Кипърско мечтание, огряно от българско сияние. (11)

• 15 162
  • 292
  •   1
Отговори
# 195
Ооооо, Гугунче, ти много рано си се сетила за гимнастиката, бе душко... hahaha ... Ама, айде, за днес ти прощавам като за първи ден, пък и щом си била преяла със сандвич, то се знае, че на пълен стомах тренировките не са препоръчителни  Wink Но ти поне откликна на призива, пък останалите fiuuuuuu  съвсем углушка си направиха, ааааа! Naughty   
        Утре сутрин значи, всичките ви искам в подходящи екипи, около 8:30ч пред компчетата.... и като ви свирна, почваме smile3508  айн-цвайн,  newsm39 айн-цвайн jump и т.н....

Ей, Жужка, абе вас на едно място хич май не ви свърта?! Я кажи с какво ще бръмнете нататък с  motor ... или с  travel... и весело да си изкарете! ----------- А и между другото идеята дето си я дала на Гери да заберат едната баба в Кипър /пък може и двете, но последователно да се сменят Mr. Green/ ми се струва доста добра, стига те да се навият де.  Hands Thumbsup

# 196
А сега де,здравейте.
Много ме е срам,Кате направо ме накара да се срамувам от себе си,

Момичета  ,това достатъчно ли е за да си изкупя вината.

Да не се омагьосаме много,че в тия жеги.........
Пък и някои то вас са на работа.
Нямаше ме.При първа възможност ви писах че съм ги видяла и неможах да си нагушкам Елинорчето.
Жужи,това да вземат едната баба при тях е много умна идея,хем зимата ще е на топло детето.Ти си страхотна,но не знам какво ще решат.
Момичета отивам ,че малчо ме вика.

# 197
Оффффффф сън не ме хвана да я мисля нашта Муцанка.Поразрових се и отких: Фермери превзеха жълтите павета

---  dont
``Те седнаха на пътното платно пред сградата на правителството и заявиха, че няма да мръднат от там``--------ами тя сега се чуди как да се докопа до колата за да   се прибере горката.

# 198
  • София
Eхooooo......! Heart Eyes

Жужанке, много си мила! Благодаря ти, че се тревожиш за мен!
То наистина вече на тез жълти павета кой ли не дойде. #Cussing out Волен Сидеров и Атака стачкуват от не знам вече колко седмици. Имат изграден постоянен щаб и пускат , представете си на запис - митинги, лозунги и национално-патриотични песни.
Е, не се живее вече. А, днес и фермерите дотърчаха...
Е, се трябва да имат някаква вместимост тез павета.... Joy

Но нищо, като гледам сте го ударили на спортни занимания и пиячка....перфектната комбинация! Mr. Green

Ох и аз да се изкажа по болната тема за деня - Гери, не разбрах каква е причината да оставите малкото съкровище в БГ-я и подкрепям с две ръце да си останете заедно с Елинор.
Какво значение има колко пари ще спечелите и колко придобивки ще имате, като няма да се радвате на уникалните мигове една на друга.  Сигурна съм, че не го правим по-лесно с тези си коментари, но моля те помисли за вариант да си останете заедно.
Било то да идват бабите, или пък да намерите доверен човек да гледа перличката за през деня. Не се разделяйте!
Дори и за кратко! Hug

Блонди, не мога да обещая да се явя в 8,30, но ще се явя!
Сега съм го подхванала тоз Аутокад.... Crazy Абе, един правоъгълник не мога да начертая с дадени размери, ама нейсе!

Деси, сега да не започнеш да се смееш! Naughty
Ама, я ква` изискана пиячка си ни приготвила!

Жужи, приятни мигове на вилата! Пробвахте ли този вариант з предплатен Интернет
от мобилните оператори?!

Гугунче, за целулита душко никакъв крем не може да ти помогне.
Е, зависи и от степентта и вида  де. Може да заглади малко, но само повърхностно,
което не решава проблема.
Единствено ефективно средство за борба с "врагът" е фитнес или физическо натоварване,
комбинирано с антицелулитни  масажи или процедури и добър хранителен режим.
Кремовете можеш да използваш с цел поддържаща или съпътстваща терапия,
но не и единствена. От масовата козметика съм чувала много добри отзиви
за антицелутните серии на Eйвън.
Аз лично съм се мазала с Виши, ама само с крема както отбелязах,  нищо не става. 

