Кипърско мечтание, огряно от българско сияние. (11)

• 15 469
  • 292
  •   1
Отговори
# 90
  • Larnaca, Cyprus
Добро утроооо  bouquet
Днес съм мнооого мноого мнооого радостна щастлива
Получих страхотен часовник подарък от мъжо..... newsm03 newsm03..еййй тоя човек няма да спре да ме изненадва тъкмо си мислех че вече започвам да му омръзвам и не ми обръща достатъчно внимание от работа Mr. Green и той так.....подаръче...изплакнете оченце.....http://images.katydem.multiply.com/image/2/photos/4/400x400/9/Pi … 9501......а тук е на моята изящна ръчица Mr. Green
http://images.katydem.multiply.com/image/2/photos/4/400x400/10/P … amp;nmid=81879501
а тук е вижте какво.....http://www.webstockpro.com/Comp/FoodCollection/932682.jpg
http://www.webstockpro.com/Comp/Westend61-RF/00334CS-U.JPG
....това е почерпката от мен за вас..... newsm51
ЖУжеайде почвай изпълни ти се желанието намерихме повод Mr. Green..хем кат се понапием и жегата няма да усещаш Mr. Green
БлондиМерси за закусчицата
Муцка Браво бе моме един да се сети за чистотата на зъбките ни виж виж моите как бляскат аа newsm47
Маатете за квартири хич не се шашкай има всякакви на цени разнообразни дори има и напълно обзаведени за по 500-550 евро... Wink

ааа много хора заедно пишем май......Момичета тия марки винца отдавна сме ги забравили сега сме на други по хубави.....охооооо

# 91
Уууууууууууу Катеееее  честито!!! Много е стилен.  Peace  Hug Това твоЙто мъж бееее......отваряла си окото ,като го избираш. Точно днес ще се напия с вас виртуално само............. ама до откат.......да не ти се чупи  Катенце часовничето   Peace
Муце , айде наздраве да отпия една  МОХИТЦКА глътка .
maatete ,извини ме ако тонът ми е бил по-остър. smile3525 Наистина не те разбрах......... newsm78
melinda  Аз пък признавам Асеновградски Мавруд мммммммммммммм скоро пихме една резерва--много хубаво.От тия специалните------ Афродити и  Отело ще помолим Гери на идване да донесе,да опитаме.....Геееееерииииииии ЧУУУУУУУУУУ ЛИИИИИИ??? /Кате,предай и душичке...... Wink
Embarassed  Embarassed  Embarassed Срам ме е да си кажа,че предния път се изложих.......... Embarassed   Embarassed   Embarassed Амааа 6-ти ден не пуша..........и наистина от време на време ме ``стяга шапката``. Да видим този опит дали ще бъде успешен....... Laughing Mr. Green Blush Thinking

# 92
http://www.bebealbum.bg/album.php?bebe=542
Момичета здравейте.
Качих снимки на мен и мъжо и младоженците.Там вече се виждаме в цял ръст.
Жужи ,вчера се подстригах още по-късо.
Кате ,направо е страхотен часовника ти.Браво на мъжо ти.
На мен пък ми купиха фотоапарат с карта памет допълнително ,да съм си снимала колкото си искам.
Защото мъжо знае че обичам да снимам и после да ги обработвам.
Муце,потърси ме ти в скайпа ,че има много с твоя ник.Ще се опитам да те намеря,дано да те оцеля.
Снощи се чух с Гери по телефон.Изненада ме в къщи та чак неможах да я позная.Майка й и баща  й бяха у нас и тя се обади да се чуе с всички ни.Много съм щастлива че я чух.И Елинорчето била добре.Водили я на плаж.Ох,чакам неделя по-бързо да дойде.
Чао момичета.

# 93
  • София
Браво, браво, браво....!
На Кати, честито за страхотния подарък.
Обаче има едно, НО....часовник не се подарява , а се откупува по старо поверие. Това ще рече, че на този на който му "подаряват" часовника трябва да даде символична сума (цента) на другия. Малка паричка. Е, само поверие, ама Кати дай на мъжо 5 цента.

Деси, ще те потърся, но последните няколко вечери много закъсняваме с лягането и става късно. Дано се оправим днес по-раничко.

Тези вина дето споменава Мелинда са местни, демек кипърски.
Иначе и аз предпочитам българските или френски вина.От българиските ми е любимо No man`s land и Anira. Ммммм....прелест!

И като сте се захвалили и аз да се похваля. Купих си дигитално апаратче Canon... Чудни снимки излизат!Така, че Жужонке, поводи колко щеш , а за пушенето заслужаваш едно гоооолямо браво!!!!

