Кипърско мечтание, огряно от българско сияние. (11)

• 15 480
  • 292
  •   1
Отговори
# 120
Знаех си аз, че проблема не е само в моя компютър...

Последна редакция: пт, 22 авг 2008, 11:47 от maatete

# 121
  • Larnaca, Cyprus
Жужкааа   аааа жестоки за царевичките Party Party...ама като го гледам тоя момък той ще ти прави мохабет докато я издеш ...ли ..... newsm78 hahaha hahaha Joy
Маатете облаци newsm78 я интересно .....а за семейните снимки никога не е късно да се почне винаги има отзиввчиви кипърци които ще ви помислят за туристи и ще ви щракнат две - три да си имате Grinning
Муци и как излезна от асансиора..... newsm78...да не те е спасил някой мъжки аполон защото не ми звъчиш мноого изплашеноо newsm03 newsm03 newsm53
хубаво че ми напомни да подсетя всички пътуващи към Кипър за важно съобщение
места които са затворени през седмицата и всяка седмица
понеделник - всииички работят (това е единствения ден за работа) Peace
вторник - не работят бензиностанцииите Twisted Evil
сряда - след обед не работят магазините Twisted Evil
четвъртък - не работят фризиорските салони и педиатрите Twisted Evil
петък - всички се ориентират към приключване
събота -  половината кипър е в почивка hahaha
неделя -  целия кипър е на плаж Joy Joy
А ние ще сме пак на плаж май оххх омръзна ми изтощи ми се косата отвсякъде макар че я връзвам ....горката..милата ми косичка дано се пооправи ......по бързичко.... Hug

# 122
Кипърците мнооого обичат да почиват...
Кате а за косата си вземи бадемово масло и го нанасяй в корените и пшенично масло за дължината на косата. Ефекта е ТРЕПАЧ.
За семейните снимки ще трябва да почакаме малко... или повечко ще видим. Дай Боже да е по-малко и да няма нищо общо с това, което изживяхме в Левкосия .

# 123
Муце , добре че каза обущар. ooooh! Имам 2 чифта ботуши за там.Сега му е времето да ги занеса -иначе по-късно става лудница....... Peace 
maatete ,интересно ми стана да чуя за тази маска.Малко по-подробно би ли ни казала?Какви пропорции бад.масло и пшеничено?Колко време стоиш с тая маска........И  къде ги има?........в аптеките ли,в дрогериите ли да ги търся?
Кате,  вие сте по-зле и от Гърците!!!Спор няма!!! Naughty   Naughty   Naughty  Предполагам знаеш -----и в Гър.е подобна схемата,но това за бензиностанциите и педиатрите е черешката на тортатааааааааа.
Брееееееййййй Блонди я няма още....защо ли........на плаж ли е...........какво става............????? Rolling Eyes Thinking
Днес съм се развихрилаааа   wash hang 1ironing 1dishes  Голяма работа е това да реша -да копсам цигарките........Пълна съм с енергия,и като ми се припали -си намирам работа   Crazy Laughing Ако имате нужда от помощ-свиркайте-от понеделник съм на линия отново.  Whistling

Последна редакция: пт, 22 авг 2008, 13:09 от Жужи

# 124
здравейте 
имам  роднина в кипър и искам да му пратя смс
но ми трябва някаква програмка или сайт които найстина да ги праща
ще съм ви благодарна много  Simple Smile

# 125
Хелоууууу, бг-кипърски мацкииии!

Вие какво - да не решихте, че ме е треснал здрав махмурлук след вчерашната алкохолна олимпиада, дето си я спретнахме?! Mr. Green - Ами! Няма такова нещо...  Whistling... Може снощи да съм заспала в лехата с морковите, но затова пък тая сутрин се събудих свежа-росна - също морковче.  Обаче до преди около час нета ми спираше непрекъснато... и като излязохме с Лора по едно време на разходка и пазаруване, що да видя - същия оня "отряд за бързо реагиране" дето ми го бяха пратили нетаджиите за компа покатерен кой на стълба, кой на дърво hahaha hahaha - човъркат, цъкат-пъкат нещо точно пред входа ни... Та затова се позабавих с явяването.

