Отговори
# 585
Последно - кога ще е протеста?

Ако не е на 27 - сме там!  На 27  с децата сме пред "Ив. Вазов" на похода с-у рак на гърдата.

# 586
  • нейде там, където ....

Ако не е на 27 - сме там!  На 27  с децата сме пред "Ив. Вазов" на похода с-у рак на гърдата.

За там трябва ли предварително записване някъде или там на място нещо ще се пише и брои?

# 587
  • София

И аз ...

jd, не трябва предварително записване, надявам се и децата да броят

# 588

Извинявам се за off-а но няма нужда от предварително записване. Ако искаш, можеш да се регистрираш в сайта. 

http://www.otlubov.com/

http://www.bg-mamma.com/site/content/view/1231/

# 589
И каква е целта на регистрацията, понеже и аз смята да участвам в протеста, но като гледам статията от тоя сайт и другия сайт който е посочен, са на различни теми от тая.

Последна редакция: чт, 25 сеп 2008, 13:32 от Ангел Нейчев

# 590
Nedovolnata - кой ще ни чуе, през почивните дни Simple Smile
Мисля че през седмицата е по-добре Simple Smile

Ако се организира през седмицата, за мен специално е абсурд да дойда. Няма кой да ми гледа децата, няма и кой да ме докара и върне обратно, ако тръгна с тях.

ей това беше основното оправдание на миналия провален протест.Все едно с влак ще идвате, нали сте в София, не сте в Каспичан?И ако сме с децата-още по-добре ще е, защо ще ги оставяте Някъде? newsm78

# 591
To и моите няма кой да ги гледа! Затова имам крещяща нужда от градина, затова навсякъде ходим в комплект и на протеста така ще дойдем!

# 592
  • София
Nedovolnata - кой ще ни чуе, през почивните дни Simple Smile
Мисля че през седмицата е по-добре Simple Smile

Ако се организира през седмицата, за мен специално е абсурд да дойда. Няма кой да ми гледа децата, няма и кой да ме докара и върне обратно, ако тръгна с тях.

ей това беше основното оправдание на миналия провален протест.Все едно с влак ще идвате, нали сте в София, не сте в Каспичан?И ако сме с децата-още по-добре ще е, защо ще ги оставяте Някъде? newsm78

Защото аз примерно ще съм на работа и за да отсъствам трябва почивен ден да си взема, ако ще  протеста да е 30 мин.
Не знам кой ще ми го даде този ден предвид това, че току що съм се върнала и вече ползвам платена отпуска за свикване на малката в яслата. И въпреки че аз в момента съм с решени проблеми, смятам че трябва да подкрепя.

# 593
Защото аз примерно ще съм на работа и за да отсъствам трябва почивен ден да си взема, ако ще  протеста да е 30 мин.
Не знам кой ще ми го даде този ден предвид това, че току що съм се върнала и вече ползвам платена отпуска за свикване на малката в яслата. И въпреки че аз в момента съм с решени проблеми, смятам че трябва да подкрепя.
Съгласен съм че е трудно да се излезе от работа ей така, но все пак да не забравяме че каузата си заслужава. Има време всеки да договори нещо с работодателя си. Не е лесно, но и те хора и проявяват разбиране.

# 594
Оправданията са като дупетата-всички ги имаме.Сори, това е мнението ми.Навремето Червената Шапка ме попита-що така песимистично-ми щото знам готовите отговори.Те и бакшишите на работа трябваше да бъдат, ма посред деня задръстиха града.
И аз работя.И двете деца от бебета ги давам, за да работя.Защото Трябва, хляб ядат.Ако не ходя на работа-няма хляб.Ама за да ходя на работа-трябва ясла.Убедена съм, че всеки работодател, ако си иска кадъра ще освободи служителя.Друг вариант е да ви предложи корпоративна градина. LaughingТрети-да ви уволни под предтекст.Сами си вадете изводи.
И аз не съм особено щастлива от факта, че всичко ми съвпада септември-и очни и тръгване на ясла на малката съшрпвпдено с прединфарктни тичания за изследвания, в промеждутъците-И на работа и тичане да прибирам дете на обяд, защото Още Нямат Легла, за да ги сложат следобяд да спят.Ами това е този месец, другия-ще е по-добре.А ако го нямаше този вариант??????????

# 595
  • гр.София
 Все ми е едно кога ще е протестът. Само после да няма оправдания "-Ама,аз в събота и неделя ходя на село(вилата) Wink."

# 596
о да, това беше другата реплика, да, хахахаха Laughing

# 597
  • нейде там, където ....
Аз нямам проблем да изляза в работен ден. Но трябва да отработя отсъствието си, за сметка на времето, прекарано с децата ми, което е неприемлив за мен вариант. По-напред мотивирах предложението си за протест в почивен ден. Мотивирайте протеста в работно време. Освен, че за някой от организаторите е най-удобния вариант.

# 598
Да попитам, за коя дата последно ще е протеста, понеже вече се обърквам. Ще дойда, само дата да знам Simple Smile

# 599
  • София
От написаното последните страници направо яд ме хваща. Направо не мога да ви разбера.
Аз ще дойда с трите деца и то пеша, ако трябва ще прекося цяла София.
Протеста в почивен ден за мен е безсмислен; никой няма да ни обърне внимание

Общи условия

Активация на акаунт