Кати, обеща да звънеш и се покри! А, ще се караме.... Peace

Сега ви оставям, че имам да свърша нещичко и ще се поява пак скоро!

# 199
Щете мЪ, не щете, ей мЪ пак на! Mr. Green

Десииии, душицо, ей такиванка "извинения" най-обичам да ми поднасят Joy... Аз лично приемам онова "цианово-синьото на дъното извинение" Joy Joy
След краткото новинарско разследване smile3530 на Жужка, ето че се появи и Муцанкаааа... Абе Муце то безплатна атракция си е това ваш`то всеки ден на жълтите павета Crazy hahaha --------- Иначе за утрешната гимнастика кажи един час, дет`на теб ти е удобен и ще ги нагласим нещата Mr. Green Ааааа, няма тъй да ми бягате по перваза с приказки "ще се явя, ма не знам кога" Whistling  Бия ли камбанката всички да сте на линия, иначе ще вадя червените картони red и ще пиша неизвинените отсъствия. Аааааа, аз щерка на физкултурничка ли съм или лукова глава?! smile3516 ---> Внимавайте кво ще отговорите на последния въпрос! smile3532 
Тъй, тъй, даже може и девиз да си измислим за да се надъхваме, напр.
"С физ-въз.., към по-малък  г*з!" rotfImbo rotfImbo  Ся някой да не го приеме майтапа твърде лично! ---------  Та Гугунче, права е Муцето дето ти е писала че ти трябва комбинирана програма и само с мазила едва ли ще постигнеш задоволителен резултат, но все пак ще ти кажа, че моя приятелка казва че е доволна от анти-целулитния гел на AVON.

Бреййй, Геринцееее, къде се ската бе миличка? Rolling Eyes  Ние тука те награбихме едва шо завърнала се, да ти леем ъкъли и даваме "безплатни съвети", при това без да си ни ги искала... Laughing.., но нали знаеш че е защото те обичаме и искаме да вземете най-доброто възможно решение за да сте възможно най-щастливи! Hug

Пак ви утепАх с егати дългия си пост, за туй се ориентирам към приключване Mr. Green...

Чао, мацки!

Последна редакция: ср, 27 авг 2008, 18:09 от blondy-mamma

# 200
Блонди аз нема да се вкл.във физзарядката.
По цял ден това правя с малкия.
Моля да бъда извинена,ако трябва още  коктейлчета ще спретна,че и тортички...........ау  dohкак забравих,с таз гимнастика ,несте за торти.
Муце,кога ще се намерим по скайпа да ти кажа каквото питаше.То сигурно си напреднала вече.
То от това излизане вечер,няма време за скайп.Ама нали сега използвам времето,че като дойде зима и .............
Айде момичета ,чао за сега.

# 201
  • Larnaca, Cyprus
хаахахаха Гимнастичкитеееее Къде сте бе.... newsm78 smile3532
А аз тъкмо си бях измислила перфектно извинение ама щом съм първа ще ви го спестя smile3508
хайде де хоп троп red running running jump jump sweating
а стига аз се уморих..... Mr. Green
гугунче сори че съм пропуснало огромния жизнено важен въпрос на който както винаги имам отговор smile3503.....значи след две бременности и физическото състояние в което се намирам мога с двайсет пръста да подкрепя само един крем ЕДиннннственИЯ НАЙ ВЕлИКИЯ НАЙ ДОбрИЯ НАЙ ДОКАЗАНИЯ и това е антицелулитния на Биодерм верно малко е скъпичък обаче като го сложиш направо ти щипе целулита ти казвам усещаш го поне половин час след това а през целия ден кожата я чувстваш гладка и мирише супер .......ама внимавай има два аз ти говоря за синята опаковка в последствие май я направиха бяла със сини чертички .....в никакъв случай не взимай кафявата с кофеина не е хубава......айде дано да свърших работа .....а кремчето в магазините за козметика или щандовете в Дебенамс.... Peace

момичета после ще се включа пак че ммного зор ми дават .....работа ....деца . ...да отида веднъж в офиса и оттам ще ви разкажа игрите smile3508

