Кипърско мечтание, огряно от българско сияние. (11)

• 15 311
  • 292
  •   1
Отговори
# 135
шушуланкова да ти е жив и здрав межа и все хубави работи да го стигат.
Снощи Светли го заболя коремчето и след един час болки повърна 5 пъти. Отидохме на лекар и да ви кажа честно такива лекари рядко се срещат. Искрени благодарности на др. Вилма Димитрова, прекрасен лекар и човек с неповторим подход към децата! Наложи се да му служи една инжекция мусколно в крачето обаче така омая Светли, че той през цялото време и се усмихваше и си говореше с нея. Тази лекарка няма да я забравя никога!
Сега за интересуващите се от маската. Бадемовото масло и аз съм си го купила в шишенце от 55мл, маслото от Пшеничен зародиш  е в същото шишенце но вече един месец се мажа с тях на всяко миене и има за още. Бадемовото масло го нанасям като капвам малко на пръстите и с кръгови движения го разнасям в корените на косата. маслото от Пшеничен зародиш по същия начин, капва се на пръстите и го разнасяш по цялата дължина на косата. Вчера си направих маска с Стимулант за коса на Икаров в него се съдържат Бадемово масло, Розмариново, Лавандулово, Бергамотово, Иланг-иланг, Бял равнец, Коприва, Латинка+ Вит. Е, Вит. Ц, Лецитин.
Стимуланта за коса се нанася по същия начин. Първо се мажат корените а сле това цялата коса се маже. Мирише страхотно и аз го ползвам и като арома терапия (успокоява ми нервите). И с двата вида маска разликата в косата се усеща веднага!!! Препоръчва се да  се слага  найлонова шапка и отгоре кърпа, аз не го правя винаги.

Гладна съм а изпредварих закуската тази сутрин Thinking

п.п. Стимуланта за коса е от 125мл.

# 136
  • Larnaca, Cyprus
добро утроооо..... Hug
а не позволявам да ходите гладни и жадни .....
 Naughty.....насам народеееее..... Hug

Шакулова сори че изпуснах да ти пожелая снощи ЧРД със закъснение на мъжо да е здрав и силен  Wink ще му трябва пък на тебе още повече Winkкъде изкарахте имаше ли торта ....а щерката и тя ли има рожден ден или има грешка в чертичката newsm78....а това дето ще се срещнем Wink Winkза мен ли беше или за друг Wink Wink
маатете похапни си не се срамувай ...с тия премеждия около малкия сигурно съвсем си изключила да ядеш Heart Eyes
не се притеснявай това е от времето тук в кипър по това време е бума на разстройства с повръщане ...
 Twisted Evil..обикновенно на децата ако е по сериозно положението както е било и твоето слагат по една инжекция и са на хранителен лек режим за два дена и после са готови да правят бели.. Mr. Green Peace
муцка ееее неее определено не ти е било ден ...и цяла гума да спукаш накрая ееее неее... Mr. Green..обаче е имало мъжко рамо накрая все пак Wink Wink..ей и с тях не можем ама и без тях хич.... Laughing Laughing
жужка стига бе от две чаши вино....и нокаут... Shocked Shocked...ми само Жони другия път мила да видиш няма очо да затворииии и други приятни работи ще му се заправят ... Embarassed Embarassed
блонди хормона мнооого здраво те е блъснал мила ..... Mr. Green..трябва нещо да се направиии по въпроса.... Twisted Evil Twisted Evil....

Последна редакция: сб, 23 авг 2008, 10:03 от Katy6

# 137
Още коня ме хапе Шанкулова... Шушуланкова ooooh!...

# 138
  • София
Добро утро,

ммммм....викам си оърва ште съм ..кафебтце ше направя....кроасанкии... а тя кати по-ранобудна. Благодарнсот. Аз спретнах пък закусчиза на малкото съкровиште. направих запечени филиики с яъца ис ирене. Много вкусни да знате. пробваите!

Маатете, добре че се е успокоило детенцето. Срещат се и такива лекари и добре,че ги има. Да е жива и здрава докторката.

Блонди, гледай сЯ. Свършихме ние важната рабора т.е гумата, а пък за друга няма как. Момчето си има другарка и детенце...Та не си падам аз по таквиз половинчати работи. Или всичко за мен или друг ще се яви. Mr. Green Разбира се че не ти се връзвам.... Peace

Жужи
, ми аз в събота не работя, но ще гледам да спазя заповедта на Войводката и ще си почивам ,че да наваксам от вчера. Blush

Хайде весел ден на всички и до много скоро!

Маатете, за къв кон бе душко става въпрос, че аз не разбарх?

# 139
Добро утро!
Благодаря на всички за пожеланията  bouquet
Снощи трябваше да имаме гости,но те не дойдоха и си бяхме само тримата,но беше весело,малката направи целия купон:) И торта имаше,даже сега с кафенцето пак от нея си хапвам Embarassed Габи имаше рожден ден на 11-ти юли,явно трябва да оправя лентичката Peace
Маатете,аз пък мислих че нарочно така си ме писала,няма нищо Hug
Кати,това че може да се срещнем не беше за никого конкретно,но много ще се радвам ако най-накрая си спретнем една срещичка...Герито и тя беше в Ларнака,нали newsm78, Буболино и тя...ако има още да не се спотайват Naughty
Весел ден на всички,аз отивам да правя супа  chef

# 140
Муци вчера ме хапа коня здраво... какви ли не глупости написах ама днес обърках ника на Шанкулова със Шушулкова за това казвам, че коня още ме хапе Embarassed.

# 141
Здрасти, момичета!

Бреиййй, каква е тая активност насред събота?! ----- Ние с Лорка ходихме на плаж и после на гости у нашите за обяд и тъкмо се прибираме.

Маатете , чудесно е това, че сте случили на отзивчив лекар с подход към детенце, както и че нещата при Светли са се разминали сравнително бързо /доколкото разбирам след инжекцията повръщанията са спрели.../.

Муце, ей не ми даваш възможност  да се изявя като сценарист и туй-то! Дет`се вика "Язък за барутя!"Mr. Green Ама айде, карай, щом поне важната работа сте свършили /с пукнатата гума - нали тъй/, пак келепир. Laughing  Радвам се, че ми носиш на майтапите.., щото аз много на открехната се прая и ги дрънкам едни такива.., ама иначе опре ли до действия съм същата изтъкана от принципи и праволинейна до безобразие... Embarassed... То иначе и щях ли да го чакам от 10 месеца тоя хубостник при толкова "крехка мръвка" наоколо  Wink  Joy Joy /тъй де - мъже от кръв и плът бол, ама няма кой да ги забележи.../

Катенце, мерси за чудната закуска - и за следобед е идеална, мммм, мляс!  Пък за трясването на хормона.., оооффф, де да беше само хормона.., ами то лИбоФтЪ мА е треснала.., но понеже с нея не върви човек да се бъзика и затова ме избива на майтапи на сексуална основа.  Но я ти все пак кажи какво имаш предвид с това "трябва нещо да се направиии по въпроса...." newsm78... Да не ти се върти в главата да ме уреждаш с някой... Joy Joy - Тъй де, човек винаги трябва да е отворен за нови свежи идеи!.. Joy Joy

Ох,  аз пак на бъзик го ударих, ама като стана дума за "уреждане", оня ден имах едно разговорче с брат ми, което ми остави доста горчив вкус в устата ---> Та той по принцип не е от тези дето много разпитват, ама явно реши да ме подкачи и пита:"Кво става, кога ще заминаваш в Кипър?"; казвам "Не знам."- и му обяснявам с няколко думи как се развиват /или по-скоро са спрели да се развиват/ нещата напоследък... А той: "Питам те, щото другото лято искам да заведа Любена /това е племенницата ми/ на почивка в чужбина, пък от различни места чувам, че в Кипър било много хубаво.."- казва и ми се хили... и на мен ми стана чоглаво и го срязах: "Ако чакаш покрай мен да я закараш в Кипър, може и да не дочакаш! Може и никога да не заминем за там." А той, явно се посконфузи и ми вика: "Е, нищо де, има и други мъже... Все ще те уредим с някой.."- и пак се смее... Абе кво да ви разправям - недодялан мъжки опит да се пошегува.., ама на мен камък ми заседна в гърлото при тия думи... Кво да му обяснявам за чувства и прочие..; че на мен при мисълта за друг мъж - да се доверя отново, ако сега нещата отидат по дяволите, направо стомахът ми се преобръща...  Много, много зле ми стана.., ама не му се сърдя.., братче си ми е и си го обичам.., а и той от къде да знае кво ми е вътре в душата... Според него сигурно аз на тая моя връзка гледам просто като шанс да се измъкна от БГ и да заживея с Лора някъде на по-хубаво... /както чисто прагматично постъпват много хора../. ---------- Както и да е, извинявайте, че ви натоварих...
    Отивам да готвя...

