или "Мента, глог, валериана". Трябва ми работа, хора, за да не полудея.

# 116
Или ще се връщам, или "Мента, глог, валериана". Трябва ми работа, хора, за да не полудея.
:35: JoyАко си пийнеш от тази  hahahaнапитка ще се превърнеш във сто процентова любимка на всички котки наоколо!!! Hug

# 117
  • Варна

Момичета, да ви питам - от къде мога да купя комплект кристални чаши ?

Ако искаш да са стилни и луксозни в магазина" Наш дом"на Мария Луиза -след Донатело!!Има много красиви неща там ,но цените са доста височки.
А иначе сигурно има още десетки места по центъра и пазарчетата  с изгодни предложения!!!

Данинка, много ти благодаря за инфото. Ходих и даже си харесах един комплект   bouquet

А за положението с акушерките в Окръжна в момента - нямам думи просто. доколкото четох заплатите  им сега са около 330 ЛВ. с нощните и всичко останало. Това е смешно. При тази отговорност, която носят. Моята акушерка беше Симеонова и съм много доволна от нея. Надявам се да се стигне да някакъв компромисен вариант.

# 118
Нали ще строят нова болница в двора на Окръжна може би затова закриват Родилното newsm78
И все пак си е пълно безумие според мен да закриеш 1 що годе читава работеща система, за да хвърлиш пари по нещо,което  е само проект за сега ooooh! Thinking
То и без това няма избор къде да раждаш, ами те сега съвсем ще се оплетат нещата #2gunfire Sick

# 119
Няма котки и кучета, които да скитат безпризорни и да ровят в боклука. Те и да искат не могат, защото казаните им са като гарсониери с капаци, които са затворени заради вятъра. Хартията, стъклото, металът се събират отделно в контейнери с дупки, колкото 1 човешка длан. Амбалажът от бирката се предава на машина в супера, тя ти пуска бележка, с която ти сторнират от цената на покупките.
Ама тихо като в гробище и сКУКА, от която Ивка ще изКУКА. #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт