Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е съдържанието на новата тема във форума?
Какви са проблемите с компютъра на един от участниците във форума?
Какво е посланието на темата във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е съдържанието на новата тема във форума?
-
Какви са проблемите с компютъра на един от участниците във форума?
-
Какво е посланието на темата във форума?
-
Какво означава цитатът „Живей за мига!“ и какво предизвиква вътрешното равновесие според автора на публикацията?
-
Какво се случва с компютъра на автора на публикацията и какви са неговите реакции?

..а компа щом вече е добре тогава тук на отчет всеки ден нали.....
..а за
мерси тия на средния ред по средата са моите никой да не пие от тях ....черпете се от другите моля
там пък хич никой незнам....
значи това е някаква фаза на паника която аз специално преодолявам със дълбоки вдишвания през носа и издишвания през устата и се опитвам де се отпусна максимално ....

...какви са тия глупости за удържане на пари.... 
...и тогава се оказа че трябва да му сложат фреон ......

... Представям си при тамошните температури какъв мор е... Ех, добре сме си ние "от село" дето нЕмаме такива "екстри" - няма какво да ни се разваля, та да го мислим.
Ако мога да перефразирам една емблематична реплика на тавариш Сталин ---> "Есть климатик - есть проблема, нет климатик - нет проблема"

изобщо не си го и помисляй - винаги си добре дошла в компанията ни /смятам, че и останалите девойки ще се съгласят/!
...а за бебчо не се притеснявай ако не друго поне е в
...обаче погледни го и от друга гледна точка ще поработиш кооолкото може докато е малка ще съберете парички ще й накупите най най хубавите неща и за нея и за вас и ще сте най богатите и красиви и млади мама и татко
тук да успокоиш дружките чакаме и викаме два дена ни дума ни вопъл ни стон....аууу не тъ е срам
..чакаме снимкииии
........дайте им да се разберат мами....не им се давайте и най важното забравете сълзите ..............
.., но уви никак не ми се удава да се засмея.
Аз лично повече нищо няма да пиша по въпроса, поне докато не се случи нещо категорично положително, или категорично отрицателно, което да ви съобщя.
въпреки че имам една приятелка,която също така остави бебчето и замина да работи в Швейцария,но тя беше сама и дори да е имало някакъв начин да вземе бебето с нея,щеше да и е мн по-трудно...а вие сте двама...Не ми се сърдете за тези думи,ама само като прочетох поста на Гери и ми стана много гадно...Какво като е още много мъничка... 

не е лош вариант:
божееееееее, тия са луди...,както са ни подкарали-до тогава Бг може и да не съществува на световната карта! 

,хижа `Здравец` малко далечко идва--пробвахме се ама ниц