Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е съдържанието на новата тема във форума?
Какви са проблемите с компютъра на един от участниците във форума?
Какво е посланието на темата във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е съдържанието на новата тема във форума?
-
Какви са проблемите с компютъра на един от участниците във форума?
-
Какво е посланието на темата във форума?
-
Какво означава цитатът „Живей за мига!“ и какво предизвиква вътрешното равновесие според автора на публикацията?
-
Какво се случва с компютъра на автора на публикацията и какви са неговите реакции?
благодаря ви за окуражителните думи!
Голяма игра на нерви е това, но след като чувствам толкова силно вътрешно съпротивление, че не съм в състояние да кажа "край".., нищо друго не ми остава освен търпението докато нещата започнат да се изясняват... Апропо, имаше една много хубава реплика във филма, която Робърт

....аа не бях обърнала внимание че пак съм сътворила рими..... гледай кво нещо човек като мен като се развълнува и кви ги върши
....хооо хохохо новия ресторант
....а таквиз дето ще ни заливат приемаме само като се понапият..
......их кво да се прави и после пак излизаш ей с такваз усмивка-- 

Кой тук,кой го няма?

...ще се майтапите с мен ли...
..Не се одобрява нито едно предложение моля дайте на второ обсъждане да видим какво ще реши парламентарното заседание днес.......

... и както меко се плъзга уискинцето в гърленцето, тъй меко и леко да ни се плъзне седмицата!