Кипърско мечтание, огряно от българско сияние. (11)

• 15 463
  • 292
  •   1
Отговори
# 75
Лелеееее, каква главозамайваща активност днееееес, бравос!

Деси, радвам се че сте изкарали хубаво на сватбата и снимките са чудесниииии, особено тоя малък синеок бузанчоооооо - как да не го изпапкаш просто такова ангелче?!  angel008

Кати, добре че си наминала вчера колкото да излапаш закуската, eat  Laughing че иначе язък за приготовлението - рекох си Thinking кафето ще изстине, портокаловият сок ще вкисне, пък поничките ще станат на преспапие... hahaha  hahaha  А вицът е много як - то там му е врътката, че ти бръква в мръсното подсъзнание.., пък накрая се оказва нещо съвсем невинно Wink

Шанкулова, ако квартирата ви е комфортна и всичко останало е наред, недей се коси, че не сте в Ларнака. Нали сте си заедно семейството! Пък дребните подробности ще се наредят постепенно.  Hands Thumbsup

Муцанке, много си шик с тоя засукан кок бе мила!   Я кажи, него ли си прибави с ретуша или... newsm78... Очите забелязах че си направила изразено зелени, ама доколкото виждам всичко останало си е твоето лице... Но то нали съм си малко "кьор`сан табелата", може да съм недовидяла нещо... Та за такива като мен - недоскиващи, трябваше да сложиш две снимки за сравнение "преди" и "след" Joy Joy

Маатете, а щом вече сте правили такова пълномощно в бг-посолството дали няма да е по-лесно мъжО ти да помоли направо да му издадат заверен препис /при тях трябва да се пази екземпляр от оригинала/.., та проверете тая възможност - може да се окаже по-удобен от към спестяване на време вариант.

# 76
  • Larnaca, Cyprus
ето ме....май някой вика за помощ smile3508
Шанкулче тоя нашия зарежи го нещо е взел да режи глави напоследък .....дори ми предлагаше да ми качи булсата уж безплатно ама да му давам по 80 евро годишно съответно без сървиз и да ми го върже към интернета а тук при нас понякога запецва което какво значи че няма да гледам тв не не не  #2gunfire
една приятелка скоро сложи пакет на прайм тел обаждаш се на 133 офиса им е на макариу някъде та за нейния пакет интернет- кабелна и телефон плаща 39 евро на месец ....обади се обаче и питай и за другите пакети  bouquet
а вие къде точно сте в арадипу слуд Е&S супер маркета или преди него.... newsm78....незнам там дали имат покритие питай и това  bouquet
десиауууу аййй какви са тези прелести а бебчо е направо толкова сладък да му намачкаш бузките ....  love001пу пу пу да не го урочасаме че аз с тия сини очи пу пу пу ай стига толкова плювки smile3533...а твоя тоалет поне в анфас това което виждам се е получил суупер и като цвят и като избор мноого добре smile3501
муцкааз като стара свекърва да се изкажа Mr. Green....нещо не ми се понрави разстоянието между горния клепач и веждата стои някак изкуствено....я виж да го оправиш и сложи и друг цвят косичка така да пооплакнем очо newsm53..а кокчето опитай и тип банан стоеше ти супер преди години smile3521
а ние днес от гости на гости толкова се уморих че няма да имам сили да заспя smile3507

# 77
Добро утрооооооооооо момичета-кокичетаа   
Вчера писах-писах .......аха да публикувам натиснах по погрешка  /шифта/ааййййде отиде всичко....,после ми спряха нета,ходих да си го плащам/тоя домашния/  Embarassed   Embarassed  Климатика ми заваля....... Wear Umbrella /вътрешното тяло/.Жееегааааа и аз сега ще чакам майстори....Защото на голям майтап го обърнах на  Блонди компа------айде и аз да не остана назад  Mr. Green
Деси, супер си......виждам,че имаш нова прическа----ПЕРФЕКТНА е!За малкия бузанчо-думи нямам-сладур !   Ще гласувам за неговото албумче,но иска регистрация,затова ще се занимая маалко по-късничко с тази задача.
Шанкуулова, видя ли каква я свърших.  ?    Беше си в БГ,прелетя толкова километри,настани се,багажа оправи,забрави кога си пристигнала.......аз все се каня да пиша-и все `айде малко-по-после.` Нито те изпратих,нито те посрещнах   Както и да е-простено ми е.......жена на възраст съм.А сега кажи как си?
Муцанкееееее, пу-пу-пу ма мамина хубавица тиии........Дай да те бацкам.   Кажи ми само зелени ли са ти очите? Моите са такива зеленикави.   Peace
Кате, как си ти знойна хубавице? Много си критична към на Муцка изкуството...............Ще ти се карам  Е кажи и-да какиното,като за начало е добре........с времето още по-добра ще станеш..........ей такива неща.Ти с рогата-та веждата,цвета на косата,кок банан...... Дай да те цункам сега,че  май много те скастрих   love001   
Блондичкааа,  няма вече да ти се смея за нищоооооооо  Ти РС-мъкна,ама представяш ли си ние да ни направят демонтаж на` Климчо` и ние да го мъкнем на някъде    Ще чакам кума да се върне от Виена,той преди се занимаваше с климатици----да ми даде първо той неговото докторско мнение.
maatete ............maatete ---опасна си.Като вихър се развихри,и бързо утихна.... Peace Така е в живота--------- затваряш едното око и продължаваш-никъде не е идеално.Но с новото начало ,което ви предстои ви желая всичко най-хубаво и прекрасно,попътен вятър,много късмет и само положителни емоции.Скоро дано сте в прегръдките на тати и Светли да е едно щастливо и усмихнато момченце.  Peace  Peace  Peace

