Биричка, картофки, плаж - за ВАРНЕНКИ не са мираж!

• 18 751
  • 289
  •   1
Отговори
# 195
Добро утро и от мен.

Моята дребосъчка има малки косъмчета кръв в акото, а като цяло се чувства добре и си яде(само на кърма е) ходихме при педиатърката и тя каза да я наблюдавам и ако продължава да се консултирам с гастроентеролог . Ужасно съм притеснена , вие имали ли сте такъв проблем?
Ако някой има координатите на добър гастроентеролог , който преглежда и бебета, може ли да ми даде

# 196
Мацки излизам, че имам работа и после за храната, ако някои ще ходи в градинката на МУ,ще се видим там Mr. Green

# 197
Бобченка Heart Eyes

добро утро Hug

Теди в4ера беше само на мляко,днес ще пробвам пюрето на обяд да му дам Rolling Eyes не му давам никакви лекарства,само на хомеопатичното против повръщане е Peace ох дано се оправи скоро Praynig

Саши добре дошла Heart Eyes

за рд на малкия май ще го отменя,да оздравее хубаво и тогава ще го направя Tired
Морска, пожелавам бързо оздравяване на Теди.
Моя батко като беше по-малък много го моряха тези вируси и знам, че не е хубаво да се захранва бързо, така че ако искаш изчакай с пюрето. Щом АМ му понася по - добре е да е само на мляко.

# 198
аз и днес ще го оставя на мляко,малко пюре ще му дам Peace

# 199
Здравейте милички  Hug

Естествено за ще съм в градинката до МУ  Mr. Green

Добро утро и от мен.

Моята дребосъчка има малки косъмчета кръв в акото, а като цяло се чувства добре и си яде(само на кърма е) ходихме при педиатърката и тя каза да я наблюдавам и ако продължава да се консултирам с гастроентеролог . Ужасно съм притеснена , вие имали ли сте такъв проблем?
Ако някой има координатите на добър гастроентеролог , който преглежда и бебета, може ли да ми даде

Добър специалист е д-р Георгиева  Peace Знам го от личен опит  Mr. Green Водих при нея дъщричката ми когато беше на 3 м. но с друг проблем. Преглежда сряда и неделя в частна детска клиника на ул. Ген. Гурко 79, тел 611 116. Дано да ви помогне и на вас и да не е нещо сериозно  Praynig

Саши хайде бе мацко  Hug то беше почивка, то беше чудо  Joy Липсваше ни много вече  Heart Eyes

# 200
Благодаря Pets, записах час за сряда за д-р Георгиева, дано да не е нещо сериозно,  ....

# 201
Добър специалист е д-р Георгиева  Peace Знам го от личен опит  Mr. Green Водих при нея дъщричката ми когато беше на 3 м. но с друг проблем. Преглежда сряда и неделя в частна детска клиника на ул. Ген. Гурко 79, тел 611 116.
Аз също съм доволна от нея Peace Преглежда и вторник следобед в терапията по здравна каса.Но часове се дават много напред и честно казано съжалих че не отидох в частния кабинет.Пред кабинета беше пълно с роми  Rolling Eyes И те са хора ама предпочитам там където си водя детето да не чакам с тях на една опашка ooooh!

# 202
  • ВАРНА
Здравейте.Каним се отдавна да се впишем в вашата темичка,но все време не остава от разходки.Приятен ден на всички.

# 203
Вале, зареди се с търпение и не се шашкай като мен ooooh!
Ще мине Hug
За пюрето на обяд не бързай...ние се захранвахме постепенно, защото ако изкара няколко дни на мляко, после можеш много лесно да натовариш стомахчето без да искаш Sad

Саши, айде бе Heart Eyes Прати ми моля те координати на твоята хомеопатка, че моя го уволних Mr. Green
Добре дошли на новите мами welcome

# 204
Деси,само в4ера беше цял ден на мляко,сега ще му дам малко пюре и после продължаваме на мляко,да видим как ще го понесе,преди малко пи  вода не е повърна,но не е и късно де Mr. Green

# 205
Деси,само в4ера беше цял ден на мляко,сега ще му дам малко пюре и после продължаваме на мляко,да видим как ще го понесе,преди малко пи  вода не е повърна,но не е и късно де Mr. Green

онези свещички хомеопатичните слагаш ли? newsm78

А бе да попитам, на рамената на Ема се появи ужасен обрив, предполагам от топлото, но виждам, че се разпростанява по ръчичките Tired
Мажа го със Здраве, ама не завяхва, някакви предложения?

# 206
не ,не му слагам ве4е от тях давам хомеопати4но гранулки против повръщане Peace

а за обрива,не знам и Теди има,но неговия е от топлото Peace

как седи обрива на ситни петънца,на плюски newsm78

сетих се , с на Попова крема мажа при обрив4ето от топло,преди мажех с фенистил гел,но не му помагаше особено,а на Попова много добре му действа Peace

# 207
[А бе да попитам, на рамената на Ема се появи ужасен обрив, предполагам от топлото, но виждам, че се разпростанява по ръчичките Tired
Мажа го със Здраве, ама не завяхва, някакви предложения?
При Виктор също излиза така от време на време ,каго стане много горещо и е само по откритите части на ръчичките и крачетата.Започнахме и на обяд да му правим една баня ,освен вечерната....така изчезват.

# 208
не ,не му слагам ве4е от тях давам хомеопати4но гранулки против повръщане Peace

а за обрива,не знам и Теди има,но неговия е от топлото Peace

как седи обрива на ситни петънца,на плюски newsm78

сетих се , с на Попова крема мажа при обрив4ето от топло,преди мажех с фенистил гел,но не му помагаше особено,а на Попова много добре му действа Peace

ами как да обясня newsm78.на едно място струпани червени пъпчици, колкото монета от два лева. Как се казва кремчето? аптеката къде се намира??

Данинка  bouquet, и аз вчера й правих баня следобяд Crazy Flutter

# 209
  • морето и сините вълни :)
хммм ,аз монета от 2 лв не съм виждала hahaha hahaha hahaha hahaha
Влади също има ситни пъпчици по раменете,но аз знам че е от топлото.така му се появяват

Общи условия

Активация на акаунт