Кипърско мечтание, огряно от българско сияние. (11)

• 15 166
  • 292
  •   1
Отговори
# 180
  • Larnaca, Cyprus
Аууу много активност днес....много нещо .....е щом сте толкова активни четете сега обяснения... smile3508
Кой е първи айде по ред на включвания...... newsm08
Гугунче браво мила чак до Тродос сте отишли.....ние кога ли ще го видим тоз Тродос ......аз още не съм го видяла черен ли е бял ли е вали ли или да......Ама щом казваш че вали виж на теб вярвам newsm10..а компа щом вече е добре тогава тук на отчет всеки ден нали..... newsm47..а за Жонитата smile3503 мерси тия на средния ред по средата са моите никой да не пие от тях ....черпете се от другите моля
 newsm48
Блонди ееее чак в Лимасол мнооого далеч тая твоя дружка ....еееех ...иначе щях да я посетя ако беше някъде на близо.....и в цветарския бизнес newsm78 там пък хич никой незнам.... Mr. Green
asioulini страх при полет се преодолява по два начина има някакви хапченца които се пият половин час преди да излетиш(питай някой лекар на който вярваш) или наскоро чух по ТВ-то че ако ти пуснат малко кислород от кислородната маска се успокояваш напълно......аз както си го обяснявам понеже и аз съм сред бъзлите newsm62значи това е някаква фаза на паника която аз специално преодолявам със дълбоки вдишвания през носа и издишвания през устата и се опитвам де се отпусна максимално ....  bouquet  bouquet.......а виж помощ за паника когато някой друг ще пътува е чистенето .......значи моя мъж като ще пътува за някъде докато кацне самолета олизвам къщата от край до край и като ми звънне че е кацнал тогава заспивам блаженно уморено-успокоена smile3524
Шанкулче единия от двата езика е задължителен и опита също ......както бях казала по рано .....няма се заливаме я... Twisted Evil...
Люсиенче ще очакваме сайта като го оправят..... Peace...какви са тия глупости за удържане на пари.... newsm78..ти там на трудов договор ли си .... newsm78плащат ли ти осигуровки ..... newsm78...предупредила ли си че ще напускаш един месец предварително..... newsm78..ако на всичко въпроси  отговора е да на какво основание ще ти удържат парите ...... bash
А това за климатика и на мен ми се случи с разликата че ме оля цялата тъкмо като се бях втренчила да погледна откъде капе Rage...и тогава се оказа че трябва да му сложат фреон ...... Peace..обади се на някоя фирма по подръжка ....или обади се на Андреас Харалмбус магазините за електроника те по принцип имат сервиз на място ....обади се на справвки и питай за телефона при теб..  bouquet
ЖУживнимавай с тия заглавни трагедии че да не ни урочасаш всички .... moresmile

# 181
Катенце, нямам нито договор,нито осигуровки! Цялата им работа е такава-има студенти ,които работят нелегално,на никой не се плащат допълнителните часове! Аз например преди да изляза отпуска сам работила двойни часове-имам около 70 часа! Познай дали ще ми ги платят Whistling
Аз още не съм казала,че напускам. Ще кажа като си взема чека,щото не искам да ме сполети съдбата на последната колежка ,която напусна-даде си двете задължителни седмици предизвестие,напусна си момичето без проблеми ,а после какво стана-не получи чек!

Ама така е-като Андри Георгио и си докосната едва ли не от бог...такава е тя шефката ми. Пък да не ви казвам как ни крещи и какво чудо е. То бива да си изнервен,ама такова отношение нечовешко няма. #Cussing out

Климатика си тече ,ама аз съм му подложила една кофичка и квото ще да става- да се чупи! Хазайна ми се прави на луд,ама само да дойде време за наема! #2gunfire

# 182
Ха здравейте сега.
Три дни бях при мама и си дойдохме в неделя вечерта.Вчера се впуснах в покупки за малкия - млека ,пюрета,пампериси и т.н.
Гери я видях снощи,но Елинор неможах- заспа тъкмо като отидохме.Но следващият път няма да й се размине.
Жужи,смятай го за уредено.Тези дни ще пием кафе.
Кате,много примамливо предложение това с работата.Бая годинки навъртях като сервитьор и барман.Няма да мога да се отделя от децата ,иначе .............
Обещах ви снимки от ваканцийката ми ,но незнам къде ми е кабела за фотото,.
Ще питам мъжо итогава.
Айде чао

