Кипърско мечтание, огряно от българско сияние. (11)

• 15 157
  • 292
  •   1
Отговори
# 225
Добър ден и от мен!
Закусчицата дето сте я сервирали добре ми дойде и на мен:) нали все гладна се събуждам Embarassed
Муци,голямо благодаря за полезната информация  bouquet
Весел ден на всички Hug

# 226
Здрасти момичета. От както с мъжа ми се разбрахме че ще се връщаме там ми е още по-тежко. Кипят в мене едни такива чувства, които бях притъпила що годе докато не знаех колко още ще сме раделени. Чак сега се включвам защото по незнайно каква причина не получавам уведомителен имейл за нови отговори по темата. След малко ще ви пусна един линк с една тема от снощи с случка, която беше черешката на тортата. В момента имам черно пред очите. Блонди щеш нещеш депресарската позиция временно поне ще е заета от две.  Иска ми се всички да са щастливи искам обаче уви не става. Не винаги човек може да заповяда на сърцето си...

# 227
Здравейте момичета!!!Извинявам се предварително че така нахълтвам в темичката ви,но ми стана мно0го интересно това форумче...причината е че скоро заминаваме в Кипър с моето слънце и другата е че правим(по-точно след няколко месеца ще правим) опити за бебче,тъй като преди 2 месеца направих спотанен аборт и трябва да поизчакаме малко-следователно надявам се в бъдеще и аз да съм като вас Кипърско мамче Laughing и ще се радвам да бъда сред вас и да ме приемете във вашета темичка!
Лек и приятен ден на всички мамчета и коремчета!!!

# 228
и като новобранка редно е да ви почерпя:

# 229
Привет Драги момичета  bouquet

Бебишок
добре дошла! Веднага сме спечели с това коктейлче миличка  smile3521

Момичета,имам чувтсвото,че някой ме е оручасал...то климатика,то тока,то грила,а днес гръмна каната за вода и леко ме поизгори...добре че бях с анцунг,та бързо го събух и леко съм изгорила глезена си. Мажа се с разни мазила за изгаряне,дано не остане белег...

Муцка,
браво за инфото!

Маатете, обърни гръб на лошите мисли! Ако нещо ме е накарало да се боря след идването ми тук в Кипър е това,че винаги гледам на всичко положително! Нагласата е важната! Вярно,не са ти се случили много хубави нвща тук,ама всичко ще бъде наред-ще дойдеш при любимия,всичко лека полека ще е наред!
Всичко ще си дойде на мястото,само се дръж. Животът какво ли не не поднася,а ти трябва и на доброто и на лошото да гледаш по един и същи начин,за да успееш. Аз отдавна да съм се прибрала,ако мислех отрицателно.
Така че горе главата момиче! Ще се справиш!

Кате,
не знам за доматите,ама мама беше на една диета- ядеше всеки ден закуска,обяд и вечер Нестле Фитнес...за един месец-4 кг.

Ха да видим как ще се изкъпа с тая рана сега... Weary
До по-късно...

# 230
За това ви споменах по-рано днес.http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=325980.0

# 231
  • Larnaca, Cyprus
бебешок добре дошла при нас   bouquet....дано скоро да успеете с втори опит и да гушкате едно сладко малко бебче не след дълго.... Heart Eyes....а коктейлчето е сууупер нали е безалкохолноооо....щото ние напоследък малко попрекалихме с момичетата Drunk Drunk hahaha
маатете прочетох за проблема ти но ще ти отговоря тук надявам се да не се сърдиш... Mr. Green....просто не сте си опекли работата с мъжът ти и сте позволили да ви използват... Mr. Green..щом си го знаете какъв е използвач е трябвало да си подготвите и договор за покупко - продажба и евентуално при неполучаване на парите там в да кажем едномесечен срок договора да не се счита за валиден Peace....нооо понеже вече е късно за това след полУчаване от пълномощното от мъжо аз лично бих препродала колата за колкото може за толкова на друг човек.... Peace...успех ти пожелавам и не се притеснявай жалки хора ще има винаги те определено не сполучват в живота и обикновенно правят всички около тях нещастни а пък един ден когато имат нужда от някого около себе си просто ще си останат сами Sad Sad
люсиенче не мисля че си карък просто ти падат бУшоните ....логично би трябвало да падат т.е. да се включва някакъв предпазител но явно хазяина не е сложил и по тази причина ще ти гръмне всичко наред ако включваш повече от два електрически уреда плюс климатика в същото време......а пък като си помисля сигурно имате и общ ток със съседа което ме навежда на мисълта че и той евентУално включва във същия момент повече от два уреда плюс климатика и тогава newsm81
какво може да се направи един електротехник ще извикате да ви сложи бушонче с по голям обхват на електро енергия ....работата е точно за две минути и е работа за хазяина... Twisted Evil

момичета отивам да преспя децата и май и аз с тях ....айде до утре.... smile3507 smile3507 wavey

# 232
Кате аз друго реших. Ако както обеща, се обади до средата на другата седмица да ми даде парите ще ида да си ги взема, ако ли не няма да го закачам повече. Всеки сам си носи греховете. Има Бог и той вижда и на никого длъжен за добро или за лошо не остава. Казвам го от личен опит. Добре, че днес говорих с една съфорумка, която се познавам е отдавна и винаги, когато съм имала проблем е била насреща, та тя ми го напомни. Така ще постъпя и няма да тая горчивина в сърцето си.