# 78
Здравейте, момичета!
От месеци посещавам темата, но само като читател. Днес се изкушавам, може би защото Кипър ми липсва повече от всякога. Живях в Лимасол 3 години и намерих много приятели. Тогава не знаех за този форум и за съжаление съм изпуснала шанса да се запозная лично с вас, но не е късно.  Simple Smile Съдбата/любовта ме отвя в друга посока - първо в Англия, а сега във Франция, но винаги намирам време веднъж или два пъти годишно да си дойда в Кипър и да се видя с хората, които ми липсват. Моето сърце винаги ще си остане там.   Kissing Heart
Все си мисля, че един ден отново ще се върна  yes
Чувам, че там е голяма жега сега. В Париж е хладно и облачно. Предайте много целувки на любимия ми остров от мен! Пожелавам ви красив ден!  Hug

# 79
  • София
Hej момичета!

Не се чудете какво е това hej...на датски е ....започнах да заучавам това онова на този странен  и много далечен за мен език.
То щото гръцкия го изучих вече и от  аутокада-а дето ви писах ми иде да си скубя косите , та за разнообразие малко редки езици....   Laughing

Мелинда, добре дошла!

Ей, девойки къде сте да посрещнем Мелинда както  подобава... Heart Eyes

Жужи, благодаря за окуражителните думи! Очите са ми сино-сиви. На тази обаче са изразено сини....хи,хи,хи.. Joy
Без климатик си е направо за умиране, та дано ви го оправят бързичко.

Кати, благодарности и за критиката.
Ето специално поработих, но върху друга снимка. Е, точно тази част под веждите не се получава, ама няма да гледате много критично!

Блонди, кокчето си е мое! Как върви плажуването...дайте някоя актуална снимчица...

Деси, много сте сладки! Нямаше нужда да се притесняваш
за тоалета. Я, виж каква си стилна!А, Любчо направо да го изхруска човек!

Да ви кажа замислила съм се за ПДД от едно известно време? newsm78 Какво ли става  него и семейството му?

Ето и този мой шедьовър, че да кажете как ви се струва. Задобрявам, а??? Няма да ви показвам повече докато не стана мноооого добра, обещавам!:mrgreen:

Василиса Прекрасна 2

# 80
Добър вечееееррр!

Първо докато не съм изветряла /че то  ЕГН-то си казва думата hahaha/, да приветствам с едно дружеско  welcomeМелинда, като се надявам, че щом веднъж си се решила да се впишеш в темичката ни, вече ще се присъединиш като редовен участник!
Муцинко, нови снимки нямаме, иначе плажчето си върви супер де...         А пък да ти се оплача, тая опция за правенето на колаж от няколко снимки ми отказва Rolling Eyes Като вляза във "Файл"---> "Автоматизация"---> "Photomerge" ми дава, "Error 48"- че такъв файл не съществувал... newsm78... Идеи???

Жужке, ти кво сега - мислиш че защото си се бъзикала с моя комп и затова един вид като "възмездие" ти се е скапал климатика?! Joy Joy  Стига глупости - ми то и аз самата иронизирах ситуацията, че то не бяха едно и две... Crazy  Само незнам кога вашият кумец ще се завърне, та да чакаш на него... - да не мине лятото до тогава с жегата барабар sweating... И защо да го демонтирате "климчо"? - На място няма ли да дойдат техници?

# 81
Хайде, мързеланки-поспаланкииии,
закуската е сервиранаааа!!!

Успешен ден на всички!
Аз лично хуквам по задачи.
Чао до по-късно!

# 82
  • София
Мляс, мляс....Блондичке да си жива и здрава с таз вкусна закусчица, дето се явяваш! А, за питането нямам идея за какво става въпрос. Сега ще видя за каква автоматизация ми говориш....Heart Eyes

Като закусите и по едно драженце за чисти зъбки да си вземете...

Весел ден на всички и от мен!

# 83
Добро утро и от мен.Добре си ни дошла melinda!Ако ти харесва нашата компания-идвай по-честичко.  Hug
Муце,  чудеснооооооооо е второто ти изпълнение.В първя момент си викам-`абе какво е това синичкото което си изтопосола на герданчето?``        ooooh!    Оооооо а то било логото на `мултиплея`    Thinking  Whistling  ooooh! Laughing  Абе няма ли да се запиваме пак скоро...????? Дайте повод........ Mr. Green
Блондичка, не бе пиленце.Не си мисля,че моя `Климчо` е възмездие с/щу твоя `компчо`    Joy   Но се сетих,че тогава се пукнах от смях.Мани -мани за кума......Обадих му се аз на скайпа-започнах да обеснявам така и така.....   blahblah  Да обаче той ме стресира  Laughing Запчна да ми говори на дълго и на широко.....Може и да иска фреон,но може и да не от това.ако е от това,което сега ще ти кажа,когато дойде майстор................................ blahblah blahblah blahblah blahblah  People No Good  Stuck Out Tongue Closed Eyes  аааааааааааа   newsm77 Слушаах,слушааааах/макар ,че не съм по тази част много да изслушвам многословие......./ Crazy  Та накрая викам-``Добре кога се прибираш?``---------той``септември``-------аз``Добре ще пукна от жега но ще те изчакаме ти да го видиш........``````````----``Разбира се,че ще ме изчакате..това ти говорих до сега.`` sweating  Та това е положението при мен----трае се-няма проблем,но можеше и да е по-добре.Трай булка за хубост-- Laughing е казал народа!  Laughing Та и аз ще потрая-зима иде,`Климчо` ни и топли...........та да го оправят както трябва,да го прегледат основно..........Айде да се спирам,че Муцанка,ще отваря нова тема.........    Laughing  Joy Весел и усмихнат ден.  Peace

# 84
Добро утро! Ама сте страшни егати закуките пък драженаца, грижа голяма. В момента мъжа ми търси квартира и направо умирам от ужас. Дали ще намери, къде ще е, какво ще стане и дъра бъра камион с глупости.

# 85
  • София
Жужонке, повод ще си намерим, ама да е по към следобяда, а?
Тази сага с техниката ми напомня (не ме питайте защо) за междузвездни войни - КЛИМЧО срещу КОМПЧО Joy

Маатете, споко бе човек! Ще намери човекът най-хубавото жилище за вас. Имай му доверие и не го мисли!

# 86
Аз ли не съм в ред?????????? Немога да разбера ``егати закуките пък драженаца``?????  maatete ?????????  Нещо да сме те ядосали или обидили??? Ами ще търси квартира,ще намери-всичко по реда си!Не се е свършил света.В мирно време живеем.Ами ти ако беше на наше място`нелегално прибиваващ,ченгетата на всяка крачка могат да те закопчеят,търсиш квартира,местене +телевизори и т.н.-ами досега да си на антидепресанти.Хайде по-спокойно да я караме с малко повече търпение.

# 87
Добро утро! Ама сте страшни егати закуките пък драженаца, грижа голяма. В момента мъжа ми търси квартира и направо умирам от ужас. Дали ще намери, къде ще е, какво ще стане и дъра бъра камион с глупости.

Жужи хич не си ме разбрала... ама и аз съм си виновна като не гледам какво пиша. Хареса ми и закуската и дражетата после но както и да е. И не, не сте ме ядосали или обидили но не знам защо ти така го прие?! Може би трябваше да сложа някой друг ухилен емотикон за да стане ясно настроението, което носи поста. Както и да е няма значение.

# 88
Момичета, благодаря за топлото посрещане!  Hug
Муци, ставаш все по-добра. Гледах и предишната. Да ти кажа, че според мен нямаш нужда от "корекции"  smile3525 , но поддържам ентусиазма за разучаване на програмата. Аз се заричам от сто години да  направя същото. Как ми се иска и аз да се присъединя към вашата компания за едно българско излизане, че така ми е залипсвало онова Othelo. Сигурно на вас ви харесват други вина, но на мен това си ми е присърце, та като се видите вдигнете по едно за мен!    Wine Glass

# 89
  • София
Мелинда, благодарско за похвалата!
Отело-то беше вино номер едно в Кипърско. А за бялото Афродита-та, какво ще кажеш?.....
Относно излизане не знам дали някога ще се видим всички, но смятам за необходимо да разясна ситуацията.
Значи аз ..и още няколко... newsm78 мили момичета сме в България и "командваме" парада от тук. Joy Всички други са на местна кипърска почва. На последък остваме все по-малко в БГ-то, ама за добро ще да е! bowuu Та това е на кратко!

Жужи, ти що се караш на Маатете? Thinking Mr. Green
Айде по едно малко мохитце за само за отскок

Общи условия

Активация на акаунт