Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е съдържанието на новата тема във форума?
Какви са проблемите с компютъра на един от участниците във форума?
Какво е посланието на темата във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е съдържанието на новата тема във форума?
-
Какви са проблемите с компютъра на един от участниците във форума?
-
Какво е посланието на темата във форума?
-
Какво означава цитатът „Живей за мига!“ и какво предизвиква вътрешното равновесие според автора на публикацията?
-
Какво се случва с компютъра на автора на публикацията и какви са неговите реакции?

кафето ще изстине, портокаловият сок ще вкисне, пък поничките ще станат на преспапие...

... Очите забелязах че си направила изразено зелени, ама доколкото виждам всичко останало си е твоето лице... Но то нали съм си малко "кьор`сан табелата", може да съм недовидяла нещо...

пу пу пу да не го урочасаме че аз с тия сини очи пу пу пу ай стига толкова плювки
...а твоя тоалет поне в анфас това което виждам се е получил суупер и като цвят и като избор мноого добре 
..а кокчето опитай и тип банан стоеше ти супер преди години 

/вътрешното тяло/.Жееегааааа и аз сега ще чакам майстори....Защото на голям майтап го обърнах на 
Съдбата/любовта ме отвя в друга посока - първо в Англия, а сега във Франция, но винаги намирам време веднъж или два пъти годишно да си дойда в Кипър и да се видя с хората, които ми липсват. Моето сърце винаги ще си остане там.

Само незнам кога вашият кумец ще се завърне, та да чакаш на него... - да не мине лятото до тогава с жегата барабар
... И защо да го демонтирате "климчо"? - На място няма ли да дойдат техници?
Оооооо а то било логото на `мултиплея`
Да обаче той ме стресира
аааааааааааа
Слушаах,слушааааах/макар ,че не съм по тази част много да изслушвам многословие......./
, но поддържам ентусиазма за разучаване на програмата. Аз се заричам от сто години да направя същото. Как ми се иска и аз да се присъединя към вашата компания за едно българско излизане, че така ми е залипсвало онова Othelo. Сигурно на вас ви харесват други вина, но на мен това си ми е присърце, та като се видите вдигнете по едно за мен!
Та това е на кратко!