Кипърско мечтание, огряно от българско сияние. (11)

• 15 160
  • 292
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Eй , маатете, не се измъквай така по пантофки..... Mr. Green
Кажи какво има, защо ти е гадно, разкажи! Нали знаеш, че ние
сме добри слушатели "читатели", а после и цени съвети и насоки ще ти дадем.
Сега се прибирам , та докато стигна до вкъщи имаш малко време, но после те почваме... Heart Eyes

# 211
Здравейте момичета,не съм се обидила,защото вие всички сте прави и на мен ми е много трудно да взема това решение,но има и някои други фактори с които трябва да се съобразявам,а инъче от сега си рева.......
Но със сигуност тази раздяла няма да е за дълго,в това съм сигурна.........
Бях малко на гости затова не писах....

# 212
Добър вечер мили момичета!

Маатете, що така бе миличка си унила Hugхич не са хубави тези депресии. Сподели какво те мъчи. Благодаря ти за инфото. То и аз май тези дни като не съм на работа и хич ме няма. Цял ден не спирам да чистя...не е добре тва. Откакто мама си тръгна и ме е налегнала носталгия.

Блонди, Лорка ще се събуди утре като нова,а ти дано се разминеш,че е голяма мъка тая температура.

И да ви кажа,тъкмо си отиде електричарчето,климатика си работеше кротко, включвам грила - и БУМ! Та пак си имам майстор...

Кате,докато Блонди ни навива за гимнастика,аз сервирам едни работи тук...ама то си му е баш време Joy хайде на здраве!

# 213
Ейййй, надуших я ракийцата отдалеч - страшна съм бре! Mr. Green

Люсиенче, ти що така като сервираш само към Катето се обръщаш, а?  То на мен пиенето не ми пречи на гимнастиката и обратно! Joy  Пък и салатката изглежда страхотнооооо, тъй че смятам да се присъединя към компанията, да гаврътна чашка-две - ей тъй, хем за дезинфекция на стомаха да не може да ме тръшне вируса tooth  Ха наздраве! cheers ----------- а впрочем кво стана с новия договор, доколкото си спомням днес трябваше да подписваш? newsm78  Ти да не би за това да черпиш,я? Казвай, ако трябва да вдигаме тостове, едно-друго... Wink

Маатете, що така бе мило?! Теб май те държи това сринато настроение откак сте се върнали от Кипър... Ама нали пак ще се съберете сравнително скоро - при теб поне е сигурно, та недей така да се поддаваш на такива затормозяващи мисли и емоции! Hug  И изобщо хич не ти разрешавам да ми се пишеш депресар. В тоя тема има  само за една депресарска позиция и моля-моля, аз отдавна съм я резервирала! Mr. Green 

Муцинко, къде се бе пиле? От кога си потеглила от работа, пък още те няма... newsm78  Да не би някой фермер от вчерашната стачка да е решил в знак на протест, днес да зарине изходните улици покрай жълтите павета с някой и друг човал естествена тор и един вид да е отцепил района, та да не можете да го напуснете? Joy Joy

Гери, радвам се че приемаш съветите ни като добронамерени, защото те наистина са такива... Та къде казваш си била на гости..? - да запитам аз като една клюкарка blahblah

Ох, момичета, следобяд Лорка пак повърна на три пъти и от около час-два температурата й отново взе да се покачва... Sick  Май ще имаме тежка нощ... ooooh!
Сега ви оставям.

Лека вечер на всички!

# 214
  • Larnaca, Cyprus
я и аз тук.... веднъж нощно..... Mr. Green
муци верно забрави да се включиш newsm78 newsm78
маатете всякаква депресия не е чааак толкова депресия когато си я споделиш smile3503...само се премълчават изключително секретни държавни тайни  smile3521ако е нещо такова тогава те извиняваме... Peace
гери какви са тия постове твоите по един пръст ... Mr. Green..бях споменала и преди по малък от четири пръста да не се публикува щото newsm66  Stuck Out Tongue Winking Eye
люсиенче бг красоти еееех newsm03..как ми се е преяла салата снежанка в една от тия бг кръчмичките еееех за сега саамо на картинка......хайде наздраве cheers
блонди недей се сърди бе душко на люсиенчето тя така щото ме е взела за експерт в ресторантиорския бизнес и първо от мен исска одобрение Mr. Green Mr. Green...нали знаеш че винаги се черпи първо Ескпертите и после всички останали... newsm47 newsm62 newsm62
пък тоя вашия грип нещо не ми се нрави това повръщане давай й течности да не вземе да се обезводни и ако се влоши на лекар .... doctor
аз на какво да ви кажа седнала съм тук с мойте разбойници и гледам филмчетата по Джетикс не ми дават едно да изпусна Mr. Green Mr. Green....на мама малките гълъбчета иде ти да smile3560 smile3511...както и да е еее айде наздраве newsm24 newsm24