Чао и приятна съботна вечер!

# 142
Здравейтееее!!!! Така ми липсвахте...  bouquet
Сега пълен отчет- всеки ден с мама ходихме на плаж-къде ли не! От сутрин до вечер на морето. Хапвахме рибка всеки ден, видяхме целия остров.
Сега не че ми се плаче...искам да рева с глас!  smile3518
Утре си отива маминка и сега седим,гледаме се,по едно време се сетихме да събираме багаж..Ужас ви казвам.
Утре трябва да се държа,да не плача много,щото още повече ще разстроя майчето.
А тя в началото казваше ,че милиони да и дават няма да живее тук.А и времето не и действа добре. После взе да и харесва. Сега се притиснява за полета,нали умира от страх горката. Особено след инцидента в Мадрид се е побъркала.

Леле,да ви кажа! Един ден като се затъмни,като загърмя. Мама каза,че ще вали,ама аз си готвех в кухнята и не обърнах внимание. И по едно време като заваля! Не можах да повярвам! Не ,че валя много,около 10 мин. Ама пак е нещо.

Шанкулова ,радвам се че всичко е ок!
На патерица да ти е жив и здрав мъжо!
Блонди, относно това мислене на брат ти...нормално е. Знаеш ли ,че и тук така мислят. Наскоро се запознах с едно много хубаво момче в един клуб и той като започна- имам Еврофутбол шоп, имам 2 коли. Вместо да ми каже нещо ,да ме впечатли с думи или просто да ми каже нещо от сорта "Много си красива",той започна да се хвали какво има! Ама аз така му отговотих подобаващо "Ако не беше започнал да ми разправяш какво имаш,можех и да ти обърна внимание!"
Така са,всеки си мисли че намираш мъж,отиваш при него да живееш,той те издържа и така...Живееш безгрижно и щастливо! То ей така става. Това мнение имат мъжете. Ама ти не се впрягай много,той си ти е братче,приеми го като  шега и го забрави.
Жужи,Катето, Блонди, Маатете, Муци и всички останали,да ме простите ,че не съм писала,ама ....само като знам ,че ще видя мама нагодина иииии Weary

Хайде от понеделник влизам в крак. Няма да ви изоставям вече.

А и последно другата новина да ви кажа-на 4-ти като се върна на работа, си давам предизвестието за напускане.Исках да питам по принцип колко време е то? Една седмица,две? Аз нямам договор ,но държа да съм си коректна.

Последна редакция: сб, 23 авг 2008, 20:12 от lusien4eto

# 143
lusien4eto  здравей. Знам какво ти е и аз така тъжа за моята маминка но какво да се прави такъв е живота. Никога не се знае може пък да се обърнат нещата. Освен за мама тъжа и за любимия мъж а той горкия тъжи и за двама ни с детенце. Сърцето ме боли и плача постянно, така искам да го прегърна силно. Всяка вечер той ходи в някоя зала обаче нет там е кошмар и едвам се разбираме.

# 144
Здравейте мами в  Кипър,страхотна компанийка сте си спретнали !  bouquet
Можете ли да ми кажете как стоят нещата там с емигранти,работа ?
българка с гръцки лесно ли ще си намери работа като продавачка,например?
Какви са условията за работа на дом. помощници и въобще лесно  ли е да се установиш и да си добре там?Искам да сравня условията там с тези при нас в Гърция Embarassed
Имам много добра приятелка,която се колебае накъде да тръгне (надявах се да дойде тук Rolling Eyes)и казва,че КИПЪР е по-добрият вариант,така ли е наистина?
Ще съм много благодарна  за малко информация  по въпроса

Последна редакция: пн, 25 авг 2008, 00:58 от сузи

# 145
Сузи от хора, които са били и на двете места знам, че в Кипър е по-добре. Всеки обаче има различен критерий за това "добре".