# 183
Дзааак, ето ме пак!

Люсиенче, много неприятна работа това с климатика... Sick... Представям си при тамошните температури какъв мор е... Ех, добре сме си ние "от село" дето нЕмаме такива "екстри" - няма какво да ни се разваля, та да го мислим. hahaha  Ако мога да перефразирам една емблематична реплика на тавариш Сталин ---> "Есть климатик - есть проблема, нет климатик - нет проблема" Joy Joy  Уф, аз хубаво се майтапя, ама и при мен климчо е отдавна на дневен ред, ми пусто все нещо друго се явява с предимство като по-належащо... Добре че това лято беше поносимо край морето и само за 3-4 дни миналата седмица настанаха някакви по-сериозни жеги. ----- Пфууу, пък за настоящата си работа дето го разправяш... - то голяма експлоатация бе! #Crazy

asioulini, оценявам желанието ти да ме окуражиш, разказвайки ми твоята донякъде аналогична история.., ама както си познавам душицата, едва ли подобен сценарий при мен ще се случи... Кажи ми само, моля те, ако нямаш нещо против разбира се, какво имаш предвид с това "и накрая моя човек потъна в небитието"?

Деси, чакаме снимките с нетърпение!

Ох, хайде пак ще пиша после, че приготвям вечерята....

# 184
Здравейте, момичета и много благодаря за окуражителните ви думи  Hug
Дано да мине всичко добре, че нещо тоя месец много станаха инцидентите .. пу пу пу
(еееййй, заседнах си в темичката ви и не ми се тръгва  Embarassed)
Кате, мерси мила, аз тази техника с дишането я прилагам, когато усетя, че съм се вкопчила в седалката до посиняване и има опасност дръжката да ми остане в ръцете. Тогава си заповядвам да дишам и да се отпусна. Мен, преди хич не ме беше страх. Много съм летяла досега и по работа и като живеехме в съюза, ама почна след като самолета ми веднъж щеше да се блъсне в един изтребител, те и по новините после го даваха и в България и в Гърция, добре че пилота излезе професионалист...ох пак се отплеснах, ама  както казва Люсиенчето ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш де..
Блонди мамма, аз исках да кажа, че в живота се случват всякакви неочакваности, и както обичаше да казва на една приятелка баба й - едно го мислиш, друго става...А с потъна в небитието имах предвид, че наистина потъна. Уж три години заедно бяхме, а после тамън да се съберем (уж той драпаше) и все взе да се случва нещо.. то умрял роднина (2 месеца неизвестност), то проблем в работата (месец и нещо го заняма) , накрая не помня каква беше причината ама изчезна като отвреме навреме пращаше някакви и-мейли, уж телефона му не работи, уж шефа го пратил в чужбина, а там разбираш ли комуникации кът. Абе, май тогава само аз тъпо и упорито не схващах за какво иде реч. (след години научих, че е имало не една и друга като мен) Ама всяко зло за добро, покрай него поне научих гръцки (що-годе) и се запознах със сегашния си мъж. И аз не вярвах, че ще повярвам на друг мъж, след развод и голяма любов като онази, ама разбрах какво значи мъж наистина да иска да е с теб - планини ще обърне, но ще те намери. Сега ми е спокойно. Може и да не е онази огромна тръпка, но ми дава стабилност. Много щастие и успех ти желая и на теб , мила.
Лелее как се отплеснах и що изписах. Embarassed Embarassed Embarassed не се сърдете  Praynig
Утре отивам на плаж и няма да ви тормозя обещавам  Tired

# 185
Здравейте момичетаааааааааааа
Много се радвам ,че съм пак сред вас,живи,здрави,пристигнахме и сега всички се радват покрай нас...
Наско е много добре с работата,аз пък с малката по цял ден ..
Ще съм тук един месец и се врущам да почвам работа,а пък малкото сладкишче остава при бабите да я гледат..
Незнам как ще се разделя с нея,от сега рева..
Тук настроението е все същото-страхотно..тук времето е страхотно и ошще му се радвам
Сега ще пиша всеки ден,докато съм тук де...

# 186
Гериииии, добре си си дошла у дома ти и малката ти перличка!  Hug   Много се радвам, че отново ще си на линия, макар и да не черпиш узо... hahaha  Ама нищо де, нали си ни миличка, ние ще те черпим... И понеже Гугунка тая сутрин нареди отлежелите уискита, аз ще извадя вината - да има разнообразие, дет`се вика за всеки вкус!
Хайде, мацкиииии, наздраве! newsm24

