Кипърско мечтание, огряно от българско сияние. (11)

• 15 169
  • 292
  •   1
Отговори
# 150
Ооохх, момичета, досега гледах "Мостовете на Медисън" - страхотен филм... и както и без друго се бях разкиснала от горния си пост, съвсем оревах ортълъка да му се невиди Sob Embarassed ------- Ама сега съм по-добре де, Blush благодаря ви за окуражителните думи! Hug  Голяма игра на нерви е това, но след като чувствам толкова силно вътрешно съпротивление, че не съм в състояние да кажа "край".., нищо друго не ми остава освен търпението докато нещата започнат да се изясняват... Апропо, имаше една много хубава реплика във филма, която Робърт /Клинт Истууд/ казва на Франческа /Мерил Стрийп/ относно пламналата по между им необяснима и неизмерима любов: "Човек веднъж в живота си изпитва такава сигурност!" ---> това относно желанието да бъдеш с някого... и че си срещнал точния човек...

Оффф, отплеснах се пак, ами я "у лево" и по-весело!...  Party

Жужка, много ме изкефи СВ-то на твоя мъжО - с такъв агент като тебе друга реклама не му трЕбЕ ---- Иииии ама то заразно поетичното словоредство - на Катето ми отправи стихотворно пожелание и аз един вид "прихванах" заразата да ги каканижа в рими... Mr. Green

Катенце, уви през живота си такваз работа не съм подхващала, та на въпроса ти - с таблата по-скоро шЪ дЪ сЪ заливаме... Joy Joy  Виж мога да се цаня за салонен управител или както там се нарича тая длъжност, дето отговарят за резервациите, настаняват гостите и т.н. Пфуууу, че съм и скромна в претенциите си бре...  Но пък от друга страна с гръцкия съм още до под кривата круша, щото едно е да превеждаш с написан при това отпреде ти текст, а сЮфсем друго е да го говориш.., пък ЕнгилиЗкият ми е да речем задоволителен, ама туй май не ще да е достатъчно.... newsm78 Joy  И то кво остана... - ааааааа, сетих се - мога да съм атракциона на заведението ---> да мА УбличетИ  ф  Идно кимоно, да ми турнИтИ чернЪ пИрукЪ със забучена в нея кукЪ за плетенИ..... и ей мЪ на - гейшаааааа rotfImbo rotfImbo rotfImao

Гериии, пиленце, дано сте пътували леко... и ако не днеска, утре да ни се явиш вече.., та да ни почерпиш туканка пиянденцата с узо едно-друго... Drunk Joy Joy

Люсиенче, щеше нещо да се отчиташ бе мило.., пък те хвана пак липсата... ----------- Че и Муцето нещо се покриииии... Thinking

Хайде вече по леглата, че утреееее - "делници, делници - понеделници" /дет`се пее в една песен.../

Лека и мека на всички!

# 151
Хайде, девойкиииии,
лека закусчица от мен
                                    и на всички спорна седмица и хубав ден!

# 152
  • Larnaca, Cyprus
доброоо утрооо Whistling Whistling
блондимерси за закусчицата.... Peace....аа не бях обърнала внимание че пак съм сътворила рими..... гледай кво нещо човек като мен като се развълнува и кви ги върши Hug....гледай сега май аз ви обърках .....геййййши не търсим Stop....хооо хохохо новия ресторант не е японски а ще е интернационален т.е. френско-англо-и изискано кипърски надяваме се ..... newsm03....а таквиз дето ще ни заливат приемаме само като се понапият.. hahaha hahaha
жужка за мъже не са казали нищо newsm78 newsm78..ще питам обаче а твоя мъж грък ли е или е бг гражданин Embarassed...ааа що се отнася до недоволството в нашето ресторант е по скоро като неосновано запритенциозване......оф какво да се прави хората дето ще дават пари нали знаеш че са винаги прави тъй че за едното бакшишче ще търпиш..... Mr. Green...а пък ние за още един доволен клиент ще търпим и ние....пък като си тръгне в кухнята гледай кво става Rage Rage Rage Banghead......их кво да се прави и после пак излизаш ей с такваз усмивка-- newsm47
а аа сега ще ви светна за последната мода в оставянето на бакшиш на тия дето няма да оставят  Mr. Green....значи представете си сметката например е.....59.75евро и се плаща разбира се със виза.....и разбира се бакшиша е познаййййте.........0.25....така де да закръгли човекааааа #2gunfire #2gunfire
това е разбира се в мнооого редки случаи сега пък да не се оплашите и е само от едни стиснати дето идват веднъж в месеца изкарват ти душицата от претенции и най накрая да ти иде даа fight

извинете рано рано ви подкарах на бой айде да се обличам и подготвям за работа чеее ще е лудница днес е понеделник ще се включа от офиса после...  bouquet

# 153
Добро утро--------оооооо то Добър ден-  станало. search Кой тук,кой го няма?
Блонди, мерси за кафето вече стана повече от седмица само на картинка го гледам. bowuu
Кате,  недей да питаш за мъжо-шегувах се ,че търси работа/на този етап/--да чукна на дърво! Да си ви тръгне ресторанчето,мнооогооооооо да е препълнено винаги ииии все добри клиенти да го посещават  Peace
Дайте да пуснем Муцка  за национално издирване  Tired
maatete   мерси за инфото-днес ще излизам и ще потърся тези чудеса.

# 154
Ей ме на,тук съм.
Много тъжна,ама мноооогоооо...
Блонди мерси за закуската   bouquet не се отчайвай така бе момиче,я се стегни! Аааа,не така! И стига с депресиращите филми,а!
И на мен ми е тежко,ама какво да се прави. То това е любовта-през хиляди препятствия минаваш.

Снощи изпратих мамчето,полета е бил ужасен-времето също.Горката беше ужасена. Ама нали жива и здрава е стигнала.
Както казва Жужи,разделите са гаднички,ама няма как.

Катенце,взимай ме парт тайм за неделите newsm78 Аз да ви кажа винаги съм усмихната.В Щатите като бях /първо барманка,после сервитьорка,а после и мениджър/ всички ми се чудеха как съм постоянно ухилена до уши. Ама то си има всякакви клиети-едни ще са печени,други не. Ама сега гадничките нали и те трябва да се нахранят и да останат доволни. Пък тези отрицателни емоции да си останат за тях като искат да си развалят хапването hahaha

Гери добре ли е?   bouquet

Аз отивам да си направя косата на работа,малко да поизляза,че като седя у дома и се побарквам.

Целувки на всички ,които не съм споменала  bouquet Hug

# 155
  • София
Ха добър ви ден!
Тук съм!!!!! Кат` прочетох, че шЪ мЪ издирвате си викам я да се покажа доброволно... hahaha
Не ме търсете ...за сега... Mr. Green

Жужи, ти си само за РR родена! Каква презентацийка си му спретнала на твойто мъж!

Аз дорде смогна да се включа закуската сервирана. Блондичкеbouquet!
Глей сЯ, аз пак да кажа - от рев и сълзи полза няма.
Набръчкваш се , посивяваш и погрозняваш. Кожата ти се дехидратира, очите
ти се издълбават и  подпухват.
Така, че който и да е този момък не го заслужава.
И като  няма нет , поне телефон има....ако няма телефон може карта да купи и да звънне
за няколко минути. Не, не разбирам аз такова поведение!!!! Naughty
Дано това мълчание е на хубаво и те изненада в кратко бъдеще с визитата си.

Лусиенче, всички сме част от великия кръговрат на живота (както казва Муфаса.
За тези дето не знаят Муфаса е Цар Лъв, бащата на малкото лъвче Симба от приказката за  Цар Лъв)
Та в този ред на мисли всеки си намира мястото и призванието и се чувства полезен и нужен там където е.
Вярно на моменти тъжен, после щастлив, но най-важното борещ се и успяващ.
След като ти си в Кипър , а мамето в България, значи на този етап това е най-доброто решение и за двете ви.
До колкото виждам ти не се предаваш  и колкото и да ти е тъжно, че майка ти е заминала
едва ли ще те дезорганизира. Ще дойде пак!