Жужче
, страхоооотно кафенце - избирам си онова с млякото, тъкмо обядвахме и чудесно ще ми дойде като второ за деня. thumbsup ------ Пък от де го прибара тоя с кукурузите, ей голям смях... Joy Joy  То и на бургаския плаж има една колоритна личност дето от сума ти години продава гевреци.., ама твоя човек го бие по оригиналност... Та нашият геврекчия като върви и вика колкот`му гърло държи следния поетичен шедьовър:
"И във студ, и във пек
яжте на бате Данчо мекия геврек
животът ви да бъде лек!" Joy Joy

Деси, сори че недоразбрала, ма блондинка - ко`да мЪ прайш Laughing.., та честит ти и на теб фотоапарата и много прекрасни емоции да овековечиш с него!  bouquet

Малеее, Катееее, като чета седмичното разписание за работа в Кипър..., ама вие направо ще се сецнете от бачкане там бе! rotfImbo rotfImbo

Муци, като не ти е ден за работа, ми не работи бе душко!... Особено ако е права систърчето ти за спасителя "асансьорен Аполон"  Wink  Wink.., та ако ти е направил някое изкуствено дишане..., я къде-къде по-интересно можеш да прекараш деня вместо в бачкане... kiss...  condomuu... luvbed... ит.н. - все в тоя ред на мисли... Wink

Еййй, от много фиркане снощи пропускам на няколко пъти да поздравя Триса с добре дошла...

# 126
  • Larnaca, Cyprus
Светла_88 добре дошла  bouquet разгледай тук...http://www.cypruscommunications.com/
Маатете я обясни по подробно как се мажеш че нещо не схванах те тук такива масла ги продаватв едни микроскопични шишенцаа #Crazyто едно няма да ми стигне да се намажа .... Mr. Green
Жуже има и още дето не работят  Winkама викам чакай да не плаша хората че няма никой да дойде.... hahaha hahaha Joy
Блонди Сецваме се да знаеш аз ходя сецната от сутрин до вечер Joy Joy hahaha и се оправдавам че много работя а се чатя с вас .... Wink Wink особено днес се улях.... Party Party
Муцка не казваш сега кой те извади от асансиора ми гложди ни виж блонди спретна сериалче за над 18 годишни..... Mr. Green
кажи кажи.... Twisted Evil

# 127
  • София
Ами, за всеобщо разочарование асансьора си тръгна сам. След няколко пъти нагоре надолу стигнах до етажа и сама излязох!
Нямаше наоколо нито аполоновци, нито подобни твари... Mr. Green
Ха сега спете спокойно! Joy

# 128
Брееейййй, Кате, щом тъй лошо се сецвате, вземи си един космодиск... казват че облекчавал много..., ми тоя твой кръст трябва да го щадиш, да не го претоварваш с бачкане .., че той за други по-важни работи пак трябва... Wink Whistling ----------- Язък обаче за асансьорния сериал.., аз каквато съм сценаристка с буйна фантазия... Heart Eyes тъкмо се бях развихрила... и систъра ти набързо ми охлади музата... Crossing Arms

Аааааа, Муце, не така остро да реагираш бе душко Naughty - ние таковата... доброто ти мислим  Wink - тъй де... Пък наш`то спокойно спане не го мисли.., аз по-скоро за твоят сън се бях зарадвала..., че кво хубаво се спи след кекс...  condomuu Joy Joy..., поне имам такива далечни спомени... Embarassed hahaha

# 129
Здравейте бе девойки,как сте днес.
Гледам че активно взимате участие.
То на Катето май не й трябва космодиск,и мъжо й може да свърши работа.Стига да не е на тарифа човека. Laughing
Аз днес пообиколих главната.Купих си едни чехлички/лятото свършва,но няма нищо./
То тва в Кипър голяма работа - работят 2дни и почиват 5.
Леле и аз искам така.
Май само аз съм изпуснала купона.
Довечера отиваме на малка екскурзия - на 20км.от Пловдив в едно хотелче с бесейнче.
С едни наши приятели малко ще се почерпаваме.
Най -вероятно в неделя ще се влюка с малко снимков материал.Нали съм фото сега .
Айде девойки,отивам да стягам банските и тоалетите.
Чао и умната,в това топло време леко с алкохола.

# 130
Добър ден!
Добре дошли на  Мелинда, Триза и Светла88  bouquet
Виждам добре си прекарвате ама немога да ви правя компания щото още сме на безжичен интернет,който ту го има,ту го няма и почти не отваря страницата за отговор Sad
И да не губите тренинг предлагам да се почерпите за здраве на мъжо,че днес има рожден ден

Светла,можеш да пращаш смс ако се регистрираш на сайта на компанията,на която е номера на който ще пращаш Peace Както в БГ. Аз така се регистрирах в сайта на CYTAVODA и пращах смс-и. До 10 на ден са безплатни Peace
Лека вечер на всички:)
А пък с някои от вас може и да се засечем някъде Heart Eyes

# 131
Шанкулова,
да ти е жив и здрав рожденника, цял живот да те слуша, на ръце да те носи,
/то тва май повече към теб е пожелание, ама нека и ти да намажеш покрай неговия повод Wink/
и много, много щастие на него и на цялото ви семейство!

Последна редакция: пт, 22 авг 2008, 19:52 от blondy-mamma

# 132
  • София
Като ви казвам, че днес не ми беше ден за работа.....Точно паркирам пред КАТ, заканвам се да слизам и едно такси ми маха отстрани. Викам си тоя ся кво' иска. Отварям бойно вратата, а момчето с меко гласче - Абе май гумата ти се е спукала. Поглеждам и щто да видя - бавно и славно с прилично съскане гумата спада..... Crazy

Свърших работа в КАТ-а и се връщам да сменям гумата. Да ама не!
На джипа дето карам резервната му гума е отзад на капака. Е въртях, суках, не можах да го отворя тоя капак.  Twisted EvilА, пък и не смея много да се навеждам, че си купих едни фешън дънки дет' като се по наведеш малко и всичко ти се вижда. Embarassed
Накрая се обадих на едно момченце та дойде и оправихме работата.
Е, те такива неща днес.

Шанкулова, да ти е жив и здрав рожденикът. Желая му много късмет, спортни успехи и ако иска скоро да го вземат в първа дивизия.
Много да те слуша, уважава и огражда с внимание  и обич.

Като гледам лентичката ти май не само мъжо е рожденик днес??? Или пък съм в грешка...

# 133
Аааа, Муцанче, аз като ти разправям, че щом днес не ти е ден за вършене на работа,значи ти е ден за другата работа, newsm03 newsm08  ти ми се халосваш нещо Joy Joy  Ето на виж каква сгодна случка пред КАТ.., особено това дет`си писала: "Накрая се обадих на едно момченце та дойде и оправихме работата." - това "оправихме работата" колко обещаващо звучи!! Wink  Казвай ся да си плювам ли на химикала да подхващам сценария, или кво...  PartyJoy  Нали не ми се впрягаш, миличка, знаеш че си се шегувкам! Hug
Еййй, много го ударих на бъзик на сексуална тематика, ама при мен явно средни положения няма - или шЪ се реве мелодраматично или шЪ се изпростява тотално... #Silly rotfImbo rotfImbo

# 134
Шанкулова,  да ти е живо и здраво мъжлето!Мерси за почерпката.......ще се възползвам от тортичката........ Hug
Муце, забранявам ти утре да ходиш на работа!!!!!!!! Praynig Съжалявам за премеждията ти днес......все пак се радвам,че живо -здраво си се прибрала и ни пишеш....... Hug reverance
Аз да ви кажааааа.......бяхме  малко на ресторантче с приятели,кво му стана  на мойто мъж  newsm78 омота се от 2 чаши вино-от умората ,от работа....от жегата.......Не ,че му личеше.. Laughingама не даде думата на никой  Laughing   Laughing   Laughing  Какво не му изрече устата...... Grinning    /все майтапи........./Център на внимание беше............но се прибра и първия десен завой у нас-и в леглото!Спиииииии и сънува вече.А мен грам не ме хваща чичо Сънчо.Ще взема някое филмче да си потърся.Лека от мен мили  хубавици   
Блондичка,  съкровище двете сме писали......... cheers Smile hug

Общи условия

Активация на акаунт