Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е съдържанието на новата тема във форума?
Какви са проблемите с компютъра на един от участниците във форума?
Какво е посланието на темата във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е съдържанието на новата тема във форума?
-
Какви са проблемите с компютъра на един от участниците във форума?
-
Какво е посланието на темата във форума?
-
Какво означава цитатът „Живей за мига!“ и какво предизвиква вътрешното равновесие според автора на публикацията?
-
Какво се случва с компютъра на автора на публикацията и какви са неговите реакции?
) изведнъж го подмениха. Проблема е, че е кипърец..а ти (аз тоест) не ги знаеш тия кипърци... и така нататък все в тоя дух, по цяла нощ ходи и си мърмори.

Мисля, че твоят мъжО го е треснала характерната за повечето татковци параноя, когато осъзнават, че тяхното малко момиченце вече не е толкова малко... и особено когато са налице индикации за сериозна връзка, възникват опасенията на тати Убавото девойче да не окаже случило на някой мискинин
Така поне аз предполагам де и дано да съм права.., т.е. с времето опасенията на твоя Другар
Страшен екип сме а? Ама ти пък защо не ни одобряваш,ааааа..
...ама няма нищо прощавам ви

за таткото де....Което въобще не значи че момчето е лошо може и да е умно богато и преуспяващо за в бъдеще щом мама и тати са го пратили в Г-я значи не са от мнооого бедните де....
.....гледай сега най важното е да успокоиш мъжа ти че не всички кипърци са едни и същи има и хубави хора ....опитай се да се доближиш повече до щерката и бъдещия зет и да разбереш в крайна сметка намеренията
...а за кипърчето не се страхувай ние кипърците сме си любезни и отзивчиви обичаме да ни се обръща внимание веднъж като му спечелиш доверието ще ти каже и майчиното си мляко
....малееее гледайте какви съвети давам дано да не излезе момчето някой роднина че после аз ще изям боя

да премислим заедно с теб...

.Студ,вятак
направо забравях че съм в Кипър хахахахаххаха После обаче разбирасе слънцето излезе
и суфлата се разгорещи 
... Когато стане факт, тогава.
Пък онова момиче е приятелка на брат ми, аз по-бегло я познавам, ама се знаем де. Всъщност като възникнаха в началото предпоставки да ходя в Кипър, точно на познанството с нея разчитах - вас /във форума/ още не ви бях открила... Та тя е в Лимасол и доколкото ми е известно с мъжа си са в цветарския бизнес - зареждат магазини, както и правят празнични аранжировки на цветя... Казва се Ваня, но мъжа й как се казва не знам... - може пък и да имате общи познати...
Имала съм доста страшни полети, а напоследък всеки ден чета за паднал самолет и загинали хора.
А вечер като се позахлади баща и е на тренировка с колата и пак никъде неможем да мръднем 

Аз на моя само му бая 
ей точно такава съм сега,второ кафенце пия и трябва да се захващам да изчистя...че и за пране има...уффф !