От море и планина с усмивка връща се АПРИЛската тайфа!

• 13 237
  • 295
  •   1
Отговори
# 165
Джинджер, Честит рожден ден. Нека новата цифра отпред ти донесе здраве, пълноценност, любов и успехи  bouquet

Ех, ще ме разколебаете за плетеното значи - даже измислих какво, едни такива кръгли килимчета от парцали (като едновремешните) съм харесала да правя, от ярки цветове за бъдещата детската стая.

Данче, дай да уреждаме кокошата среща, да обявим дата и който може да се включи

# 166
На куц крак 4естито на вси4ки с повод преz иzминалите дни   bouquet

Ох, искам и аz кокоШка среЩа  Sad

# 167
Много ви благодаря момичета и за поздравите и за хубавите пожелания,ето малко снимчици от мен и тортата и новата ми рокля Mr. Green:http://www.snimka.bg/album.php?album_id=274852идната събота ще е купона с приятелите,сега обмислям менюто Crazy,приятен летен ден на всички Peace

# 168
  • София
jinjer, страхотна рокля и честит празник!

И аз харесвам Йоан и Калоян от спряганите!

Янче, плетенето мен ме изнервя, щото бавно става! Embarassed

За форумска среща - аз писах преди време да започнем организация за през септември! Например 13-14 или 20-21 септември?

# 169
  • Русе
Със закъснение, Честит Рожден Ден, Джинджър! newsm59
Желая ти упсешно дипломиране, интересна и доходоносна работа, любов, късмет и незабравими мигове с любимите ти мъже!
Много ти отива зелено!  Flutter

Красе, какъв е тоя сериал при вас, какво е това чудо!?! ooooh! ooooh! ooooh!

Черепахче, определено ти трябва някакво "бездетно" занимание (усещам те, че си от моята порода  Wink ). Аз освен макрамета и пана от канап, друго не мога да плета... с двете си леви  Crazy - куките ми идват в повече.  hahaha Мъжът ми се беше запалил да плете кошници  Joy - от вестници. Крайният резултат много наподобява ракитените изделия, но засега само е приготвил материала и вече сериозно се опасявам, че ще бъде унищожен от "дзверовете" преди да бъде оплетен. Confused

Вени, прекрасни снимки както винаги!
Миналата година бяхме в Емен (само че в съседния на "Имението" комплекс) - много красиво място, само дето прехода в каньона не става за малки деца (Преслав беше най-малкия тогава), иначе - супер релакс! Grinning

# 170
  • София
Иленка, в Негованка ли бяхте? Така и не отидохме да го видим - яд ме е направо! А прехода не е за с деца - остановихме го!

# 171
  • Русе
Точно там, Вени Grinning - предпочетохме го, защото има и люлки/детски кът за децата, и конете за разходка са там (достатъчна атракция за дребните  Wink), иначе "Имението" е по-гъзарско, признавам...  Sunglasses

# 172
  • София
А, гъзарско! Не го възприемам така - двойната стая беше смешно малка, закуската ограничена до баница на единия ден и мекица на другия! За тази цена...ще ме извиняват!
И ме доядя, че не разгледахме и Негованка! А люлките се виждаха и от нас!

# 173
  • София
здравейте!
Джинджър, Честит юбилей! /на патерица/    bouquet

Аз от днес вече не съм на работа, но пък Сонята ми стопява лагерите отвсякъде. Вчера си я взехме от свекитата от село и никак не ме слуша. Тръшка се за всичко, реве като не е нейната и иска всичко да става веднага. Обземат ме черни мисли как ще е после с двете деца Thinking

# 174
  • София
Хелоу!
с малко закъснениеЧестит рожден ден, Джинджър! Много здраве, радост, щастие и послушни и обичащи мъже!

Как оцеляхте в жегите през почивните дни?  sweating
Ние изкарахме един жесток уикенд, в стил соц-реализъм  Mr. Green На село, на реката, прохлада и бира с цаца и картофки...чудничко!  Mr. Green Само едно гадно турбо-сръбско ни разваляше идилията, ама то нали пълно щастие няма  Crazy Имаше една групичка от 5-6 семейства с около 10 деца и татковците им по двама се редуваха да надзирават дечурлигата в реката, а останалите родителски тела си смучеха бирета горе в кръчмата. Направо се върнах 20 години назад във времето.  Crazy

Гледам за ръкоделие сте заговорили, мен такива занимания могат да ме доведат до истерия. Само като видя гоблен или плетка и ме хваща неврастенията.  #Crazy Пък и каквато съм си вързана в ръцете...

# 175
  • Русе
Ау, Ренка, 'де туй чудо, бре?  Laughing

Вени, аз само отвън съм го виждала "Имението" и съдя за "гъзарията" по колите отпред (бяха надошли едни лъскави черни джипове тогава)  Wink, но отзивите не бяха много добри (подобно на твоите), а за "Негованка" бяха само положителни, та затова...

...
Обземат ме черни мисли как ще е после с двете деца Thinking

Ми, Рени, щом глезла като мен се оправя някак, значи може... Wink. Виж, юлчето, става за вдъхновение... Laughing
На мен понякога ми иде да ги наритам в някоя стая, да ги заключа, да хвърля ключа и да си сложа тапи в ушите. #Silly

# 176
  • София
Иленка, и на мен напоследък ми минават такива мисли -да оставя Соня да си реве в нейната стая, но пък си представям колко ще й е обидно ако й затворя вратата. Още не са ме хванали бесовете толкова, но очаквайте скоро и с това да се "похваля".

# 177
Лесно е, бе. Те си пищят, аз си тракам тук и се правя, че не ги чувам.

# 178
  • София
Joy Joy Joy

Реки, споко - сигурно се тръшка защото обикновенно при бабите им се угажда и като си дойдат - нямааааа!

Иленка, следващия път в Негованка значи!

# 179
  • 2 етажа над тавана
Момичета, прелитам само набързо, че едвам гледам Tired

Джинджър, на патерица - честит рожден ден! Желая ти всичкото щастие и всичката любов, които сърцето ти може да понесе!  bouquet

Аз тия дни хич и няма дасе докопам до комп през деня - местим се вновия офис, мизерията е пълна, днес цял ден чистих на новото място, въобще не виждам как трябва от четвъртък вече да са там част от колегите. Тъпото е, че пак едни и същи отнасяме цялата хамалогия, чистене и мъкнене #Cussing out Честно казано взе да ми писва от определени хораааааааааа #2gunfire

Както и да е Crazy

Вени, мернах снимките набързо - страхотни са, особено на Лори като царица Peace

Надявам се седмицата ви да е започнала по-добре от моята.
Липсвате ми.

Желая ви спокойна и по-прохладна седмица Hug

Общи условия

Активация на акаунт