# 233
  • София
Maatete, не омаловажавам проблема. Такава постъпка е отвратителна. Ще пиша тук направо.
Не си струва да си тровиш нервите по няколко причини:
1. Адвокат не ти трябва, защото собствеността не се прехвърля с пълномощното и можеш да го анулираш по всяко време.
2. Както са те посъветвали и другите момичета прибираш колата някъде, така, че да няма достъп свекър ти до нея.
3. Честно казано не разбрах за какви пари от 100 лева говори свекър ти. Все пак става въпрос за неговото внуче.
Предполагам парите ви ги е плащал на ръка и дори няма доказателство за това. Нищо не може да направи ако решиш да анулираш пълномощното и си вземеш колата, та и пари не му върнеш.
Едва ли имате някакъв договор, но дори и да имате все тая.
Ако ти си собственик на колата, но е придобита след брака, трябва една декларация за съгласие за продажба от мъжа ти.
Пускаш автомобила да се продава , било то във вестник или в mobile.bg.
Продаваш колата, теглиш му една как си знаеш и си заминаваш.
Аз ако съм на твое място не бих му дала и стотинка обратно.

Относно погасителните вноски за кредита, можете и от Кипър да превеждате. Така,че за какво му оставяте пари за това тук то на куп?Освен това ако сте ги имали предварително,може спокойно да си внасяте накуп и да не мислите за това поне за няколко месеца. Ако платите над 1000 лева имате право и да искате преизчисляване на погасителния план дори.

И като не е платил колата от къде накъде ще я кара пък и претенции за дневна надница ще има.

Ако за всичкото време ти плаща поне половината от нормалната сума за наемане на кола под наем ще има да плаща поне още година.
Ей, аман от тарикати, ама ти не му се давай!

Лусиенче, ходи да палниш една свещичка и квото лошо има да си отиде! Дано не си се изгорила много!

Бебишок, добре дошла и благодаря за почерпката.
Ако искаш можеш и да се регистрираш.

# 234
  • София
А, писали сме заедно!
Ами аз се изказах по въпроса, но разбира се постъпи
както решиш!

Спокойна нощ на всички! smile3524

# 235
Оооххх, най-сетне се добрах до компа...
Понеже до към обед видях, че Лорка се стабилизира, но все едно ще си стоим вкъщи.., та хукнах да купя домати да правя зимнина... Абе кво да ви кажа - мойта работа "луд умора няма"... Та следобяда първо взех, че я изведох госпожицата на разходка за около час - да я лъхне свеж въздух.., след което като запретнах ръкави ----->
мий буркани и домати, мели, пълни, стерилизирай... втората партида още се вари.., ама аз вече съм ей така --->

бебешок, добре си ни дошла в темичката! На това твойто се вика подобаващо представяне Mr. Green - за коктейлчето говоря, ох, супер е!

Люсиенче, много кофти поредица от инциденти наистина... Sick  Надявам се изгарянето не е сериозно и ще затихне с мазилата, но ако нещо вземат да се явят мехури или знам ли какво друго /нямам опит с изгарянията/, тичай на лекар!

Маатете, много грозна история... #Cussing out... А най-грозното е, че те разиграват така в момент, в който си сама с детето, т.е. съпругът ти е далеч и ти си донякъде беззащитна... Това си е гавра, ама ти се дръж, не се сдухвай... Мисля че влагаш прекомерно много нерви в тази история, а както е писала и Муци просто не си струва. Вземай си колата, скатавай я някъде, където свекър ти не би я докопал и я продавай - правото е на твоя страна, така че действай прагматично и хладнокръвно, вместо да се съсипваш емоционално, при това заради хора които изобщо не го заслужават.  Извинявай, че ти го казвам, ама имам чувството, че ти сама не щадиш себе си, оставяйки се да те завладяват така издълбоко подобни негативни емоции... Има една много хубава сентенция за ядосването, която гласи: "Да се ядосваш означава да наказваш себе си за грешките на другите!"  Разбирам, че отвътре ти ври и кипи, но опитай да се овладееш и съхрани този голям заряд от чувства /явно е голям зарядът, щом така го разхищаваш заради незаслужаващи хора Wink/ за хубавите моменти, които ти предстоят, когато се съберете с мъжо! Hug

Пак я спретнах тирадата Blush та да взема вече да спра...
Желая на всички лека и мека! newsm46

# 236
Хелооооууу,

я да видим колко ентусиаста са на линия за физ-зарядка?!.. Май спите още, а?!  Ама нищо, днес е събота та разрешавам да се поизлежите. /пфу колко съм великодушнаааа Mr. Green/  Аз започвам, пък да се надяваме че ще се включите по някое време... ... ...

Ако сте приключили, бегом под душа  bath ... и после със заслужено чувство за изпълнен дълг, може да заповядате на закуска!
Бон апети и приятен ден!
]

Последна редакция: сб, 30 авг 2008, 09:05 от blondy-mamma

# 237
  • Larnaca, Cyprus
ааа моля моля аз съм тук просто бях на двора и чаках някой да сложи кафето щото днеска така ме мързи tongue
ама айде щом си рекла отивам вънка за едно кросче и ще се включа след малко running running running

# 238
Браво Блонди,напредваш с гимнастиката.Направо какво да кажа ,цял един човек е на линия и си изпълнява стриктно задачата.
Браво Катееееее,ти си нашата гордост.
Закуската е страхотна,аз направо минавам към нея.
Снощи бяхме в Хисара.Хапнахме по една разкошна пица и по една палачинка.Страхотно беше.Малчо си спа на чист въздух и към 23ч си тръгнахме.Ако ме питате искам още ,ама мъжо е на работа.
Пожелавам на всички весел ден.Без повече инциденти.Чао,отивам на кафе.

# 239
......

Последна редакция: сб, 30 авг 2008, 22:53 от mecheto

Общи условия

Активация на акаунт