# 202
Опаланкаааа, я сега да видим кой се явил, кой се скатал от утринна физ-зарядка?!

Деси, добре, "тренировката" с бебо ти се зачита като достатъчна, обаче да си кажа само, аз тортичките не ги отказвам, ама хич - ни ми се лепят, ни ми пречат на фитнеса ... така че... eat

Браво Кате, ранобудница такава! Mr. Green  Ама как тъй стигало ти толкова, я обратно в строя, red то сега почваме...
Готовиииии.... Кой там още се прозява бе, ааа?!  Ииииии започваме Ъц-два... Ъц-два ... айде сега малко подскоци на място... ... Мноооого добре! Повтаряме серията упражнения и продължаваме така до 20мин. - кат` за първи ден са достатъчни ... и внимавайте някой да не се скатае... Виждам, виждааааам!

Хайде приятен ден на всички!

За мен едва ли ще е такъв - Лорка е пипнала май летния вирус с температура и повръщане /започна се нощес/ Sick  Та ще се гледаме вкъщи, ами дано да не се тропосам и аз до нея, да не прихвана де, че тогава става лошо като няма кой една чаша вода да ти донесе... Sick  Стискайте палци нещата да се разминат възможно по-леко! fingerscrossed

# 203
  • София
Хоп, троп...хей ме на!
Подготвих се , накиприх се, облекох си марковия ХанцуНг, маратонки, разгрях  ....идвам на собрния пункт и кво` да гледам Shocked освен един ентусиаст в лицето на Кати, други нЕма.... Tired

Ама, нищо дано имате добро извинение.. Mr. Green

А, госпожо треньорке писали сме заедно. Heart Eyes Полагам максимални усилия, обаче с подкоците няма да се справя, щото трябва да ставам... Joy

Блонди, пожелавам бързичко оправяне на Лорка! Ти се дръж и не се давай на това животно наречено грип, пък бил той и летен.

Приятен и успешен ден и до после!

# 204
Ей ме на.Тук съм.
Блонди цеди лимони и пийте ,с малко вода го разреждам сока и това ме оправя винаги.
Зарядката я направих още в 6ч.тази сутрин.Сега се опитвам да заведа баткото на имунизация ,но той не иска.Незнам как ще се преборя с таз работа.
Да е бебо,слагам го в количката и не го питам,ами туй голямото.........леле ,че и устата му голяма.
Абе направо думи нямам.Рано ,рано ми вдигнаха нервите.Айде за сега чао.

# 205
добро утро:)
И аз съм тук,ама толкова рано все още няма причина да ставам,така че ще пропускам гимнастиката сутрин Heart Eyes
Деси,не се ядосвай толкова... ще, не ще, ще трябва да го имунизират,някой ден може да го закараш в болницата,ама без да му казваш-уж нещо за бебето че тр да свършите,може пък и да се хване newsm78
Кати, крема за който говориш да не е на Biotherm(тях ги има в Дебенамс), защото Биодерм е съвсем друга козметика newsm78 Да не се обърка Гугунчето ако тръгне да го търси Peace
Момичета,аз май почвам да се отчайвам Sad Нали търся работа... а обяви "като за мене" все за Лимасол има...Що така в таз Ларнака не търсят незнам... Някой ако подочуе нещо да свирка,ще съм много благодарна  bouquet
Гери,ти къде се загуби? Да не се обиди нещо? Хайде включвай се за малко Hug
Блонди,дано бързо да се оправи каката,а ти няма да му се даваш на тоз вирус,ааааа, кой ще води гимнастиката...
Весел ден на всички че много дълго стана newsm51

# 206
Аз понеже съм пропуснала гимнастиката / от която имам крещяща нужда newsm12/ да сервирам сега един обяд ли направооо

Ето с бяло винце...

На мен след климатика,който вече работи след като хазайна изпрати майстор, друг проблем се появи- както снощи си седях-токов удар и хоп- няма тооокккк!
Та сега чакам хазайна пак да дойде с електричар. То добре че си изключвам разните тв и булсата та нищо не ми гръмна!

Шанкулова,каква работа търсиш точно?

