Биричка, картофки, плаж - за ВАРНЕНКИ не са мираж!

• 18 864
  • 289
  •   1
Отговори
# 90
iv4ok радвам се да те *видя* Hug

Ето ви интересна информация http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=321552.0
Аз лично съм много доволна от решението на кметЪ Mr. Green

# 91
Ивкее заряза ни ти, да си вееш дупето в Дания.....кажи как сте там? Хубаво ли е, доволна ли си, какво е усещането да си с мъж отново  Laughing

# 92
Така е, само че по ЗК не се бие Тетраксим, а Имовакс /в крачето/ + Инфанрикс /в ръчичката/, т.е. има още една разлика - две убождания Peace.
аз точно поради тази причина купих Пентаксима, че ми беше жал Rolling Eyes

Голяма сладурка малката Heart Eyes

# 93
сватята днес ще те видя ли в морската Thinking

# 94

Ето ви интересна информация http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=321552.0
Аз лично съм много доволна от решението на кметЪ Mr. Green

Аз също подкрепям инициативата на кмета.Друг е въпросът ,че търговците ще вдигнат олелия до бога. Сега очакваме реакции от недоволните .....дай боже да спретнат нЕкое протестче Mr. Green

# 95
DZ и аз писах в темата. Дай боже повече такива хубави идеи. Например, най-после да го видя този "паяк" как вдига лъскави джипове от велосипедните алеи #2gunfire

Begbie мерси Blush

# 96
[Например, най-после да го видя този "паяк" как вдига лъскави джипове от велосипедните алеи #2gunfire

ама как така Shockedтова са специалните безплатни паркоместа за скъпите возила на социално слабите им водачи  Mr. Green...вие не знаете ли!!!ЕЕЕЕЕЕЕЕЕ колко сте изостанали с материала.... Joy

# 97
Тя хубаво беше предложила една мама да им оставяме на такива "социално слаби водачи" по един препълнен памперс на чистачките като честитка за "умното им решение" Stop

# 98
Тя хубаво беше предложила една мама да им оставяме на такива "социално слаби водачи" по един препълнен памперс на чистачките като честитка за "умното им решение" Stop

Joy Sick Joy

# 99
DZ и аз писах в темата. Дай боже повече такива хубави идеи. Например, най-после да го видя този "паяк" как вдига лъскави джипове от велосипедните алеи #2gunfire

Ами някой трябва да звънне на паяците да ги уведоми Wink

# 100
Вижте какво прекрасно нещо е написано от Мадлен Алгафари.Малко е извън темата-паяци-памперси и ежедневните неща....ама е готино!!!

ЛЮБОВ ОСТАРЯ ЛИ?

Душата ти крещи за помощ.
Не я ли чуваш?Оглуша ли?
Устата ти мълчи греховно.
Кого наказваш?Полудя ли?
Очите гледат ме любовно.
Не ги ли чувстваш?Ослепя ли?
Устата пак мълчи греховно.
ти мене гледаш!Не разбра ли?
Ръцете ти летят към мене.
Не ги завързвай!Оглупя ли?
Страха обичам даже в тебе!
Разбра ли ме?Ева ли

Поздрав за всички с поетична душа!! Heart Eyes

# 101
# 102
ще гледам да се домъкна Mr. Green

# 103
ще гледам да се домъкна Mr. Green

bouquet

# 104
Май4ета,гледахте ли новините - до месец ще се реши дали ще затворят родилно отделение в ОКРЪЖНА БОЛНИЦА !!!  newsm09майка ми е акушерка там и днес бяха при главния шеф,имаха искания за по- добри условия на труд/ демек да осигури раб.облекло,/ и по- високи заплати ,а той им казал - търсете си другаде работа,аз ако искам ще го затворя отделението....представяте ли си????? smile3515 newsm11
а там е пълно,майка каза,4е едвам смогват да обслужват ,защото вси4ки  сестри и акушерки напускат...;-( така 4е си правете сметка къде ще раждате...да не идете и да го няма отделението...
  doctor newsm50

Общи условия

Активация на акаунт