# 215
  • София
Тук съм! Mr. Green

Не че сега се прибирам, ама ходих да мия колата и представете си на ръчна автомивка на самообслужване. Такава не бях пробвала! Shocked
Представете си картинка аз на токчета и повдигната на пръсти (сега да не си помислете, че съм ниска и малка.... Joy),  с пароструйката в едната ръка и с маркуча в другата .....голямо кривене падна, но се справих. Heart Eyes

Та, маатете, къде си. Аз се приготвих да размишляваме и помагаме, а теб те няма...?

Блонди, това повръщане да не е от някаква храна?

Кати, като гледате филмчета защо не им пуснеш на младежите някаква класика - Пепеляшка, Робин Худ, Белият зъб и т.н.
Това са все красиви филмчета и доста интересни. И на теб ще са ти забавни.

Гери, трудно ще ти е , но пък понякога сами си правим по-трудното. Понякога просто не искаме да преглътнем егото си и заради това страдат вички около нас. Каквото и да решиш знаеш, че можеш да разчиташ на нашата подкрепа.  Hug

Приятна и спокойна вечер на всички!  bouquet

Последна редакция: чт, 28 авг 2008, 22:05 от Муци

# 216
Добро утрооооооо..
Пуза аз съм първа хахахахахаха
Хайде сега всички заено,едно ,две,три четири..  animal085  261uu
А които приключи с гимнастиката има и награда

Муце,ние редовно си мием колата на такава автомивка  car003,мажами много му харесва сам да си я ласка,то шампуани,то полиши,после едно подсушаване пада,ароматизация хахахахаах

Малееееее ,Kате дали наистина дане пробвам с това твоето чудо,туко виж сам се стопила и сам станала френско гадже.Още днес ще си взема една опаковза за проба. 4470

Блонди,дано Лорка е по добре и вече всичко да е отминало..  bouquet

Гери мила,ти си майка преди всичко,разбирасе че раздялата боли,но бъди силна правите го заради вас ,а няма да е вечно.. Hug

Лек и успешен ден Stop

# 217

Добро утро,аз ли съм първа.
Бравооооооо на мен!!!
Я да се подкрепите сутринта,пък после може и да поспортувате.
Муце,нема ли някой младеж да я тръкне на бързо.
Имунизирахме го баткото,отиде сам.Ами че той е голям ,няма нужда да го водя за ръчичка.
Блонди стискам палци да се оправи по-бързо детенце.
С Гери и Елинор,кака ми,батко ми и ние семейно,заформихме една кръчмичка снощи,та малко поокъсняхме.Но пак не си нагушках това малкото.Пак спеше.Иначе е двете бебета си заспаха,и ние .............
Айде почвайте,зарядка и разядка,което решите.Да ви е сладък деня днес на всички.

# 218
Е ми не съм първа,но нищо,има сега двойна закуска.Хапнете ,хапнете,пък спорта ........утре.

# 219
Деси ще има да черпят другите то голямо хапване ще падне днес хихиихиххи

# 220
Нека си похапнат ,че с този спорт се изтощават много и взех да се притеснявам.Че като станат едни такива фини дамииииииии.Може да ги объркат с манекенки.