Кати, ми и аз със Блондичка за салонен управител да се кандидатирам.
Кат` се хванем двете, клиент няма да изпуснем без да е навестил ресторанта. Joy
пък ако и на Жужка мъжО дойде и Жужка ще наемете и ставаме Три кукндели, в Кипър дойдели
и на Катето ресторантО подгрели  newsm18 newsm18 newsm18

Ох, хайде до после,че излизам....
Весела седмица и много добри новини за всички!
   bouquet

# 156
Ха-ахахха--ха Аз какво ще работя  бе, Муце???  ooooh!     Laughing  Laughing  Освен за надзирател да навиквам хората за друго неставам.Но поне ред ще има.---А Люсиенчето ще минава след мен да се усмихва да оправя положението   Laughing  Laughing Теб и Блонди ще ви сложим на портала.
Оправихме  ние  работните места  Hug  Laughing  чакайте да видим шефката,какво ще каже-дали одобрява работния  план?Като прочете-да не се откаже да прави откриване  с този наличен персонал,където се подбрахме ............... Wink Laughing
П.П.  да вземем и да се напием на робота някой път ей така от мъка по БГ---------поводи бързо намираме,опит имаме  Laughing

# 157
Муценце, абе мислиш ли че не я знам тая работа - че от сълзи полза няма и че с тях нито нещо ще спомогна нещата да се случат, нито ще дам тласък изобщо на събитията, ами само себе си тормозя.., ама то да не е щото го искам - реването. Мене това, което всъщност ме изцежда психически е неизвестността... И това че не го разбираш такова поведение.., ами нали и мен това ме изтормозва - че не зная как да го тълкувам мълчанието му... Знам само, че може да е всичко - включително и да е затънал в някаква вътрашна безизходица заради състоянието на баща му ----> просто най-добрата ми приятелка пред очите ми се сдуха щото от бая време гледа тежко болния си баща и виждам как се промени, как е на ръба на силите си /и физически и психически/, а тя има мъж и две деца... и се разкъсва, защото и за семейството си не може да е пълноценна...  Та затова - на базата на тия ми наблюдения, допускам, че може какво ли не да преживява... Абе всичко мога да разбера, стига да намери сили да ми го каже... Ох, не искам да заоравам повече в темата, щото и да го коментираме и колкото и да го мисля, няма да го измисля... ---------- А иначе действително се сдобих с първата си изразена бръчка между веждите - ей от това постоянно смръщване, което се получава като ти се доплаче... Embarassed--------  Ама наистина, стига вече с тая моята подтискаща история - не ща тука да разваляме ведрата атмосфера. Ей сЯ сама ритуално ще се банна! Mr. Greenbanned

Кати, ми и аз със Блондичка за салонен управител да се кандидатирам.
Кат` се хванем двете, клиент няма да изпуснем без да е навестил ресторанта. Joy
пък ако и на Жужка мъжО дойде и Жужка ще наемете и ставаме Три кукндели, в Кипър дойдели
и на Катето ресторантО подгрели  newsm18 newsm18 newsm18

Ей тванка на е просто суперска идея Wink.... и щом ресторантчето ще е интернационално, може да се барнем в различни национални премени - например Муцето ще я кордисаме Еспаньол  Жужонка може да я барнем в традиционна гръцка туника, пък кака ви Блонди - в тиролска рокличка ще вика "Айларипииии!!!" ..... и направо ще избием рибата, шЪ скъсаме просто клиентелата, та от кеф с пачки шЪ ни замерят... Joy Joy... Еееееххх, мечтиииии!...    Сега остава само шефката да одобри идеята ------> Катенце, кво шЪ ка`йш Ъ?! Mr. Green

# 158
  • София
Ааааа, добре..съгласих се щом ще съм "Горещата испанка". Joy, обаче Блонди с това айларипи никой няма да те разбере...по-добре да те пременим кат` мулен ружка и да подпяваме - Писи, писи, писи...мац, мац и тогаз, да видиш кво` става... hahaha Mr. Green

