Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е съдържанието на новата тема във форума?
Какви са проблемите с компютъра на един от участниците във форума?
Какво е посланието на темата във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е съдържанието на новата тема във форума?
-
Какви са проблемите с компютъра на един от участниците във форума?
-
Какво е посланието на темата във форума?
-
Какво означава цитатът „Живей за мига!“ и какво предизвиква вътрешното равновесие според автора на публикацията?
-
Какво се случва с компютъра на автора на публикацията и какви са неговите реакции?
... Ама, айде, за днес ти прощавам като за първи ден, пък и щом си била преяла със сандвич, то се знае, че на пълен стомах тренировките не са препоръчителни
Но ти поне откликна на призива, пък останалите
съвсем углушка си направиха, ааааа!
айн-цвайн,
айн-цвайн
и т.н....
... или с
... и весело да си изкарете! ----------- А и между другото идеята дето си я дала на 

Волен Сидеров и Атака стачкуват от не знам вече колко седмици. Имат изграден постоянен щаб и пускат , представете си на запис - митинги, лозунги и национално-патриотични песни.

Абе, един правоъгълник не мога да начертая с дадени размери, ама нейсе!
на
Бия ли камбанката
и ще пиша неизвинените отсъствия. Аааааа, аз щерка на физкултурничка ли съм или лукова глава?!
---> Внимавайте кво ще отговорите на последния въпрос!
как забравих,с таз гимнастика ,несте за торти.

.....значи след две бременности и физическото състояние в което се намирам мога с двайсет пръста да подкрепя само един крем ЕДиннннственИЯ НАЙ ВЕлИКИЯ НАЙ ДОбрИЯ НАЙ ДОКАЗАНИЯ и това е антицелулитния на Биодерм верно малко е скъпичък обаче като го сложиш направо ти щипе целулита ти казвам усещаш го поне половин час след това а през целия ден кожата я чувстваш гладка и мирише супер .......ама внимавай има два аз ти говоря за синята опаковка в последствие май я направиха бяла със сини чертички .....в никакъв случай не взимай кафявата с кофеина не е хубава......айде дано да свърших работа .....а кремчето в магазините за козметика или щандовете в Дебенамс....
Та ще се гледаме вкъщи, ами дано да не се тропосам и аз до нея, да не прихвана де, че тогава става лошо като няма кой една чаша вода да ти донесе...

Нали търся работа... а обяви "като за мене" все за Лимасол има...Що така в таз Ларнака не търсят незнам... Някой ако подочуе нещо да свирка,ще съм много благодарна 
/ да сервирам сега един обяд ли направооо