# 146
  • Larnaca, Cyprus
момичетаааа ей ме на скоро завърнала се от плажа....пресна пресна и солна сядам да пиша...  bouquet
Абе то един плаж беше Mr. Green...аз между другото със разстройство и неразположена и с две крякащи деца и мъж на тиквата как изкарах ..... #Crazy #Crazy.....но оставете мен я да видим тук какво става....
блонди гледай сега не че чопля в раната обаче мнооого се запроточи тая операция да му сеневидяло Mr. Green..какво всъщност става добре ли е в кипър ли е и въобще върви към задобряване или обратно... newsm78...то човек вече да се чУди какво да мисли ще изпуснеш тази учебна година май както е тръгнало Shocked..то за Лорчето е лошо щото колкото повече се отлагат нещата тя си расте и колкото повече пораства ще й е по трудно с езика.... Sad..я кажи нещо укуражително в крайна сметка да се порадваме и ние Peace Peace
гери ако не се лъжа ми каза че ще пътува днес тъй че най вероятно очакваме включване.... Heart Eyes  bouquet
деси нищо не казваш пусни някоя клюка пристигнаха ли не ли .... newsm78
люсиенче гледай сега да си поревеш е човешко аз все така като изпращам някой от наште все се стскам и най накрая като ревна на летището че чак довкъщи после има и продължение седмица след това всеки път като се сетя и айдееее Cry Cry
сузипърво добре дошла  bouquet  bouquet
и второ както вече е казала и маатете всеки има различен критерий за добре и зле..... Money
щом момичето е с гръцки няма да има проблем да си намери каквато и да е била работа а ако говори и английски може и още по добра Peace.....първоначално както навсякъде и тук е трудно докато намериш апартамент работа приятели ит.н.
пускам ти някои цени горе долу......наем на двустаен апартамент от 400-550 обзаведен само с кухненски неща печки перални хладилници такива работи... Peace....заплатите зависи от това какво предлага например ние плащаме за нова сервитиорка начална заплата 700 евро....... Peace.....за магазини незнам как седят нещата но поне при нас в ларнака търсят работнички постоянно.....хубавото е че тук когато търсят хора винаги слагат едни такива голеееми табели и дори и да не купуваш вестник само да пообиколиш града би си намерила поне четири пет места на които търсят хора... Peace
мой съвет към нея не отивай в Никозия там ще се побъркаш по бързо се намира работа по градовете по крайбрежието... Peace

# 147
Здрасти, всички!

Сузи, добре дошла сред нас! И щом компанията ти харесва, надявам се по-честичко да се присъединяваш.

Кати, за съжаление нищо не мога да кажа.., защото през последния месец и половина изгубихме всякаква връзка... По принцип трябваше да се върнат от Германия на 1-ви юли... На 8-ми той ми прати следния имейл: "Изпращам ти този мейл от телефона на мед.сестра. Всичко тук е наред, но нямам И-нет в хотела и телефонът ми не работи. Обичам те!" ----- От това писмо аз си направих извод, че вероятно все пак са насрочили нова операция за баща му и затова ги задържат... и че целта на това съобщение всъщност е да ме информира, че все още са там, че няма възможност да държим връзка /явно е сменил хотела/ и ще се обади когато се приберат в Кипър... Но от тогава стана доста време... и не питай какви ужасии ми минават през главата... Това мълчание незнам как да тълкувам - то е в разрез с цялото му досегашно поведение... Допускам да се е влошило състоянието на баща му и той сам вече да не знае накъде вървят нещата с него.., а от там и какво да ми каже на мен... --------- Като се върнахме от почивка, му изпратих един имейл, в който му разказах къде сме ходили и пратих няколко снимки... и накрая му писах, че тази безизвестност ме тревожи.., че все още вярвам и желая всичко, за което сме говорили, но ако за него нещо се е променило - каквото и да мисли, каквото и да чувства, просто да ми го каже..; че се надявам единствено да бъде честен с мен...
    Този имейл му го пратих на 10-ти авг. Писах му така, защото в крайна сметка, ако състоянието на баща му е осложнено, а той е до него от самото начало, може да изживява вече някаква депресия или нещо подобно... Това му е баща все пак и му е бил такъв цял живот, докато мен познава от около 11 месеца и не мога да очаквам да му обърне гръб за да гради щастливото ни общо бъдеще... Абе всичко мога да разбера и приема, колкото и болезнено да е за мен, стига да ми го каже директно... - затова го помолих просто да е искрен с мен...  Изобщо не мога да допусна, че е способен на такова малодушие и същевременно на такава жестокост - да е прочел това писмо и въпреки всичко да мълчи... Това би било в абсолютен разрез с всичките му досегашни твърдения, поведение.., изобщо с личността му, такава каквато съм я опознала... -------- Затова се опитвам да си повтарям, че вероятно още са в Германия - т.е. не е влизал в И-нет-пощата си  и че обстановката около баща му е неясна и поради това той не се обажда, защото е наясно че ще очаквам нещо конкретно да ми каже, а той не е в състояние да прави планове.., че може би изчаква нещата да добият по-ясни очертания и тогава да говори с мен --------- А какви още ужасии ми се блъскат в главата... Неизвестността ме подлудява от ден на ден... 
     Иска ми се да можех да му тегля една майна.., ама не мога... И на думи да го кажа, от сърцето си как да го изхвърля, КАК???   И затова се опитвам някак да се държа психически, да оцелея докато дойде развръзката... Повтарям си че Господ забавя, но не забравя и че няма да ме остави така - душата ми да се лута в нищото.., просто трябва да издържа някак до тогава, когато ще се разбере начало ли ще е или край.
          Съжалявам за депресарската тирада! Embarassed

# 148
  • Larnaca, Cyprus
МИлА БлОНДИ съжалявам че все още си в такова незнание по въпроса ......дано скоро да се разясни мъглата ....на твоите съмнения и се окаже че са просто неосновани притеснения....  bouquet  bouquet.....
Момичетааааа Гери току що трябва да е излетяла от тук стискайте палци иии да я посрещнем дружно може и късно тази вечер тук при нас ..... Party Party
Обява
Обявявам че нашия нов ресторант който ще отвори началото на октомври си търси сервитиорки ..... Peace
Изисквания да говорят английски или гръцки задължително....да имат опит като сервитиорки ....така де няма да се излагаме да заливаме клиентите..... hahaha
Засега обявената начална заплата е 700евро със осигурено жилище ..... Peace
Ако някой се интересува или има познати които се интересуват моля да свирка ще бъдат прегледани дословни и обстойно всички СВ та и снимки които ще ми бъдат изпратени..... Peace

Гери вече е наета  bouquet Wink Wink
Блондичка .....айде на работа при нас знаеш ли да държиш табла или ще се заливаме..... #Crazy #Crazy hahaha

# 149
Ахооойййййй------- как сме банда?Гледам и оферта имаме...... Peace
Гееерииии,  добре си ни дошла.Виж родата......нацелувайте се и с Деси се обадете да пием кафенце  Peace
Блондичка, горе главата миличка.На всяка улица слънцето изгрява,с теб сме  Heart Eyes
Сузи,  привет и от мен  Hug
Люси, то си е за плач.И аз така обичам да посрещам,но когато трябва да изпращам ми е мъка голяма.Все едни чувствителни сме се потдбрали тук  Tired
Кате,  предлагам ти мойто мъж-без негово знание  Wink  Мнооооооогооооооо труд трябва да положа за да го навия да тръгнем отново нанякъде..... Thinking Труудноо,много тежък стана  Sick Аз за сервитьорка не ставам...... Naughty и това го работих на Миконос,но ми струваше усилие да се усмихвам,когато отвътре ми идва с таблата да ударя някой по главата.И като имаш впредвид,че бях `воитос`само с вината се занимавах........ smile3511  И като го видя,че е гол  и бос гей, и грам понятие няма и се жабури/уж опитва/виното и ми го върне за да покаже ,че е разбирач/не че аз го плащам-отива в кухнята виното/ но вярвай ми броя до 100 за да мога да се усмихна.........НЕ ставам.....Ноооооо мъжоооо евала му давам ГОЛЯМ ЛИЦЕМЕР  Mr. Green   Гъделичка ги много....Почвам със СВ:Перфектен гръцки/писменно и говоримо/,английски-задоволително.Работа  на о.Миконос -ресторант``1900`` и Атина кв.Колонаки р-т ``Старс``/итал.*/Снимка---знаем си го нашто магаре.  Laughing Караманлис идваше често там........но не съм доволна от него!!!!!!  Sick  Даваше картата на охранителя му да плаща и оставяше бакшиш онова говедо,все едно е ял в кварталното сувлаки пържени картофки  Naughty Ларш бяха хората на изкуството  Peace Та така-взимаш ли го?  Wink
Целувки на всички.............Муцкааа,къде си ?

Общи условия

Активация на акаунт