Кати
, кво` ще кажеш душко! Наредихме се ние.
Сега е твой ред да кажеш ще ли стане работата или да. Mr. Green

# 159
 PeaceИ аз съм съгласна за гр. туника ще ми скрива/коремните излишъци  Joy/

# 160
  • Larnaca, Cyprus
Момичетааааа вие кво сега.... newsm48...ще се майтапите с мен ли... newsm47
Ние все пак смятаме ресторант да откриваме не нощен клуб Мулен ружжжж..... smile3533..Не се одобрява  нито едно предложение моля дайте на второ обсъждане да видим какво ще реши парламентарното заседание днес.......  umnikuu  umnikuu
Виждам някои хора се ослушват ...... newsm78
Г Е РИИИИИИ на теб говоряяя къдеееее сииии  ruporuu  ruporuu
Муце иначе римата дето я беше спретнала супееееер newsm10 smile3521

Аз пък имам по хубаво предложение ....ние всички кукунделки на кафенце пък другите да ни сервират и накрая напук и бакшиш да не им оставим..... smile3533

# 161
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
хайде и аз цоп доде не съм изпуснала цялата тема

бяхме в отпуска, в родното Русе и малко край Карлово, голям релакс и умишлено без нет, че една книжка не мога да прочета като хората - само в нета плувам

сега ще чезвам, утре ще ви чета, лека вечер на всички и целувкииииииииии

# 162
Еееее, Мириам, появи се най-сетне! Вече грижа ми беше къде зачезна толкоз време... Hug   Ха добре си се завърнала от отпуска и браво, че си успяла да релаксираш пълноценно! Очакваме подробен разказ и по възможност онагледен снимково. smile3509

Жужче, Муци, ееееехххх милички, язък за ентусиазма... - шефката каза "Нъцки!" на наш`та колоритна идея...  Crossing Arms Laughing
Катенце, що тъй ни окастри без кастинг и набързо, бе душко?! hahaha  Да знаеш, че много изтърваш Naughty - къде ще намериш друг път три хем Убавици, хем в носии да ти правят шоу-интернешинъл в ресторанта Wink Joy... Ама карай, дет`сЪ вика, ако размислиш, знаеш къде да ни намериш Mr. Green   А иначе идеята ти за всички кукунделки на кафенце не е лоша.., остава само "незначииииителна" подробност - да се замъкнем у Кипрото при това в едно и също време. hahaha

Брейййй, Гери още не се е явила на отчет - защо лиииии? newsm78  Да не би да се е притеснила, дет` й казах, че чакаме с узо да ни черпииии.... Whistling  Кво ли си е рекла...: "Пфууу, тия големи пияндета станаха... Преди фиркаха само някой като има повод и почерпи.., пък сега вече и сами си просят пиячката..." Joy Joy

# 163
Права си,   Блондичка, праааааавааа сииииии...........Шефката ни подряза крилцата...Ама ,Кате,да знаеш за СВ-то на мъжо,не съм СЛЪгала дори и грам -чиста истина си е.Има и още изяви в сервитьорството но те са  по-кратки-о.Егина......и т.н...............  Laughing  в Гръцко Joy  Joy  Joy
Блонди, ------истина е ,че Гери   се уплаши.....ти за узо и говориш,аз вина Кипърски  и казах  да донесе ......то си е за уплашване..........   ooooh!   Tired 
Аййййдеееее чакам ви на вечерна проверка    Hug

# 164
Ето меееее, Жужинцеееее, не само че се явявам на вечерна проверка,
ами и аперитивче сервирам - така да поразпуснем понеделнично-вечерно,
щото някои хора /имена да не споменавам Wink/ се услушват нещо с почерпката...
Whistling
Хайде, наздраве newsm24... и както меко се плъзга уискинцето в гърленцето, тъй меко и леко да ни се плъзне седмицата!

Общи условия

Активация на акаунт