# 94
  • Larnaca, Cyprus
АА Момичета мерси мерси трогната съм ......от пожеланията и от оценката за мъжо.... Hug
Той по принцип на часовници е номер едно всички марки и последни модели са в нашия шкаф та понеже вече няма място в неговият тръгна да пълни и моя ........Та този де уж бил последен модел на RADO малееее като им гледам цените в каталога и свят да ти се завие ........ #Crazy #Crazy...та ако ще го откупвам дето ми Вика Муцка Mr. Green Mr. Green...нееема да стане.... Twisted Evil
Жужке гледай сега дай  да подхванем темата с пушенето на сериозно..... Naughty
Сетих се и нещо друго по принцип кога пушеш когато пиеш кафе или по принцип като ти се пуши т.е. ако е когато пиеш кафе трябва да отрежеш и него hahaha....иии ква съм лоша ама така де временно докато свикнеш да не пушиш Mr. Green Heart Eyes
Деси Страхотна си и обувките ми се виждат все едно са на кръгчета като блузата все едно са правени специално за тоалета Peace Peace.....а защо си се постригала по късо не ти ли харесва дълга коса newsm78...честито за новата ти придобивка да пращаш мнооого снимки със все по хубави тоалети  bouquet
Муце а честито фотоапаратче да си снимаш на воля каквото и както и колкото пъти искашш.... bowuu bowuu

ХА НАЗДРРРРАВЕЕЕЙ ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И АЙДЕЕЕЕЕ ДА СИ ГИ ПОЛЗВАМЕ С КЕФ.......ПРИДОБИВКИТЕ ДЕ.....ОПАС КАК СТЕ ВИЕ АЗ СЪМ НА КОКТЕЙЛчЕТА ЗА СЕГА НИКОЙ НЕ ПУСКА ПО ТВЪРРРРРДО ГОРИВО+++++НЕ БИХ ОТКАЗАЛА ЕДНО ДЖОНИ АМА ПУСТО НЕ НАМИРАМ СНИМКИ++++

Последна редакция: чт, 21 авг 2008, 14:33 от Katy6

# 95
Катееее,уцели в десетката!!!!! От събота и кафе не съм пилааааа   Shocked 
Муце,Десииии   искам да се сниматееееее сааааамооооо с усмивкииииии  Hug  Hug  Hug
Моля ви се кажете ми кой пуши,кой-не------ей така за статистиката.........Да видя кои са в повече.......За Катето знам само ,че не пафка.......,Блондичка май и тя   newsm78 Говорете ми малко..... Wink  Laughing
НаЗдРаВЕЕЕ!!! Нали знаете ,че така процедирам---------На всеки по бутилка                         
   newsm53  Наздраве-наздраве-----и накрая ще има``Ти мен УвЖААш ли ма или НЕ?Щот Аз тА уваЖААм!!!

Последна редакция: чт, 21 авг 2008, 14:45 от Жужи

# 96
  • Larnaca, Cyprus
Оххх Джони Жони почна се Мерси Жужка аз за твое сведение не пия и не пуша ииии третото не правя ........Ама виж щом си имам компания може да си пийна така де един живот живеем ...... Mr. Green
Муцка също не пуши по последни данни де отпреди година... newsm78

Знаеш ли какво е гадно да не пушиш и да излезеш с мъжо някъде на заведение да си се изтупала красива хубаво ухаеща с нова прическа също ухаеща чудесно коса и при завръщането си в къщи след приятно прекарана вечер да миришеш ужасно от главата до петите на цигари  Twisted Evil....

# 97
Ооооооо, пияндуркииии, пак на черпня сме го ударили, а?

Тъй значиииии - с тези коктейлчета Катето и Муцанка черпят за новите си придобивки - съответно часовник и фотоапарат. Момичета, да са ви честити и първата от вас с часовника да отмерва безброй щастливи моменти, а втората с апаратчето да "запечатва" също такива мигове!  bouquet   И понеже Катенце, си силно мой човек, ето бутилчица уиски и от мен - кеф ти да го пиеш чисто, кеф ти - забъркала съм ирландско кафе! Mr. Green
Ааааййде всички на твърдото горивоооо!
- Тъй де, като ще е гарга, рошава да е!

Жужони, пак шЪ сЪ пробваме да спираме цигарките, а?! 15 Сигурно затова тъй пребързано реагира на Маатете - вече никотиновия глад явно си казва думата.., пък и в комбинация с жегата без климатик - сЮФсем шЪ ти сА земИ ъкълЯ... Joy Joy  Сега да не ми се впрегнеш и на мен - знаеш, че си те обичкам и се майтапя! Hug Дано тоя път успееш с отказването на тютюнеца.

Аз да си призная за пафкането... Rolling Eyes... Спрях ги около година преди да забременея с Лора... После като се развеждах от ядове пропуших пак за около 1-2г. и отново ги отказах. /Всъщност никога не съм била пристрастен пушач 4-5 цигари съм пушила на ден/. От тогава насам се е случвало да запалвам в компания или когато нещо ми се насъбере на душата... Но през последния месец.. Embarassed.. купила съм си една кутия съвсем леки и вечер изпушвам по една на принципа "когато плачеш, запалвай си цигара..." /ако се сещате за тая стара песен/. Някак се опитвам да притъпя това дето се надига в душата ми и заплашва да ме залее... Cry Cry.. Пак задълбах...
Абе, я наздраве!

# 98
  • София
Блондичке, пийна по едно малко и пак задълба в сълзите

Жужонке, взимам едно Жак-че и с гордост заявявам, че съм в редиците на готините, модерни и супер мацки, дето НЕ пушат.
То от другите останаха ли изобщо? Май са на изчезване вече... Mr. Green
Като ти се пуши , ами пуши си, но не забравяй, че  малко по малко ще заприличаш на това след години Е, ако ти харесва да изглеждаш така от по-раничко, ми пуши си! Кожата ще ти се сбръчка, дъха ще ти вони на мръсно и гадно, пръстите ще са ти жълти и миризливи, цялата ти същност ще е пропита от смрадта на никотин, катран и мръсотия.
Ао всичко това ти харесва, предай се и си пуши колкото искаш, докато и частица от белия ти дроб не остане читава..

Аууу, ква` реч дръпнах! Ще ме прощавате, от Жак Даниелчето е!

Кати, абе никой не казва да плащаш цената на часовника.  #Crazy Дай на мъжо символично една паричка, все едно, че го купуваш и му кажи, че така трябва.

Айде, наздраве!

# 99
На Деси честито фото само незабравими моменти да запечатваш с него! Кате а на теб честит часовник, страхотен е! И аз съм пушачка и то непоправима, пуша толкова много колкото малко хора могат. Колкото до винцата и на мен "Ничия земя" ми е любимо. Преди много време имаше едно безумно евтино вино, което много ми допадаше, май "Меча кръв" се казваше.

# 100
Здравейте Момичета,
т.к ми предстой пътуване до Никозия искам да ви попитам някой основни неща(а може и глупави)
 - Валута - май все още Еврото не е официална валута, но все пак имали цени и в Евро, и ще имам ли проблем ако имам само евра ?
 - Пътуването ми ще е по работа, но ще имам един ден за разходка в Никозия, и т.к ще отседна в Хилтън, ако може да ми помогнете дали наоколо има интересни места за обикаляне(забележителности, магазини) и дали е удобно за разходка пеша, или много топло?
 а също и да ми препоръчате добри ресторанти ...
- имали големи магазини тип Мол?
Мерси предварително!!

# 101
Ей мЪ пак нЪ, хлъц!   Wine Glass

Муцанче
, не си разбрала душко, приятелко моя по чашка! Drunk Wink - Аз пиенето го ползвам не да заоравам, а напротив - като лекарство против пропадане в дълбините на "сатурновата дупка".., както и палването на цигарка вечер напоследък - същата цел.  Пък тях знам че винаги мога да ги спра, ако изобщо една цигара дневно се брои за пропушване - едва ли ще ме убие /много по-голяма вреда ми носят емоционалните затъвания и ако една цигара може да ми отпусне нервите - какво толкова?!/.
Пфууу, ама от къде го изкопа тоя полуразпаднал се скелет... Crazy

Иначе по темата, сигурно го знаете оня стар виц, дето на един заклет пушач тръгнали да му леят мозък за вредата от тютюнопушенето..; слушал той, слушал и накрая като му тръснали тая прословута фраза, че "всяка цигара е още един пирон в ковчега" той не се стърпял и рекъл: "Е, какво искате - мен в незакован ковчег ли да ме погребат?" Joy Joy

Маатете и Мелинда, принципно и аз съм голям почитател на вината thumbsup макар и да не мога да се похваля, че съм дегостирала кой-знае какви маркови  и отлежали... Но ако е рекъл Господ, може и да ми се "отвори парашута" да ги опитам тия Отело и Афродити един ден на "местна почва" тъй да се каже ...---------- Обаче, Маатете, ти незнам колко си гаврътнала до момента, ама нещо ги обърка "двата щата" ---> човекът с новото фото е Муци, а не Деси Mr. Green

# 102
Какво да ти кажа аз съм си пияна по принцип Embarassed.

# 103
Какво да ти кажа аз съм си пияна по принцип Embarassed.

Е, ха добре дошла в отбора! Mr. Green
И аз съм тъй - може би не по принцип, ама от както една личност се появи в живота ми... определено чавка ми е изпила мозъка. ku-ku hahaha hahaha

# 104
Айййййййдеееееееееее наздравееееееее!!!  Joy  hahaha Викам ви на вечерна проверка-кой прав,кой здрав,кой под морковите.....?
П.П.Ааааааааааа Блондичка,ти си в грешка пиленцееееееее......maatete
е права.И Деси има нов фотоапарат.    hahaha hahaha hahaha hahaha   А сега??? Да се надявам,че днес ни е простено --от възраста е момичета.........от набора.........чели -недочели........ Laughing

Последна редакция: чт, 21 авг 2008, 21:11 от Жужи

Общи условия

Активация на акаунт