Катенце, крема е жесток. И аз го ползвам. Скъп,ама поне зная ,че действа. Аз тук бавно лека полека качвам килца май. Бях почнала на джим да ходя,ама уви-за кратко! И с диетите е същата работа newsm78

Абе момичета,още не съм се разправяла с тези неща-искам да имам това жълто листче за болниците дет трябват. Не знам къде се ходи. Само го мисля... newsm78
А дали трябваше като бях в България още да си извадя Европейска здравна карта...не знам.

Хайде,до по-късно  bouquet

# 207
  • Larnaca, Cyprus
еЙ мЕ ОТНОВО.......
Похапвайки си японски спагетки да ви навестя отново да видя кой е правил и кой не гимнастика... Mr. Green..Браво браво все пак похвална активност за първи ден ....нали Блонди newsm78..ти кво сега съвсем се просна от тоя грип я пиши как сте оправяте ли се или... Sick
Деси не са шашкай душко остави го да си говори каквото иска ти от едното ухо влезло от другото излезло вървейки към болницата просто се прави че не го чуваш и пак ще си получи инжекцийката Mr. Green
Шанкулче да за този Biotherm става на въпрос .... Peace....аз за другия пък за пръв път чувам виж ако е някакво бг мазило там не ме пипай че съм голо вода нищо незнам за бг  козметика Embarassed.....а за работата чакай да разпитам що не свиркаш ........ Stop Heart Eyes
Люсиенче ооооо какъв обяд малееее Twisted Evil Twisted Evil...ако никой не се включи след малко изядох гоооооо..... Twisted Evil Laughing Laughing и винцето ще да изпия май Twisted Evil
а това за картата само Буболинка е в час аз нали ходя все на частно.... Mr. Green

Буболинкеееее къде си бе моме  newsm78
я се включи 
проблема тук веднага разреши....  bouquet  bouquet

# 208
Катенце, тук съм душко, още държа фронта. Лорка като че и тя живна - след среднощно-сутришните повръщания, повече инциденти не е имало. До към 11ч. ми поддържаше височка температура и накрая като стигна 39гр. й дадох един "нимезил" /не знам дали ги имате точно тия прахчета в Кипър, ама са много ефикасни, щото са хем антиперитични и болкоуспокояващи, хем и противовъзпалително действие имат/... Та от нимезила като й спадна температурата и повече засега не се е качвала. Голям късмет ще е да се разминем толкоз леко.., ама още не смея да се хваля Sick fingerscrossed

Деси, това за изцедените лимони ми е известно и съм го пробвала.., също е много полезно срещу обезводняването.  Ама понеже сега нямах под ръка лимони, пък докато беше зле сутринта се притеснявах да я оставя и да тръгна да пазарувам.., та започнахме с ударни дози витамин С и на нея и на мен - профилактично. ------ Я кажи, ваксинирахте ли го тоя вашия устат батко? Mr. Green

Люсиенце, страхотен обяд си ни сервирала миличка, но аз ще се въздържа. Покрай Лора смятам днес да мина на съвсем лека храна, така за всеки случай, дет`се вика превантивно да не си натоварвам стомаха, та да давам на вируса "мегдан за действие"  Stuck Out Tongue Winking Eye

Хайде, чао засега, по-късно пак ще намина!

# 209
Здравейте момичета, аз съм депресарка и за това не се включвам... не ми обръщайте внимание.
Блонди купи на детенце Хидратин, разтваря се в 200 мл. вода и помага много при обезводняване. Стискам палци да мине леко и бързо. Много е неприятно това.
lusien4eto  за картата дето питаш. Първо се отива в Левкосия в емиграционните (емигрейшън май му казваха там) и си правиш регистрация. С хартията дето ти я дават от там отиваш в министерството на здравеопазването попълват се едни хартии и ти дават картата. Хубаво е да имаш такава карта (хубаво е всеки да има) защото ние за два дни платихме 560 евро!!! Това съвсем не е малка сума. Колкото за Европейската здравно осигурителна карта... не съжалявай, тя поема САМО И ЕДИНСТВЕНО спешната и неотложна бърза помощ и то само ако имаш непрекъснати здравни осигуровки в Бг.
Толкова за сега, че ми е гадно.

Общи условия

Активация на акаунт