asioulini , благодаря ти за споделените детайли... и извинявай, ако съм разчоплила стари рани с въпроса си! Просто се опитвам да намеря за себе си някакви отговори... И макар че нямам причина да се съмнявам, че той за нещо до момента ме е лъгал /да не навлизам сега в подробности защо му вярвам, че ще изпиша темата - много ме бива да задълбавам щото Blush Laughing/.., но за едно нещо съм напълно съгласна с теб, а именно че ---> "мъж наистина да иска да е с теб - планини ще обърне, но ще те намери"... Та в тоя ред на мисли и аз си казвам, че ако действително чувствата му са толкова силни и намеренията му толкова сериозни, колкото до последно ми е повтарял, каквото и да преживява в момента, накрая ще намери начин да сме заедно... Ако ли не, в някакъв момент ще трябва да се събера в себе си и сама да си внуша да кажа "край" и да обърна нова страница... Просто това време още не е дошло.., но вярвам че ще го почувствам вътрешно, когато дойде... Явно за мен това е единственият начин да взема някакво сериозно и неприятно решение - да съм се убедила вътре в себе си, че съм изчерпала всички възможности и разумни очаквания... Както се казва, трябва да ударя дъното за да започна да се изтласквам нагоре... ----------- Благодаря ти още веднъж и за милите пожелания също! Hug
Пък това, че си ни тормозила, ааааааа Naughty изобщо не си го и помисляй - винаги си добре дошла в компанията ни /смятам, че и останалите девойки ще се съгласят/!

Що се отнася до самолетните катастрофи, верно че доста смущаваща е тая тенденция от последните 1-2 седмици.., но пък инциденти стават при всички видове траспорт, дори и пешеходец да си не е безопасно Sick... Та ще се съглася с тоя лаф на Люсиенчето /макар че съм го пропуснала къде го е казала, но много ми хареса/ "ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш" Mr. Green  Така че на всички, на които им предстои летене, леки и безаварийни полети!  newsm52

И хайде вече лека нощ, че стана утре!  newsm46

# 187
  • Larnaca, Cyprus
Добро оо утроооо
как сте днес..... newsm47
Гееерииииии  newsm44 newsm44най накрая се появи бе момиче бях се притеснила беше ме хванало шубето докато кацнеш ..щом представи си чак на Наско звъннах да питам как сте .....представи си за какво шубе говорим... smile3538...а за бебчо не се притеснявай ако не друго поне е в опитни ръце...е в началото ще ти е трудно има да ходиш през ноща неволно да поглеждаш дали се е отвила или пък като чуеш някое бебе да реве да ти става тъжно .... smile3518...обаче погледни го и от друга гледна точка ще поработиш кооолкото може докато е малка ще съберете парички ще й накупите най най хубавите неща и за нея и за вас и ще сте най богатите и красиви и млади мама и татко newsm53 newsm53
люсиенче щом ще те прецакват така тогава и ти с БГ прецаквачката smile3503чека в ръчичка и спринт към външната врата я гледай ти как може таквоз нещо.....цццццц.....а климатика не го тормози така да не вземе да изгори нещо че най накрая да го плащаш ти  по добре извикай сервиз искай им фактура и като ще плащаш наема и ......си я самоудръж сумата.. Peace
десииии гери я оправдавам че не включи ама теб не не не smile3516 тук да успокоиш дружките чакаме и викаме два дена ни дума ни вопъл ни стон....аууу не тъ е срам  box box tooth..чакаме снимкииии tooth
asioulini тва твойто за дълъг пост ли го имаш гледай мойте товаааа му викам аз дълъг пост да четеш и да вечеряш чак ....и да нямаш нужда от мрънкащата компания на мъжо.... hahaha hahaha....приятен плаж днес ще чакаме пресни клюкинки като се върнеш може някоя известност да си срещнала .....то напоследък в гърция се пресели цял ходивууд..... smile3503 ако видиш някой непременно първо на нас да кажеш.... Twisted Evil
блонди надявам се че си спала снощи..... или почна винцето от снощи самааDrunk Drunk....знаеш ли какво ме дразни....така де като стана въпрос за нечестни джентълмени .......да се крият и да лъжат ....нали си мъж бе ....излез кажи ....не става не може нашта връзка не върви не ми харесва повече как вървят нещата или нещо от сорта с негови думи.....как не ги е срам да се спотайват така и да се правят на луди пък ние баламите ..загубените по точно заспалите седим чакаме и чисто по женски роним сълзи.....................ееееееееееее........не.....обявявам първи ден от стачката на работещата и справяща се със всичко мама...... mamma........дайте им да се разберат мами....не им се давайте и най важното забравете сълзите ..............
за какво точно стачкувахме newsm78 newsm78 hahaha hahaha
това в кръга на шегата разбира се ....... newsm53

