От море и планина с усмивка връща се АПРИЛската тайфа!

• 13 228
  • 295
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Честит имен ден на празнуващите! Много целувки от нас!  Hug

Честито и на всички Варненци!

Дея, честито! Красива и безпроблемна бременност ти желая!

Ванче, честит ви нов морски дом! Да се събудиш сутрин и да видиш морето.....прекрасно!

Бабълче, как си днес? Надявам се добре!

Ние тази седмица направихме жестоко почистване на апртамента, което включи латекс и боя, та нямах време да седна пред компютъра.

Весели почивни дни на всички!

# 136
Честит празник на Марийките! Да са живи и здрави, усмихнати и красиви! Hug

Честит Имен ден на Ана-Мариа на Ани! Да е здрава и все така чаровна!

# 137
  • 2 етажа над тавана
Честит празник на всички малки и големи Мимета в априлската тайфа!!! Да са здрави, весели и много щастливи!

На варненската банда - весел празник! Града ви да става все по-хубав и с все по-малко дупки по улиците! На ихтиманци - също!

След толкова почерпки чак ми дойде апетита Mr. Green и ми потекоха лигите Whistling

Днес съм на тръстиката. Поне нямам Т. Но кашлицата много ме тормози, тия дни почти не съм спала заради нея, сигурно за н-ти път ви се оплаквам, съжалявам, това е от недоспиването Tired

Раче, нацелувай Емко от мен.  Hug
Мойто момиче много ми липсва, но ще стискам зъби още 1 седмица и отивам да си я видя

# 138
Честит празник на всичките ни малки и големи прекрасни Марии!Носете с гордост имената си и бъдете достойни хора!
Варненци, весел празник!

# 139
  • София
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН И ОТ НАС С ТОНИНА ВСИЧКИ МАЛКИ И ГОЛЕМИ ИМЕННИЧКИ!

Дея, честито много се радвам, и ти пожелавам лека и успешна бременност и едно сладко бебенце да си гушкаш април месец!

Ваня, успех в начинанието, аз не бих могла да променя толкова много начина си на живот, много съм консрвативна!

Вече една седмица, не мога да пиша, защото "добрия" Тони беше направил нещо на клавиатурата и половината букви излизаха като цифри, четях и не можех да честитя нито есно събитие, затова пък днес ще попиша. Доброто ми дете днес извади половината букви на клавиатурата, но добре, че се намериха хора да оправят и двата проблема.

С памперса нищо не можах да направя, свалих го и го държах седмица и половина без, но имаше само две попадение, през другото време беше пране и ччистене. Не ми издържаха нервите и сложих пак памперс-гащи. Може би още не е узрял, може би след месец ще пробвам пак..........

В неделя отиваме на море за една седмица, а след това трябва да чистим новия апартамент и да се пренасяме. А каква сага имахме с последния майстор, то не е за разправяне.
Ако успея, ще кача малко снимки на Тони. Качвам снимки http://www.snimka.bg/my_albums.php
Лек денза сега!

Последна редакция: пт, 15 авг 2008, 13:50 от skarlet#

# 140
  • Русе
Честит Имен Ден на Енви и Смини!

Бъдете все така чаровни, забавни и прекрасни съфорумки!  Hug
Ей, това Мариите - все хубави хора! Grinning

Честит Празник и на малките именички - Мария на Зарка, Дея-Мария и Ана-Мария!

Честит Празник на Варненки и варненчетата!  bouquet

Браво на Роди и Ренката за учебния ентусиазъм! newsm20 И при мен, като при енви, се изпари безвъзвратно преди има-няма 10 години  Laughing

Бабълче, да се оправяш! Hug

В Русе днес е ад - 39С.  Nature Sunny Вчера се бях опнала с една безалкохолна бира пред компа... и понеже не чакам клиенти - пак се изкушавам...  Blush  Mr. Green

# 141
  • 2 етажа над тавана
Иленкееееее, Иленке, що така сега ме подсещаш за биричка - така ми се пие, направооооооо - само при мисълта и си представям една потна халба. Ама на - пусто - ако пийна една студена бира и съвсем ще я втасам Tired

# 142
Благодаря ви на всички   bouquet
До тук денят върви прекрасно, бяхме 3 часа под дебелите сенки в морската на бира  Whistling
Детето супер щастливо ей...като е с мама и тати  Hug
Сега чакам да стане Алексиото и се мятаме на плажа....на бира  Mr. Green

# 143
  • 2 етажа над тавана
Аааааааааа, ама ще се карам вече - стига с тая бира, де Crossing Arms
Смилете се над мене Tired

# 144
Сърдечно благодаря на всички ви за пожеланията! Hug
Да ви се връщат умножени!

Хайде, и аз запразнявам вече! Party

Весел и не така горещ уикенд!
Peace

# 145
  • софия
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИТЕ НИ ИМЕННИЧКИ Hug

# 146
  • Русе
Ама, Смини и тя подир мене... ooooh! Wink - Няма милост за Бабълчето, ама те и лимоните освежУват  Mr. Green spoko

Спокоен и прохладен уикенд на всички! Hug

# 147
  • София
Скъпи именнички,
Честит Имен Ден!
Да сте много, много здрави!

# 148
  • София
Честит имен ден на празнуващите!!!

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
И моето дете е на ДЯ в момента. Макар че от днес...ново 20!....С конюнктивит сме. Надявам се до понеделник да се оправи, че пак ще ме хвърли в приключение да го мисля кой да го гледа!
Още нещо щях да пиша, ама какво беше... newsm78 То не бе жега днес, не бе чудо!!! Whistling

# 149
  • Варна
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЧКИ! ДА ВИ Е ЖИВО И ЗДРАВО ИМЕТО И ДА СЕ РАДВАТЕ НА ЖИВОТА!

Хико има обрив по гърба, безцветен, леко релефен. Някакви ситни пъпки бе з връх. Мислим, че е от топлото, ама днес малко дигна Т. От друга страна е на Клацид вече 7 дена, постоянно скърца със зъби и дъвче пръсти. Уф, пак влизаме в малко приключение. Утре ще го заведа на дежурните. Четох за шарките не ми прилича на такова. Дано не е, че аман
Иначе уж в понеделник е прехвърлим старата кола и този кошмар ще свърши. То не бяха цигани, то не бяха някви хора с пихични отклонения, кълнаха ме, псуваха ме. И това защото чисто и просто продавам стара кола. Явно българина тотално е изперкал ooooh!
Иначе тук е ад, горещина и не смеем да излезем никъде! Е, мъжа ми се кефи по кръчмите с колеги от университета #Cussing out Както и да е!
Лека нощ!

Общи условия

Активация на акаунт