Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е съдържанието на новата тема във форума?
Какви са проблемите с компютъра на един от участниците във форума?
Какво е посланието на темата във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е съдържанието на новата тема във форума?
-
Какви са проблемите с компютъра на един от участниците във форума?
-
Какво е посланието на темата във форума?
-
Какво означава цитатът „Живей за мига!“ и какво предизвиква вътрешното равновесие според автора на публикацията?
-
Какво се случва с компютъра на автора на публикацията и какви са неговите реакции?
хич не са хубави тези депресии. Сподели какво те мъчи. Благодаря ти за инфото. То и аз май тези дни като не съм на работа и хич ме няма. Цял ден не спирам да чистя...не е добре тва. Откакто мама си тръгна и ме е налегнала носталгия.
хайде на здраве!
Ха наздраве!
----------- а впрочем кво стана с новия договор, доколкото си спомням днес трябваше да подписваш?
Ти да не би за това да черпиш,я? Казвай, ако трябва да вдигаме тостове, едно-друго... 

Май ще имаме тежка нощ... 
...само се премълчават изключително секретни държавни тайни
ако е нещо такова тогава те извиняваме... 

..как ми се е преяла салата снежанка в една от тия бг кръчмичките еееех за сега саамо на картинка......хайде наздраве

...както и да е еее айде наздраве

,мажами много му харесва сам да си я ласка,то шампуани,то полиши,после едно подсушаване пада,ароматизация хахахахаах
на всички! До по-късно!
...ооо но за да не се обидят готвачките тази сутрин ще си взема от прекрасното кафенце на
....мойте маникюрчета не ги унищожавам по такъв вандалски начин не не не