# 221
  • София
Лелееее Деси, Гугунче вие съвест нямате
ли душичките ми! Mr. Green Аз има 5-6 килца да свалям, а
вие с тези чудесни закусчици, кафенца със сметанка...
направо ми саботирате идеята за слабеене.  Heart Eyes
Забележете, че за сега е само идеята, та не се чувствайте виновни! hahaha

Деси, аз мойтО кола на си я давам на кой да е да я мие!
И аз кат` мъжО на Гугунка та шампоанче, после чиста топла водичка,
после течна ваксичка, аромотерапии, масажчета..... hahaha
А, иначе имаше наоколо някакви момци, но не ми вдъхнаха много доверие!

Блондичке, как сте днес! По-добре ли е нашето момиченце?

Маатете, ти как си днес, мила?

И тъй като си имаме закуска ви подавам също нещо здравословно
за по-късно...подкрепено с полезна информация. 
Пък и да почерпим за богатото угощение Деси и Гугунка!

Жужи, днес ли ще тръгвате към вилата? Или пък вече сте там..

Извор на свежест и здраве

Весел и спокоен петъчен ден на всички звездички тук! Hug

# 222
Добрютрюююю!

Лелееее, какви са тия обилни закуски?! Деси, Гугунце, вие май нещо се опитвате да ми саботирате физкултурното мероприятие, а?  Ама нищо де, прощавам ви! Пък и как да не ви прости човек при такива изкушения дето сте сервирали...

Всъщност аз дължа извинение на цялата тук спортна общност от клуба
"С физ-въз.., към по-малък г*з", защото съм  един пишман-треньор...мани-мани.., абе с две думи успах се.  Ама то защото нощес пак вдигнахме висока t... та ставахме да пием нимезил, та после още колко бодувахме... Та тая сутрин съм като да съм имала челен сблъсък с бързия влак Бургас-Сф ---------- По тия ми ти причини треньорското тяло /демек аз Mr. Green/ обявявам ден за релакс без тренировка.., хем ако някой е хванал мускулна треска от вчера да му попремине. hahaha hahaha Нооооо утре сутрин всички да сте на линия, изключая освободените по уважителни причини. Wink

Муцанче, писали сме едновременно, миличка. Уж засега Лорка е по-добре.., ама ме е страх да й дам да яде каквото и да било, да не предизвикаме пак някой "шадрафанен ефект" Sick

Хубав  smile3558 на всички! До по-късно!

# 223
  • София
Инфо за тези на които им предстои превод на документация и легализацията или  по-скоро освобождаването на изискването за легализация. Бях чувала за подобна спогодба, но едва сега ми попадна.
Заповядайте!
Освобождаване от легализация на документи

# 224
  • Larnaca, Cyprus
дОбрО УТрООООО или добър ден .....и от мен wavey
Сегааа вие какво като ви казах че съм все гладна и хоп по две закуски вече..... newsm53...ооо но за да не се обидят готвачките тази сутрин ще си взема от прекрасното кафенце на Гугунка и от чудесните круасани на Деси и сега след като се наядох като прасе да видим......кой какво кога къде.... Heart Eyes
Муце ако ще да се свършат мивките сама не си мия колата за нищо на света...... no....мойте маникюрчета не ги унищожавам по такъв вандалски начин не не не no..че тия мъже за кво са ни ако една кола не могат да измият... Mr. Green
Гугунче сега като ме хвърли от вчера  в дълбоко мислене по отношение на целулитните въпроси и след като прочетох внимателно публикуваното от Муцка за сокчетата стигнах до следния извод.......Аз когато се мъчех да отслабвам не съм знаела тогава но постоянно си ядях салата от пресни домати с лук маслинки и фета сиренце пък то какво се оказвало че доматите спомагали за добрия метаболизъм иии аз затва съм все гладна ми аз на ден ако не изям по три четири домата немога да заспя..... smile3521 ето ти още едно изпитано решение  newsm10
Деси нали не забрави да дадеш и една целувка от мен на малката перличка.... newsm51
Блонди дръж са най страшното мина (имам предвид първите 24 часа) така де щом оцеляхте сега бавно бавно към възстановяване на хранителния режим първо захранване със пилешка супичка с оризче мнооого е вкусна и бързо възстановява..... feeding

А аз днес съм претрупана от документи правя едни таблици на компа заболя ме тиквата обаче трябава да ги свърша днес тъй че ще ме прощавате ще се ключа по после....  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт