Кипърско мечтание, огряно от българско сияние. (11)

• 15 478
  • 292
  •   1
Отговори
# 105
Еееее, брееее, войводо! "Събрахме сеее!"- както се казваше в една реклама Mr. Green
Ииии наздраве!

Да се отчета - аз още прав, ноооо с наклон за под морковите
  Wine Glass35 Joy

# 106
Какво да ти кажа аз съм си пияна по принцип Embarassed.

Е, ха добре дошла в отбора! Mr. Green
И аз съм тъй - може би не по принцип, ама от както една личност се появи в живота ми... определено чавка ми е изпила мозъка. ku-ku hahaha hahaha

Ох, при теб появата... при мене липсата. Все трябва да има нещо.
Ако пак се изкажа неподготвена (както днес направих два пъти) не ми обръщайте внимание.

# 107
За кави моркови говорите бе хора даже пък и под тях newsm78.

# 108
Оооооххххх пукнах се от смях с вас--------яяяяяяя вижте какъв послепис направих на предния ми пост-----да направим едно препрочитане дружно на  днешната темичка..... ooooh!   ooooh!   ooooh!  Момичетааа-днес не ни е ден.
Блонди, майтапа е голяма работа,но споменавала ли съм,че като отида до близкото магазинче и там дядото ме посреща с думите-Ооооооо,войводке,как си. ooooh!Представете си как изглеждам в очите на хората  Joy Явно ме е уцелвал нервна. Joy

Последна редакция: чт, 21 авг 2008, 21:22 от Жужи

# 109
Е, хайдееее сега чстито фото на Муци. Не съм в ред обаче си прощавам.

# 110
  • Larnaca, Cyprus
момичета глеееайте сега аз съм малко под моррркофите ама нема нищо ще стана да посрещна новата гостенка.... Wink....вие кат се правите на луди.. Mr. Green
тризадобре дошла бърз телеграфен отговор ти пускам Peace
-тук от първи януари 2008 официалната валута е евро пазарУва се само във евро  Peace
-навън е Ужасно топло ако не си с кола се откажи от разходки или най много да попиташ на рецепцията на хотела какво можеш да посетиш защото аз съм от Ларнака ... Mr. Green
-най големия Мол беше открит във Никозия наскоро намира се в началото на Никозия т.е. като идваш от летището и влизаш в града се пада отдясно но как точно се стига питай някой от там че няма да се оправиш иначе или хвани такси Peace
блонди и Жужи изрично забранявам използването на алкохол и заедно със това пушенето в темата hahaha hahaha
муцкапозволявам да публикуваш всякакви черепи които намериш за да се плашат пушачките Mr. Greenах м--му стара дано им дойде акъла в главата hahaha hahaha
маатетепод морковите ще рече че толкова си се напил че.....ужассссс повече няма накънде

# 111
Приятно пребиваване в Кипър ,Триза!!! Добре,че Катето ни се поскара малко.Но тя е пътеводителя в Кипърско и както виждам отново се е справила блестящо. Hug   Hug   Hug
Аз да се похваля-малкия е командировка на с.Гълъбово- с баба и дядо -на вилата.Събота пак сме на Дедево............ще ги  прочистя аз тези бели дробчета.

# 112
Kati6 благодаря за бързия отговор, и аз имах инфо че е доста горещо при вас, но и тук последно време температурите не падат по 30, честно казано едва ли ще се престраша да карам, заради движението от ляво, така че ще разчитам на такситата и travel guide-те от хотела, надявам се да ми хареса!

# 113
Разгледайте това http://www.snimka.bg/album.php?album_id=276422
Повечето от снимките са правени в селото Гераджес. Има снимана една църква тя е в Левкосия и камбаните и всяка сутрин ни будеха в 6:00, казва се Агиа Варвара.

# 114
блонди и Жужи изрично забранявам използването на алкохол и заедно със това пушенето в темата hahaha hahaha
муцкапозволявам да публикуваш всякакви черепи които намериш за да се плашат пушачките Mr. Green

Аааа, Катюшке, ти като му цапнеш няколко Вискита и голяма командаджийка ставаш! Mr. Green Хубо, на ваш`те зап`еди, Началство! smile3519 - шЪ го практикуваме като разделното хранене.., само че разделно пиене-пушене Drunk 15 ----> от първом знач`жЪ си пийййнем, па жЪ преглътнем.., па след туй ръй`ш ли жЪ си запалим фаса Joy Joy /или обратното/ Joy Joy

Жужке, я кажи душке от къде ще я подхванем hahaha - нали сме си компанийка с теб... Може и да си ударим "чак" в лехата с морковите нейде покрай главен път "Е-72" /или който е там м/у Филибето и Бургъзъ/ rotfImbo rotfImbo
Впрочем това за "войводката" не си спомням да си го споделяла, ама да не би тоя да е същия продавач, дето ти казвал, че голям късмет си извадила с твоя мъжО? Mr. Green

Маатете, нИдей се косИ душко - всички ни хапе коня по нявгаш Crazy  Ей ся жЪ ги разгледам снимките, докат още комбалото ми е на фокус /демек преди да съм почнала да скивам двойно/ Wine Glass

# 115
Айййдеееее чета на кафенцеее           Бряяяя много са ОмОтахме снощи,ама то защото почнахме от рано------ Муцка ехеееееееееее към 11.30 ми даде първото.  Joy   Joy  Joy   Неможем цяла вечер да оправим фотоапаратите  newsm78,  гостите ги зарязахме  Blush Crazy,малко се отсрамих по-на после........ама както и да е ,аз се смях доста...... Hug

# 116
  • Larnaca, Cyprus
Жужка и момичета добро утро.... Hug Hug
мерси за кафенцето мнооого хубаво ей това второто е мое никой да не пипа щото квото ми е криво още от снощи ... newsm66  Stuck Out Tongue Winking Eye
АЙде всички на отчет какво ще правите уикенда .... smile3508..аз да ви подхвана отсега че утре ще ми се изгубите а пък вдругиден съвсем Mr. Green
маатете абе отварям аз снимките ти и гледам някаква такава димяща и си помислих че пожар някакъв или съм отворила грешен албум чак кат се поразрових надолу намерих и малкия и теб..... Heart Eyes  bouquet....що не сте се снимали заедно с таткото семейно и т.н. да ви видим а ако искаш да не публикуваш много в форума изпращай ги на личния моя или на сестра ми и ще ги качваме в кукунделката.... Peace
триза гледай сега незнам ти на каква температура си представяш че ще дойдеш но така за твоя информация Никозия е най топлия град в цял Кипър и всеки ден е над 40 градуса с ужасна влажност на въздуха ....а вечер от осем до около десет като излезеш от хотелската стая с климатика на вън разликата в температурите те убива тотално smile3544
Обаче ти тия неща недей ги мисли много много вземи си по разголени и повече дрешки и се настрой че ще искараш добре пък другото че малко ще се изпотиш то тва си е в програмата   newsm47

айде другите народееее ставаййй стига си лежал ...... Twisted Evil

# 117
Катеееее,  понеже си от пъргавите искам да те развеселя тази сутрин-виж как е на нашето мореееее-на вашето има ли такива работи?
  http://www.vbox7.com/play:d67caab1   
П.П.  Пусни звука ............ако имаш слушалки още по-добре.........  Laughing

# 118
Добро утро и от мен. Кате за второто кафенце май бой ще има. Това "димящото " са облаци а аз съм снимала над облаците. Гераджес е доста високо, и когато вали дъжд облаците слизат много ниско а ние сме над тях. Това на снимките ако го видиш на живо...
Колкото до семейните снимки май нямаме такива на които да сме и тримата.

# 119
  • София
Ей ме на и мен!
Вчера от рано ви оставих и като гледам сте се изпонатряскали!  Crazy Ааааа,  Naughty повече преди 17,00 алкохол,Цъ!
Аз от час и половин пътувам към офиса и еле стигнах, обаче на път
за нагоре заседнах в асансьора...ей, не ми е ден за работа днес.
Я, да пийнем по едно! Joy А, за черепа за туй го дадох кат` линк, че да не се стресне някой и хоп  smile3544

За ваше сведение и да направя обощение по темата,  който не е слушал внимателно вчера,  нови фотоапарати имаме и аз и Деси. А, Кати си има часовник. Heart Eyes

Жужке, войводке, я кажи за наденицата ли за свободата ли... hahaha Кафенцето е веднъж.....мммм... От де` го изкопа тоя манго , бе душко....ама нищо не му разбирам, шЪ знаИш...иначе е голяма веселба!

Ооооо, за малко да пропусна Триза, добре дошла момиче! Дано не си се изплашила вчера. Ние сме си по принцип кротки и скормни.... Flutter
Иначе влагата и жегата са в  максимална степен у Кипърско, ама а теб да не ти пука. Както те е посъветвала Кати, важно е настроението.  Party

Кати, нали в сряда магазините не работеха???? Още ли е така? Да не вземе Триза точно в не работещите дни да тръгне на пазар. Sick

Маатете, отивам да гледам и аз снимки.....ох и до КАТ трябва да ходя...., и до обущар-а....... и .... та не знам викенда ква` ще я свършим, ама първо днеска да сколасаме.

Хайде приятен ден и до после!

Общи условия

Активация на акаунт