# 188
Добро утро и от мен!
Аз започвам утринна гимнастика - доброволци да се присъединят има ли? Mr. Green

Катенце, оценявам опита ти да ме развеселиш с идеята за стачка в стил "супер независимата и справяща се сама мама" supermama.., но уви никак не ми се удава да се засмея. Embarassed  Аз, разбираш ли, бях точно такава преди да се появи тоя кипърския хубостник - след раздялата с бившия най-сетне от около година се бях съвсем вече окопитила емоционално, оправях си се сама /трудно, но се справях/ и се чувствах стабилна и уверена, разчитайки единствено на себе си; нито търсех, нито изпитвах нужда от "другар" в живота, от нечия чужда упора и т.н. Абе чувствах се напълно комфортно и уравновесено... и не знам изобщо как ме сполетя това... Знам само, че той не спря да ми повтаря колко ме обичал, как искал да сме семейство и прочие все в този дух, докато не му повярвах... А му повярвах не защото съм имала нужда от мъжко рамо до себе си - аз чудесно си се справях и дефакто продължавам да си се справям сама... - а защото, изненадващо и за самата мен, как след всичко преживяно в миналото, но успях да се влюбя, силно.., и да повярвам, че заслужавам да бъда обичана - това ли е огромната ми грешка?!.. и че той е точният човек... И на фона на всичко това, една мисъл ме реже като нож ---> каквото и да се е случило, дори и нещо в съзнанието, в чувствата му да се е променило, нима не заслужавам една простичка дума "Сбогом"?! --------------  Както и да е, каквото има да става ще стане, но моля ви, момичета , дайте да я зарежем вече тая тема, щото колкото и да я ровим, от това по-леко не ми става, а напротив... Tired Face  Аз лично повече нищо няма да пиша по въпроса, поне докато не се случи нещо категорично положително, или категорично отрицателно, което да ви съобщя.
                  Съжалявам, че пак постът ми се получи такъв натоварващ, но това е вече, стига толкова - край!!!

# 189
Добро утро!
Добре дошла на Гери  bouquet Незнам каква е причината да решите да оставите бебка на бабите,ама направо не ти завиждам и немога да кажа същите окуражителни думи като Кати Cry въпреки че имам една приятелка,която също така остави бебчето и замина да работи в Швейцария,но тя беше сама и дори да е имало някакъв начин да вземе бебето с нея,щеше да и е мн по-трудно...а вие сте двама...Не ми се сърдете за тези думи,ама само като прочетох поста на Гери и ми стана много гадно...Какво като е още много мъничка... smihesorry
Хубав ден на всички  Peace

# 190
Гери, миличка, не искам още дошла-недошла да те разстройвам, ама ще се съглася със Шанкулова... Вие поне проверили ли сте каква е най-ранната възраст от която приемат дечица в тамошните детски заведения... В БГ мисля че 9-месечни ги вземат вече в ясла, та ако е само за броени месеци да я оставиш на бабите докато изпълни минималната възраст, бива, ама за по-дългосрочно.... Sick Уфффф, не искам да те обезкуражавам и знам, че както двете баби ще се грижат за Елинорче и ще я обграждат с любов и внимание, никоя ясла няма да може... Но пък върнеш ли се от работа, тя ще си е при вас, ще си я гушнеш и т.н.
      Имате време още да го премисляте де... Hug

# 191
Добър ден.Гледам има голяма активност  smile3501 Блонди и гимнастика направила   Wink
Каквото сме я подхванали Гери.Малко неловко.Но ,мила ,ти не се сърдиш нали!Много е трудно предполагам това решение-няма начин.Но аз имам предложение............. Stop не е лош вариант:
Заедно с бебока си отивате в Кипър и докато стане време за някое детско заведение взимате и едната баба с вас!Ще си ходите на работа.....,когато се приберете ще има и сготвенко........и на Ели ще и се радвате всеки миг..........не е лошо предложение нали!Не се разделяйте.......примери всеки може да даде......тя държавата ни е такава `шмуглава`,затова все се изпращаме и посрещаме.Щели сме до 2060 да намалеем с 2-ва милиона  Crazy божееееееее, тия са луди...,както са ни подкарали-до тогава Бг може и да не съществува на световната карта!

# 192
Добро утро..
Явявам се на повиквателната за гимнастиката,с какво започваме? с коремни пресили ?хиихиххихихихих  newsm39
След сандвича тая сутрин дето омахах едвали ше мога да направя и 5 ама..

Гери,радвам се че сте се пребрали благополучно с малкото човече.. bye

Кате изпили си всичко мацко..да поръчвам още? cheers
Лек и успешен ден на всички ви

# 193
guguna ,защо така само Катето  черпиш и питаш дали го е изпила..............?И ние останалите душа носим...взехме си по бутилка.Да не се разсърдиш сега,че сме си позволили..........доста бяха.  Crossing Arms
Муце, къде се изгуби пак по трасето? Айде идвай,че аз ще бегам........качваме се на вилата -а там няма екстри,като``интернет``---няма откъде да СкраДна  Whistling  Thinking ,хижа `Здравец` малко далечко идва--пробвахме се ама ниц  Naughty   няма нет.

Последна редакция: ср, 27 авг 2008, 12:53 от Жужи

# 194
ахххахахах разбирасе че е за всички ни..пийте душици мили ,аз черпя..
  Я да ви питам провалисте някои  крем за \"целулит\",които има минимален поне ефект? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт