От море и планина с усмивка връща се АПРИЛската тайфа!

• 13 234
  • 295
  •   1
Отговори
# 150
Момичета чукнах трийсетака, Laughingчерпете се за мое здраве:

# 151
Здравейте!

jinjer_78 , честит рожден ден! Много здраве, любов и щастливи мигове!  bouquet

Честито на всички именници от в4ера!
Честит Имен Ден на Енви и Смини, Мария на Зарка, Дея-Мария и Ана-Мария!!!! Здраве и много усмивки!!!!

Честито и празника на всички варненци!!!!

Бюти конюнктивита е заразен и Теди като имаше тъкмо 2 пъти през седмица лепна. Тъкмо се оправи пак обратно. Трябва да не се пипат за да се опазят, а малките постояно щъкат и как да им кажат не си търкай о4ите и после в устата, на другия в неговата и т.н.... А ина4е бързо минава с постоянно капане за 2-3 дена.

Бабъл4е, за кашлица е много ефикасно мед с джинджифил, ама е странно и много загрява. В една лъжи4ка мед се слага една или ако изтърпиш 2-3 щипки джинджифил на прах. Теди много го мрази оба4е оспокояве 4е и понякога я отси4а кашлицата. Само 4е ве4е плюе и е голям зор да натикам дори една лъжица. Колкото пъти се наложи и преди да легнеш задължително, 4е да поспиш.

Мъжа ми сряда и 4етвъртък беше с 40 и 38 Т-ри, в4ера се пооправи, ама така го боля гърлото втората ве4ер-на рев го докарваше 4ак.  Малкия го пратих на вилата, 4е направо се побърках от мислене първата ве4ер как филма се повтаря и вси4ки сме заразени и пак болни...... Rolling Eyes

Подут му е и последния кътник та просто тръпна в о4акване за съжаление ooooh! Та после дано си по4инем от болести.

Поне 2 ве4ери подред излизах и в4ера на плаж ходих по обяд то4но и беше супер Sunglasses
Първата сама брисах, в4ера с мъжо. От мола ми взеха нова къса пола-трябва да се носят тия неща докато може Mr. Green
Но ми липсва малкото диване де - постоянно си мисля за него Blush Утре ще си го приберем ве4е.

Лек и слън4ев ден ви желая Hug

# 152
И моето дете е на ДЯ в момента. Макар че от днес...ново 20!....С конюнктивит сме. Надявам се до понеделник да се оправи, че пак ще ме хвърли в приключение да го мисля кой да го гледа!
Още нещо щях да пиша, ама какво беше... newsm78 То не бе жега днес, не бе чудо!!! Whistling
Ама как така с конюктивит? Върнаха ли ти го вкъщи или го заведе тъй?

# 153
  • София
jinjer_78 , честит рожден ден! Страхотен празник и весело настроение от нас!   bouquet

# 154
  • София
Ъ, върнаха го, разбира се!
Макар че племенницата, когато кара конюнктивит, а и въобще като е болна, не я връщат.  Rolling Eyes
И то не да кажеш, че не й личи....ами просто си я приемат на градина и това е.
В нашата ясла, обаче, следят децата и връщат/както и трябва да бъде, разбира се/.
Роди, споко, мацка, ще се оправите!!! Hug

# 155
О, честит Рожден ден на Джиндър!  bouquet Скоро и аз одъртявам, но няма да се даваме!

Бюти, попитах само. Защото едни познати, с които синът ни ще е на ясла от есента, дават тяхното в краен случай и със зелени сополи. И така , докато не им се обадят , че е вдигнал Т. Та пръскат си те заразите, а после се сърдят че на тяхното му лепват вируси. Аз силно се надявам да подсилим Тонката с витамини, пък и да имаме късмет да се закрепи и максимално леко да понесе болестите там. Но пък ще си го държа вкъщи при всеки случай на настинки и др. Дано да не е кекав.
И сега да не ми друсне някоя шарка вкъщи рано-рано, че все пак с корема може би не е добре шарка да ни тресе.

Отрязаха ме за Ноа. Спрягат се имена от сорта на Йоан, Валери, Калоян  Thinking Само Калоян не ми е на сърце, другите две иди-дойди. Wink На Саш Йоан му се струва "сложно" Rolling Eyes Нямал кратко галено, но пък самото име е благозвучно някак.

# 156
  • София
Привет!
Ние се завърнахме! Поздрави на празнуващите от нас!

Прекарахме приятно, Имението е доста зелено и приятно! Ще кача снимки после!

Аги, на Йоан викат Йони! Валери го свързвам с дебел човек! Спомен от мой съученик! Калоян най ме кефи!

# 157
Вени, не бяхте ли на Усоето!? newsm78

Аз пък Валери свързвам с варели, като съдове за нещо си.  Crazy Дано не засегна някой - просто асоциация. Grinning

Адска жега вчера и днес - така горещо не ми е било това лято! Tired

# 158
  • София
Енви, да, най-после стигнах до Усоето! Беше дълго и изморително пътуване, Мати искаше да слиза още в София! Тръгнахме в 5 и 15, а чак в 6 и 15 излязохме от София - хванахме, разбира се, задръстването. После пътя беше много натоварен и в Усоето пристигнахме съм 9 и нещо, не помня точно. Там се оказа, че нямало места та ни отделили обикновенна стая, а не апартамент! Следствие на което трябвало да спим тримата с Мати на едно легло! Абсурт, предпочитах да спя на земята, отколкото на това тясно легло с дете, което се върти като шугаво! Накрая спретнах едно легло на земята от 4 родопски одеала и една хавлия и така спахме, без да се гъчкаме! Не, че Матей не се мята пак, ама..! На другия ден тръгнахме към Имението, където щеше да е основното пребиваване! И на двете места има доста обширни площи за игра, но Имението печели по сенки, което тези дни беше ценно. Неможете да си представите какво беше в Усоето в 10 сутринта в петък! Ад, а няма едно дърво да се скриеш! Иначе пък в Имението нямаше никакви люлки и пързалки за децата! Но пък басеина е по-голям и по-чист!
Иначе ходихме и до Преображенския манастир, където паднаха две жертви, ухапани от пчели - имало кошери там! Та това наложи много бързо разглеждане и изчезване от там! Аз лично имам страх от ужилване на пчели/ оси!
В Търново ходихме на Царевец - мое отколешно желание - не бях ходила от ученичка, а пък в Емен, селото, в което се намира Имението, се оказа че се намират Еменската пещера и Еменския каньон!

Айде насладете се на снимки: http://family.webshots.com/album/565513670CkkXdX?vhost=family

# 159
  • Варна
То направо не ми се пише вече...висока Т, афти, никнене на кътници и зачервено гърло. Няма край нашето, то не лято не чудо! Дано доутро да е ОК, че абсолютно няма кой да го гледа. Ако го върнат, отива на работа с баща си. Афтите май са следствие от АБ, който пие след болницата. Аз го спрях, дано не съм сгрешила. Не виждах смисъл да се налива повече от седмица с него.
Както и да е, писна ми вече. Май някой много ми е завидял, та сега все сме болни!

# 160
Хи-хи!  hahaha Цветята са им пораснали все пак в Усоето, въпреки Априлсикте набези! Mr. Green

Вени, страхотни снимки!  Peace Отлично начало на седмицата! Царевец и на мен ми е голяма слабост. Blush

Прохладна, спорна и без болести нова седмица! Hug

# 161
  • София
Добро утро и хуубава седмица!  Hug

Започнала съм да пиша от добро утро и вече 3 пъти преписвам  Mr. Green Стаско обърка пиш с ако, а аз с моите светкавични реакции омазах всичко - буквално   Mr. Green Та си забравих всичко, което щях да пиша, отивам да забъркам едно кафе с екстри и като ми се върнат мислите и разбира се ми дадът възможност ще пиша пак а трябва да готвя, да ходиме на разходка

# 162
Добро утро и от мен.
Вени не успях да разгледам снимките - вебсхот-а не работи в работата. Довечера се надявам да остане време.
Красе, не знам вече какво да кажа по вашите несгоди.

Ох, и аз съм влезнала в една фаза. Понякога си мисля, че не съм добре с главата. Всяко нещо дребно нещо ме хвърля в истерия. Имам нужда да се почуствам повече жена, отколкото придатка на Симона. А уж бяхме на вилата с две баби, защо така се получи. Имам нужда да отида някъде по женски - нещо като кокошките на "Секса и Града ". Дали пък да не почна да плета newsm78, как ли ще ми подейства на нервите

# 163
  • София
Янче, май е време за форумска среща  Thinking И аз имам нужда от Сексът и Градът  Thinking Плетенето - мъча го почти година, но не ме кара да се чувствам повече жена, само си разнообразих репертоара със самоиронии  Mr. Green

# 164
Джинджър, честит рожден ден на патерица! Бъди все така весела, разноцветна и жизнерадостна!

Дали пък да не почна да плета newsm78, как ли ще ми подейства на нервите

Зле. Пипкава работа е.

Вие все решавате да си уреждате срещи, точно като ми се очертава Голямо Заминаване Нанякъде  Crossing Arms

Аги, от трите изброени най- ми харесва Йоан.

Общи условия

Активация на акаунт